Agenda

 • . Diumenge, 27 de maig de 2018 a les 18.30 h Doble sessió de clàssics japonesos

  CineClub Matadepera continua la seva programació oferint un cop al mes una doble sessió curosament seleccionada. Aquest mes de maig tindrà lloc el diumenge 27 (i no el 13 com es va anunciar en un principi) a 2/4 de 7 de la tarda a l’Hotel i s’oferirà una doble sessió de clàssics japonesos, oberta, com sempre, a tothom.

  Serà amb “Contes de la lluna pàl·lida” (1953) de Kenji Mizoguchi, i “La balada de Narayama” (1958) de Keisuke Kinoshita.

 • . Diumenge, 27 de maig de 2018 a les 20.00 h Un clàssic de Molière a la Temporada d’Arts Escèniques  

  La Regidoria de Cultura enllesteix una nova temporada estable d’arts escèniques i música que s’allarga fins a finals del mes de maig i que inclou teatre, dansa, jazz, música clàssica, i espectacles infantils. Per aquest diumenge 27 de maig s’ha programat a les 8 del vespre i al Casal de Cultura “Les dones sàvies”, de Molière, que anirà a càrrec de La Companyia El Maldà .

  1672, França. Molière i la Companyia del Rei estrenen una comèdia de costums amb un embolic familiar on s’hi recull l’afany de saber de les dones i posa en evidència un poeta mediocre i cregut de l’època. 2017, Catalunya. Molière i només dos actors representen la mateixa comèdia de costums amb un embolic familiar on , amb un joc interpretatiu que trenca les convencions, s’hi recull la burla dels pedants d’avui en dia.

  Amb dramatúrgia de Lluis Hansen i Ricard Farré, l’obra està interpretada per Enric Cambray i Ricard Farré.

  El preu de l’entrada és de 5 €uros. 

 • . Dilluns, 28 de maig de 2018 a les 09.00 h Comença la Setmana Saludable a Matadepera

  Matadepera Comerç , amb el suport de l’ Ajuntament de Matadepera , ha impulsat una nova iniciativa per tal de promoure els hàbits de salut de forma holística, és a dir, que abasti els diversos àmbits que tenen a veure amb el dia a dia de les persones, des de la pràctica esportiva, passant per les aficions, l’alimentació i la cura personal.

  Al llarg d’una setmana, del 28 de maig al 3 de juny, s’organitzaran nombroses activitats, xerrades i ofertes especials als diversos comerços associats, amb la idea de contribuir a millorar els hàbits de salut de la població.

  Trobareu el programa d'activitats en un banner situat a la part superior de la pàgina web municipal. 

 • . Dimecres, 30 de maig de 2018 a les 22.00 h Radioteatre: “Petita història de Katie Higbie”

  Matadepera Ràdio  continua una nova temporada de Radioteatre, la sisena. Els arranjaments musicals són de Nina Mataix, el muntatge musical de Carles Artés, el control tècnic de Nil López, la presentació de l’Albert Beorlegui, i la direcció és de Maria Glòria Farrés. El que es presenta aquest dimecres 30 de maig és “Petita història de Katie Higbie” que serà interpretada per Ricard Martínez, Nil López i Natàlia Grandia.  

  “Petita història de Katie Higbie” és de l’escriptor, actor, traductor i director de teatre reusenc nascut al 1974 Francesc Cerro. Autor d’una obra que s’inicia al 1997 amb “In dividus” i que ha continuat, fins al 2013 amb “Sobre el dany del tabac i les ostres”, Cerro centra l’obra en la idea de crear personatges ben definits, encerclats per un món que coneixen però que no els satisfà que voldrien canviar, però que sempre té alguna cosa fatalment inamovible. En el cas d’avui, un matrimoni format per un humil pescador i una noia invident, que rep la visita del germà petit del primer, un metge. L’amor, els desitjos, l’alegria i la mort es barrejaran una vegada més de forma indestriable amb la vida quotidiana.

 • . Dijous, 31 de maig de 2018 a les 19.00 h Taula Feminista al Casal de Cultura

  El Casal de Cultura acollirà aquest dijous 31 de maig a partir de les 7 de la tarda una Taula Feminista, oberta a entitats i persones interessades a nivell individual per crear un Protocol d'Actuació en Cas d'Agressions Masclistes de cara a la propera Festa Major .

  Fonts de l’organització han manifestat que “la idea és fer una reunió oberta i mixta que comptarà amb unes companyes de col·lectius feministes que explicaran la seva experiència en la implementació d'un protocol similar”.

