Dilluns
17/07/2017

18:00 Comencen les càpsules informàtiques d’AIUMA

Els amics de l’Aula Interuniversitària de Matadepera comencen aquest juliol un parell de “càpsules informàtiques”, independents una de l’altra, que tracten temes com infografies, seguretat informàtica o control parental. Totes les sessions tindran lloc al Casal de la Gent Gran i aniran a càrrec del professor Daniel Escofet.

Cada càpsula té un cost de 25 €uros, tot i que és de franc pels socis de l’entitat. Les places són limitades i per inscriure’s, cal fer un ingrés al compte d’AIUMA de l’oficina del BBVA especificant el bloc on hom s’hi vol apuntar: IBAN ES7301828184350201518286.

El primer bloc tindrà lloc els dies 17 i 19 de juliol entre les 6 i les 8 del vespre. La primera sessió portarà per nom “Seguretat informàtica domèstica i anonimat a la xarxa”, i pretén advertir sobre els possibles riscos d’estar exposats a internet, presentant solucions als problemes domèstics que afecten a la nostra seguretat i privacitat.

La segona sessió, titulada "control parental", pretén veure quines són les eines i sistemes que ens ajuden a exercir una supervisió als nostres fills i fomentar un bon ús de la tecnologia.