  Seguidament es farà una proposta de protocol, s'esmenarà, i es repartiran tasques per tal que pugui ser aplicat a la propera Festa Major .

 • . Divendres, 1 de juny de 2018 a les 08.15 h S'obre el període d'inscripcions per "Viu l'Estiu"

  Aquest divendres 1 de juny i fins que les places s’esgotin, s’obre el període d’inscripcions del programa “Viu l’Estiu”, que inclou nombroses propostes esportives i de lleure, dirigides a petits i joves del municipi, per tal que gaudeixin durant tot l’estiu. Les inscripcions s’han de formalitzar a l’ Oficina d’Atenció Ciutadana  de l’Ajuntament de Matadepera ( oac@matadepera.cat ; 93 787 02 00), de dilluns a divendres, de 8:15 a 2 del migdia i, els dimecres, també de 4 a 7 de la tarda.

  Com ja és habitual, Matadepera torna a oferir un ampli ventall d’activitats perquè petits i joves gaudeixin durant tot l’estiu. D’entre les nombroses propostes del “Viu l’Estiu”, s’ofereixen campus intensius de futbol, patinatge, bàsquet i cros, organitzats per les diverses entitats i clubs del municipi. Les regidories d’esports i cultura, respectivament, també han preparat activitats dirigides a nens i nenes des de Primer de Primària a Segon d’ESO.

  Podeu trobar tota la informació al banner penjat a la part superior de la pàgina web

 • . Dilluns, 4 de juny de 2018 a les 09.00 h Es reprèn la gestió de DNI des de l’Ajuntament

  Després d’uns quants mesos d’absència, l’ Ajuntament de Matadepera  ha pogut tornar a organitzar la gestió de renovació i expedició del DNI electrònic per tal d'evitar que els matadeperencs hagin de desplaçar-se a d'altres municipis per realitzar el tràmit. Una nova jornada s’ha fixat pel proper 4 de juny. Dos dies més tard, el dia 6, està previst la recollida del document.

  En aquest sentit, la  Regidoria de Governació  coordina aquest servei i l' Oficina d'Atenció Ciutadana  (OAC) pren nota de les sol·licituds de les persones interessades en obtenir o renovar el DNI electrònic a Matadepera. Per fer la sol·licitud, s’ha de trucar al telèfon 93 787 02 00, dins dels horaris d’atenció al públic: de dilluns a divendres entre les 9 i les 2 i els dimecres a la tarda entre les 4 i les 7.

  Els requisits exigits per obtenir el DNI us els podeu descarregar directament des del  banner  penjat a la portada.

 • . Dimarts, 5 de juny de 2018 a les 16.00 h Punt d’informació cooperatiu al Casal de Cultura

  La Regidoria de Promoció Econòmica i l’ Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental han posat en marxa un punt d’informació cooperatiu que té lloc al Casal de Cultura tots les primers dimarts de cada mes entre les 4 i les 6 de la tarda i en principi, fins al mes d’octubre.

  D’entre els punts que es tracten, facilitar informació sobre els diferents recursos disponibles en economia social i cooperativa; orientar en els tràmits de constitució d’una empresa social; orientar en l’àmbit de gestió d’una empresa social; acompanyar en l’elecció de la forma jurídica que pugui tenir un millor encaix; assessorar en la transformació d’una SCP, SL o associació d’una empresa de l’economia social, o exercir de laboratori de bones pràctiques i rèplica.  

  Una nova sessió s’ha fixat pel 5 de juny. 

 • . Dimarts, 5 de juny de 2018 a les 19.00 h Club de Lectura Juvenil a la Biblioteca

  La  Biblioteca Àngel Guimerà  ha organitzat un altre Club de Lectura Juvenil adreçat a nens i nenes d'entre 9 i 12 anys que tindrà lloc al mateix Casal de Cultura el dimarts 5 de juny a les 7 de la tarda. Es tracta del llibre de Luke Pearson "Hilda i el Trol”.

  Cal una inscripció prèvia que s'ha de fer a la mateixa biblioteca a partir del 14 de maig. Les places estan limitades a 12 persones, i en el moment de la inscripció (gratuïta) es deixarà un exemplar del llibre per a que es pugui llegir i comentar-lo el dia 5 de juny. 

 • . Dimarts, 5 de juny de 2018 a les 19.30 h Inauguració dels cursos d’estiu d’AIUMA

  AIUMA ha organitzat per aquest dimarts 5 de juny a 2/4 de 8 de la tarda i al Casal de Cultura, la sessió d’inauguració dels cursos d’estiu de l’entitat.

  L’acte portarà per nom “Aureli Maria Escarré i Jané, abat de Catalunya” i anirà a càrrec d’Oriol Badia i Tobella.

  Aureli Maria Escarré i Jané (L'Arboç, 1908- Barcelona, 1968) va ser un monjo benedictí i abat de Montserrat en els convulsos anys del franquisme. Aquest 2018 es commemoren 50 anys de la seva mort. 

 • . Dimecres, 6 de juny de 2018 a les 19.00 h Presentació del programa “Viu l’Estiu”

  Aquest dimecres 6 de juny la sala d’actes del Casal de Cultura acollirà la reunió informativa sobre totes les ofertes esportives i de lleure que s’agrupen al programa “Viu l’Estiu” d’enguany. La reunió serà a les 7 de la tarda i està oberta a tothom.

  I és que, com ja és habitual, Matadepera torna a oferir un ampli ventall d’activitats perquè petits i joves gaudeixin durant tot l’estiu. D’entre les nombroses propostes del “Viu l’Estiu”, s’ofereixen campus intensius de futbol, patinatge, bàsquet i cros, organitzats per les diverses entitats i clubs del municipi. Les regidories d’esports i cultura, respectivament, també han preparat activitats dirigides a nens i nenes des de Primer de Primària a Segon d’ESO.

 • . Divendres, 8 de juny de 2018 a les 18.00 h L’Institut presenta al pavelló el projecte “Five days to dance”

  L’alumnat de 2on d’ESO de l’ lnstitut Matadepera ha participarà aquesta setmana en el projecte “Five days to dance” i l’espectacle “Voyage”.  I es presentarà al pavelló municipal en un espectacle final que es realitzarà el dia 8 de juny a les 18:00h.

  “Five days to dance” és un projecte de dansa teatre que, a la vegada que treballa l’expressió i la comunicació corporal dels alumnes desenvolupa l’educació emocional, millorant-ne l’empoderament i autoestima, facilitant l’expressió  dels propis sentiments i emocions a banda  d’interpretar les dels companys. És un projecte que es realitza en llengua anglesa, fet que permet donar un plus formatiu a l’alumnat. L’activitat funcionarà com a Treball de Síntesi.

  Aquesta proposta es pot realitzar gràcies a la col·laboració de l’ Ajuntament de Matadepera des de la Regidoria de Joventut i Regidoria de Cultura que ha donat ple suport per dur-lo a terme a la vegada que ha de permetre impulsar la dansa dins el municipi .

 • . Dissabte, 9 de juny de 2018 a les 06.45 h Excursió al Congost de Mont-Rebei

  La  Unió Excursionista de Matadepera  prepara per aquest dissabte 9 de juny una sortida a l’Espai Natura Congost de Mont-rebei, un immens tall de parets verticals amb uns penya-segats impressionants que ha creat el riu Noguera Ribagorçana. Es farà la “Ruta de les passarel·les i Congost de Mont-rebei”, per entendre’ns “la postal”, o sia, el tram més bonic dels senders, deixant de banda les vies ferrades.

  Sortida de Matadepera a les 6:45 hores, desplaçant els cotxes fins a l’aparcament gratuït de Montfalcó. S’iniciaria des d’aquest punt el recorregut: són 8 km des de Montfalcó fins el punt d’informació La Masieta. El desnivell és de 463 m. de pujada i 560 m.de baixada i 3 hores de temps, sense  comptar aturades. No apte per persones amb vertigen. Tot arribant a l’aparcament de la Masieta, i després d’un petit descans al Centre d’Informació, hi hauria un taxi que portaria als excursionistes a Montfalcó, retornant cap a Matadepera. Cal portar esmorzar i dinar.

  La sortida és gratuïta pels socis i de 5 €uros pels qui encara no ho són. Per a inscripcions i més informació,  uem@uem.cat www.uem.cat  o al telèfon 608 096 668.                

 • . Dissabte, 9 de juny de 2018 a les 10.00 h Comença la temporada de piscines municipals

  Com cada any, tot i que aquest 2018 uns dies més d'hora, la  Regidoria d'Esports  posa a disposició de tots els matadeperencs el servei de piscines a l’aire lliure, que comença aquest dissabte 9 de juny, i es perllonga fins al proper 11 de setembre. Aquest primer cap de setmana, hi ha jornada de portes obertes, tant dissabte com diumenge. L'horari del servei serà de dilluns a diumenge des de les 10 i fins a les 8 del vespre, festius inclosos.

  Els preus varien segons l'edat i de la franja d'horària (tarda o tot el dia), i es preveuen també abonaments per a tota la temporada. Podeu consultar els detalls al  banner  "Viu l'Estiu" que trobareu a la pàgina principal de la web.

 • . Dissabte, 9 de juny de 2018 a les 12.00 h Classe de tango gratuïta al Casal de Cultura

  Tango Íntimo  ha organitzat una classe de tango gratuïta que tindrà lloc el 9 de juny a partir de les 12 del migdia. Anirà a càrrec dels professors David i Glòria i en ella es faran diverses demostracions de ball. 

 • . Dimarts, 12 de juny de 2018 a les 19.30 h El Documental del mes es tanca amb 'Petitet'

  La  Regidoria de Cultura  continua organitzant "El Documental del Mes", una prolongació del festival  DocsBarcelona  que ofereix cada mes un documental de procedència internacional, en versió original, subtitulada en català i amb entrada gratuïta. Les sessions tenen lloc al Casal de Cultura a 2/4 de 8 del vespre.

  La sessió del juny tindrà lloc el dia 12, porta per nom “Petitet” i és una producció catalana produïda aquest 2018 i dirigida per Carles Bosch.

  El Petitet, exmúsic gitano barceloní i fill d’un dels dos ‘palmeros’ del mític Peret, va prometre a la seva mare moribunda que un dia portaria la rumba catalana a l’escenari d’un gran teatre barceloní i, ara, per poder complir la promesa, haurà de reunir una vintena de músics gitanos –genials però poc disciplinats– i aconseguir el miracle que s’entenguin amb… Una orquestra simfònica!

 • . Dijous, 14 de juny de 2018 a les 18.30 h Club de Lectura amb “El bar de l’AVE” de Valentí Puig

  La  Biblioteca Àngel Guimerà  ha programat pel dijous 14 de juny a 2/4 de 7 de la tarda una nova sessió del Club de Lectura. Serà amb “El bar de l’AVE”, de Valentí Puig. L’acte serà moderat per Mariàngels Alfonso, directora de la biblioteca.

  L’autor, gran observador social i escriptor mordaç, ens situa a l’any 2015, temps de canvis socials i polítics, inflamacions independentistes i oportunitats postcrisi. Tota una desfilada de personatges com ara periodistes sense escrúpols, assessors financers, monges o cuiners innovadors, es passegen per la novel·la creant situacions d’un humor molt fresc i punyent alhora.

 • . Divendres, 15 de juny de 2018 a les 13.00 h Últim dia per apuntar-se al curs de premonitors

  Punt Jove torna a organitzar de cara al proper mes de juliol un curs de premonitors per a nois i noies amb edats compreses entre els 14 i els 17 anys que estiguin interessants a conèixer el món del lleure educatiu i vulguin començar a formar-se en aquest àmbit. El seu objectiu és introduir els joves en les tasques, funcions i responsabilitats dels professionals de l’educació en el lleure.

  Es tracta d’un curs de 40 hores, que inclou 20 hores de teoria (dimarts i dijous de juliol de 10:30 a 13:00), i 20 de pràctiques als casals i campus de Matadepera.

  El curs és gratuït, ja que està subvencionat per la  Regidoria de Joventut  i les places són limitades. Les inscripcions estan obertes fins al 15 de juny, inclòs. Per a més informació,  puntjove@matadepera.cat  o al telèfon 93 787 02 58. També cal recordar que l’Hotel està obert totes les tardes entre setmana de 16:30h a 20h.

  A la dreta trobareu més informació sobre el curs així com els documents que cal omplir per apuntar-se. 

 • Divendres, 15 de juny de 2018 a les 20.00 h “Una nit d’òpera” abaixa el teló amb l’última òpera d’Strauss

  El cicle "Una nit d'òpera" que organitza Jordi Simó a través de la Regidoria de Cultura enllesteix aquest divendres 15 de juny la seva 13ª temporada operística. Com sempre, tothom és convidat a compartir alguns dels títols més selectes del repertori que s'ofereixen en reconegudes versions amb subtítols en català o castellà i que van precedides d'una breu introducció. Les sessions tenen lloc a la Sala d'Actes del Casal de Cultura a partir de les 8 del vespre.

  El títol programat per aquest divendres serà “Capriccio”, òpera d’un acte i tretze escenes composta per Richard Strauss amb llibret en alemany escrit pel mateix compositor i Clemens Kraussa. Estrenada al Teatre Nacional de Munich el 28 d’octubre de 1942 va ser l’última òpera d’Strauss.

  La versió que s’oferirà és producció del Metropolitan de New York de 2011, amb Renée Fleming, dirigit per Andrew Davis.

 • . Dissabte, 16 de juny de 2018 a les 11.00 h Meditació dedicada al silenci

  La delegació local d’ Agermanament sense fronteres ha organitzat per aquest mes de juny una nova sessió de meditació que tindrà lloc, com és habitual, al Parc Pep Ventura a les 11 del matí del dissabte 16 de juny. Com sempre s’agrairà la puntualitat, i es recomana portar una cadira o tamboret per seure. En cas de pluja, la sessió es farà al Casal de Cultura.

  Aquesta sessió serà una meditació silenciosa, una estona per fer-nos companyia, per sentir el que el cos ens diu, el que l’ànima vol expressar, el que l’entorn ens presenta com obsequi aquest matí. Es diu que el silenci parla, però ens donem el temps per callar i poder-lo escoltar?

 • . Dissabte, 16 de juny de 2018 a les 22.00 h Tercera edició del Liceu a la Fresca

  La Regidoria de Cultura es torna a sumar al programa “Som Liceu” i organitza la tercera edició del “Liceu a la Fresca”, que tindrà lloc aquest dissabte 16 de juny, a les 22 hores i a la plaça del Casal de Cultura. En aquesta ocasió, es projectarà l’òpera “Manon Lescaut”, òpera en quatre actes, composta per Giacomo Puccini sobre un llibre anònim escrit per fins a set llibretistes. Basada en la novel·la Manon Lescaut (1931) de l’abat Prévost, va ser composta entre 1889 i 1892 i estrenada l’1 de febrer de 1893 al Teatro Regio de Torí. Aquesta estrena va representar el primer gran èxit de Puccini

  El “Liceu a la Fresca” és una iniciativa cultural, impulsada per la Fundació del Gran Teatre del Liceu per expandir i difondre la seva activitat operística i musical per tot el territori català.

 • . Diumenge, 17 de juny de 2018 a les 17.00 h Doble sessió només per cinèfils impenitents

  CineClub Matadepera  continua la seva programació oferint un cop al mes una doble sessió curosament seleccionada. Aquest mes de juny tindrà lloc el diumenge 17 a les 5 de la tarda l’Hotel i s’oferirà una doble sessió (exclusiva pels més valents, tal i com apunten fonts de la mateixa organització).

  Serà amb les dues parts de l’èpica obra de Fritz Lang: “Die Nibelungen: Siegfrieds Tod”, i “Die Nibelungen: Kriemhilds Rache”, estrenades al 1924.

  La sessió és oberta, com sempre, a tothom.

 • . Dilluns, 18 de juny de 2018 a les 21.30 h Arrenca la Setmana de la Música 2018

  La Regidoria de Cultura organitza una nova edició de la Setmana de la Música que tindrà lloc durant onze dies, des del 18 al 28 de juny i on hi participaran les entitats musicals de Matadepera. Tots els concerts són gratuïts.

  El primer concert tindrà lloc el dia 18 de juny a 2/4 de 10 del vespre a la Plaça del Casal de Cultura. Serà amb un concert de la Banda de Matadepera que dirigirà Josep Aladid.

 • . Dimarts, 19 de juny de 2018 a les 17.30 h Festa final de curs del Casal de la Gent Gran

  La Regidoria de Benestar Social ha organitzat pel proper dimarts 19 de juny la festa de final de curs del Casal de la Gent Gran. Tindrà lloc al mateix Casal i començarà a 2/4 de 6 de la tarda amb la inauguració de l’exposició de treballs manuals realitzats durant el curs. Tot seguit, s’anirà al Bosquet, on hi haurà les actuacions dels alumnes del Casal de la Gent Gran. L’acte comptarà amb la presència de l’alcaldessa Mireia Solsona i la regidora Carme Querol.

  Fonts de la Regidoria han anunciat que ja s’estan preparant els nous cursos de cara al setembre i fan una crida a totes aquelles persones que voluntàriament vulguin compartir els seus coneixements amb d’altres persones. Els interessats poden adreçar-se al mateix Casal de la Gent Gran.

 • . Dimarts, 19 de juny de 2018 a les 19.00 h Maria Glòria Farrés protagonitza una nova Tertúlia Musical

  La  Biblioteca Àngel Guimerà   continua programant les Tertúlies Musicals, xerrades coordinades per Mariàngels Alfonso i Núria Munt, i portades per Maria Glòria Farrés que tracten temes relacionats amb la música clàssica. Amb el títol genèric “El personatge i la música”, es tracten personatges que en algun moment de les seves vides han estat vinculats al món de la música però per diferents circumstàncies s’han mantingut a l’ombra.

  Les sessions tenen lloc a la Sala S1 del Casal de Cultura i les inscripcions són gratuïtes. Una nova sessió s'ha fixat pel dimarts 19 de juny a les 7  de la tarda.

 • . Dimecres, 20 de juny de 2018 a les 19.30 h Comença “Reviu el Pòdium Matadepera 2017”

  La Regidoria de Cultura organitza “Reviu el Pòdium”, un cicle de quatre sessions que arrenquen el dimecres 20 de juny i que s’allarguen fins al 3 de juliol i que consisteixen en escoltar les gravacions que en el seu moment, a l’estiu de l’any passat, es van fer dels concerts de Pòdium Matadepera 2017. Obertes a tothom, tenen lloc al Casal de Cultura a partir de 2/4 de 8 de la tarda.

  La primera sessió tindrà lloc el dimecres 20 de juny i portarà per nom “El podium serè”. En ell s’oferiran obres de Carl Nielsen (Serenata in vano per a clarinet, fagot, trompa, violoncel i contrabaix); Ernő Dohnányi (Serenata per a trio de cordes en do major, Op. 10); Johannes Brahms (Valsos Op. 39 per a piano a quatre mans) i Wolfgang Amadeus Mozart (Quintet per a piano i vents en mi b major, K. 452.

  Podeu trobar més informació sobre els concerts a l’enllaç que trobareu en aquesta mateixa agenda.

 • . Dijous, 21 de juny de 2018 a les 21.00 h Últim dia de l’Aula d’Estudi pel jovent

  Punt Jove de Matadepera  organitza fins aquest dijous 21 de juny una nova Aula d'Estudi al Casal de la Gent Gran per tal que els estudiants universitaris tinguin un espai per preparar els seus exàmens.

  L'Aula està disponible de diumenge a dijous entre les 9 del vespre i 2/4 de 2 de la matinada i l’accés serà pel carrer Joan Paloma.

 • . Dijous, 21 de juny de 2018 a les 21.30 h La Setmana de la Música continua amb l’Escola de Música

  La Regidoria de Cultura organitza una nova edició de la Setmana de la Música que tindrà lloc fins al 28 de juny i on hi participen les entitats musicals de Matadepera. Tots els concerts són gratuïts.

  El segon concert, anomenat “Som així” tindrà lloc el dijous 21 de juny a 2/4 de 10 del vespre a l’escenari exterior del Pavelló. El protagonitzaran els alumnes de l’ Escola de Música Frederic Mompou i en ell s’oferirà un recull musical i adaptació de les cançons de la pel·lícula “The Greatest Showman” de Benj Pasek, Justin Paul i Ryan Lewis i estrenada als cinemes a finals de l’any passat.

 • . Divendres, 22 de juny de 2018 a les 17.00 h Xarxa Matadepera acomiada el curs amb un espectacle

  La millor manera de començar les vacances escolars serà amb un espectacle que Xarxa Matadepera ha programat pel divendres 22 de juny a les 5 de la tarda i en un lloc encara per determinar.

  Serà amb “El burro dels jocs” i l’espectacle serà gratuït.

 • . Dilluns, 25 de juny de 2018 a les 19.30 h Segona sessió “Reviu el Pòdium Matadepera 2017”

  La Regidoria de Cultura organitza “Reviu el Pòdium”, un cicle de quatre sessions que s’allarguen fins al 3 de juliol i que consisteixen en escoltar les gravacions que en el seu moment, a l’estiu de l’any passat, es van fer dels concerts de Pòdium Matadepera 2017. Obertes a tothom, tenen lloc al Casal de Cultura a partir de 2/4 de 8 de la tarda.

  La segona sessió tindrà lloc el dilluns 25 de juny i portarà per nom “El pòdium juganer”. En ell s’oferiran obres de Bohuslav Martinu (Quartet per a piano, oboè, violí i violoncel, H. 315),
  Francis Poulenc (Sonata per a clarinet i fagot); Serguei Prokófiev (Quintet per a oboè, clarinet, violí, viola i contrabaix, Op. 39); i Antonin Dvorak (Quintet per a cordes en sol major, Op. 77).

 • . Dimarts, 26 de juny de 2018 a les 19.30 h Nova sessió de “Reviu el Pòdium Matadepera 2017”

  La Regidoria de Cultura continua organitzant “Reviu el Pòdium”, un cicle de quatre sessions que s’allarguen fins al 3 de juliol i que consisteixen en escoltar les gravacions que en el seu moment, a l’estiu de l’any passat, es van fer dels concerts de Pòdium Matadepera 2017. Obertes a tothom, tenen lloc al Casal de Cultura a partir de 2/4 de 8 de la tarda.

  La tercera sessió tindrà lloc el dimarts 26 de juny i portarà per nom “El pòdium Schubert”. En ell s’oferiran un parell d’obres d’aquest compositor vienès: l’Obertura per a dos violins, dues violes i violoncel, D. 8 i l’Octet per a clarinet, fagot, trompa, dos violins, viola, violoncel i contrabaix, D. 803.

 • . Dimecres, 27 de juny de 2018 a les 21.30 h El Cor de Noies a la Setmana de la Música  

  La Regidoria de Cultura organitza una nova edició de la Setmana de la Música que tindrà lloc fins a aquest 28 de juny i on hi participen les entitats musicals de Matadepera. Tots els concerts són gratuïts.

  El tercer concert, anomenat “Cançons sots l’oranger” tindrà lloc el dimecres 27 de juny a 2/4 de 10 del vespre a la Sala d’Actes del Casal de Cultura. El protagonitzaran del Cor de Noies de Matadepera &  Kor Ítsia  de Castellar del Vallès amb la Companyia Imaginària d’Arrel. Amb arranjaments de Marçal Ramon i la direcció de Jaume Sala, els dos cors engeguen un nou programa amb música d’arrel, buscant un so propi en el camp de la polifonia tradicional.

 • . Dijous, 28 de juny de 2018 a les 20.00 h Conferència DAMA: “El camí de l’últim càtar”

  DAMA Matadepera organitza una nova conferència, oberta com sempre a tothom, que tindrà lloc al Casal de Cultura aquest dijous 28 de juny a partir de les 8 del vespre.

  Portarà per nom “El camí de l’últim càtar” i anirà a càrrec de Borja Segura, responsable de l'àrea de turisme de l' Agència de Desenvolupament del Berguedà . Segura és encarregat d'impulsar el projecte del Camí dels Bons Homes, l’itinerari dels antics càtars que uneix el Berguedà amb França i que transcorre per quatre comarques diferents.

 • . Dijous, 28 de juny de 2018 a les 21.30 h L’Agrupació Coral finalitza la Setmana de la Música  

  La Regidoria de Cultura enllesteix aquest dijous 28 de juny una nova edició de la Setmana de la Música on hi ha participat les entitats musicals de Matadepera. Tots els concerts són gratuïts.

  El quart i darrer concert, anomenat “Rèquiem de Rutter” tindrà lloc aquest dijous 28 de juny a 2/4 de 10 del vespre a l’Església Parroquial. Serà amb l’ Agrupació Coral de Matadepera , que sota la direcció de Rosa Ribera i encara en plena celebració dels 40 anys de l’entitat oferirà obres d’Elgar, Bruckner, Busto, Gounod, Mozart i Rutter.

 • . Dimarts, 3 de juliol de 2018 a les 16.00 h Punt d’informació cooperatiu al Casal de Cultura

  La Regidoria de Promoció Econòmica i l’ Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental han posat en marxa un punt d’informació cooperatiu que té lloc al Casal de Cultura tots les primers dimarts de cada mes entre les 4 i les 6 de la tarda i en principi, fins al mes d’octubre.

  D’entre els punts que es tracten, facilitar informació sobre els diferents recursos disponibles en economia social i cooperativa; orientar en els tràmits de constitució d’una empresa social; orientar en l’àmbit de gestió d’una empresa social; acompanyar en l’elecció de la forma jurídica que pugui tenir un millor encaix; assessorar en la transformació d’una SCP, SL o associació d’una empresa de l’economia social, o exercir de laboratori de bones pràctiques i rèplica.  

  Una nova sessió s’ha fixat pel 3 de juliol. 

 • . Dimarts, 3 de juliol de 2018 a les 19.30 h Última sessió “Reviu el Pòdium Matadepera 2017”

  La Regidoria de Cultura enllesteix aquest dimarts 3 de juliol “Reviu el Pòdium”, un cicle de quatre sessions que han consistit en escoltar les gravacions que en el seu moment, a l’estiu de l’any passat, es van fer dels concerts de Pòdium Matadepera 2017. Obertes a tothom, han tingut lloc al Casal de Cultura a partir de 2/4 de 8 de la tarda.

  La darrera sessió tindrà lloc aquest dimarts 3 de juliol i portarà per nom “El pòdium Exuberant”. En ell s’oferiran obres de Gabriel Fauré (Quartet No. 2 per a piano i cordes en sol menor, Op. 45); Teppo Hauta-aho ("Kadenza" per a contrabaix sol), i Felix Mendelssohn (Sextet per a piano, violí, dues violes, violoncel i contrabaix, Op. 110).

 • . Dissabte, 1 de setembre de 2018 a les 18.00 h Espectacle de Xarxa Matadepera de Festa Major

  Xarxa Matadepera ha programat pel dissabte 1 de setembre a les 6 de la tarda i al Bosquet, un espectacle de Festa Major.

  Portarà per nom “Roleguita y boquerón” i l’espectacle serà gratuït.

 • . Diumenge, 2 de setembre de 2018 a les 17.00 h Un altre espectacle de Xarxa Matadepera de Festa Major

  Xarxa Matadepera ha programat pel diumenge 2 de setembre a les 5 de la tarda i a la Plaça de Cal Baldiró, un segon espectacle de Festa Major.

  Portarà per nom “Secret de la Nanna” i anirà a càrrec de la Companyia de Teatre Anna Roca . L’espectacle serà gratuït.

 • . Dimarts, 4 de setembre de 2018 a les 16.00 h Punt d’informació cooperatiu al Casal de Cultura

  La Regidoria de Promoció Econòmica i l’ Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental han posat en marxa un punt d’informació cooperatiu que té lloc al Casal de Cultura tots les primers dimarts de cada mes entre les 4 i les 6 de la tarda i en principi, fins al mes d’octubre.

  D’entre els punts que es tracten, facilitar informació sobre els diferents recursos disponibles en economia social i cooperativa; orientar en els tràmits de constitució d’una empresa social; orientar en l’àmbit de gestió d’una empresa social; acompanyar en l’elecció de la forma jurídica que pugui tenir un millor encaix; assessorar en la transformació d’una SCP, SL o associació d’una empresa de l’economia social, o exercir de laboratori de bones pràctiques i rèplica.  

  Una nova sessió s’ha fixat pel 4 de setembre. 

 • . Dimarts, 2 d'octubre de 2018 a les 16.00 h Punt d’informació cooperatiu al Casal de Cultura

  La Regidoria de Promoció Econòmica i l’ Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental han posat en marxa un punt d’informació cooperatiu que té lloc al Casal de Cultura tots les primers dimarts de cada mes entre les 4 i les 6 de la tarda i en principi, fins aquest mes d’octubre.

  D’entre els punts que es tracten, facilitar informació sobre els diferents recursos disponibles en economia social i cooperativa; orientar en els tràmits de constitució d’una empresa social; orientar en l’àmbit de gestió d’una empresa social; acompanyar en l’elecció de la forma jurídica que pugui tenir un millor encaix; assessorar en la transformació d’una SCP, SL o associació d’una empresa de l’economia social, o exercir de laboratori de bones pràctiques i rèplica.  

  Una nova sessió s’ha fixat per aquest 2 d'octubre. 

 • . Diumenge, 7 d'octubre de 2018 a les 00.00 h Espectacle de Xarxa Nadons

  Xarxa Nadons ha organitzat un espectacle infantil que tindrà lloc el 7 d’octubre encara en una hora i lloc per determinar.

  Serà amb “Electric Babyland” i anirà a càrrec de la Companyia Bruc Brothers.

 • . Diumenge, 11 de novembre de 2018 a les 18.00 h Espectacle de Xarxa per celebrar la Castanyada

  De cara a la celebració de la Castanyada, Xarxa Matadepera ha organitzat un nou espectacle infantil que tindrà lloc el dia 11 de novembre a les 6 de la tarda i al Casal de Cultura.

  Serà amb “Contra Contes” que portarà la companyia L’últim vagó . El preu és de 3 €uros.

 • . Diumenge, 16 de desembre de 2018 a les 18.00 h Espectacle de Xarxa per celebrar el Nadal

  De cara a la celebració del Nadal,   Xarxa Matadepera ha organitzat un nou espectacle infantil que tindrà lloc el dia 16 de desembre a les 6 de la tarda i al Casal de Cultura.

  Serà amb “Pastorets cap a Betlem” que portarà la companyia La Roda Produccions. El preu és de 3 €uros que aniran destinats a la Marató de TV3.

Darrera actualització: 23.08.2017 | 16:49
Darrera actualització: 23.08.2017 | 16:49