Agenda

Pàgina 1 de 3
 • . Dimecres, 25 de juliol de 2018 a les 10.30 h Oficina mòbil d'informació al consumidor

  L' Ajuntament de Matadepera i la Diputació de Barcelona tornen a organitzar de forma conjunta una visita de l’Oficina Mòbil d’Informació per atendre, de forma gratuïta i personalitzada, les consultes que puguin formular els usuaris i l'assessorament sobre temes de consum, com assegurances, serveis bancaris, serveis a domicili, serveis turístics, habitatge o subministraments bàsics…

  L'oficina estarà aquest dimecres 25 de juliol a la plaça de l'Ajuntament entre 2/4 d'11 i la 1 del migdia. 

 • . Dimecres, 25 de juliol de 2018 a les 22.00 h La Jovenívola de Sabadell, a la Plaça del Casal

  Fidels a la cita anual, l’ Agrupació Sardanista La Mola ha organitzat un nou cicle de “Sardanes a l’Estiu” que tenen lloc durant alguns dimecres de juliol i agost a la Plaça del Casal de Cultura a les 10 de la nit. La tercera sessió tindrà lloc el dimecres 25 de juliol i serà amb la cobla  Jovenívola de Sabadell. 

  Trobareu més informació sobre el programa de cada sessió al document que us podeu descarregar en aquesta mateixa pàgina.

 • . Dijous, 26 de juliol de 2018 a les 10.30 h Festa dels patrons de la gent gran

  L’ Associació Gent Gran de Matadepera celebra un any més i per aquest 26 de juliol la festa dels patrons de la gent gran, Sant Joaquim i Santa Anna.

  El mateix dia 26 i a 2/4 d’11, Missa a la Capella de la Residència de la Sagrada Família. A le s2, dinar amb amanida, paella, gelat i begudes, i en acabat, ball amb el músic Jordi Bruch.

  El preu del tiquet és de 18 €uros que es pot adquirir els dies 16 i 19 de juliol de 5 a 7 de la tarda al mateix Casal de la Gent Gran.

 • . Dijous, 26 de juliol de 2018 a les 23.00 h Última actuació del Quan Cau La Nit amb ‘Hora de Joglar’

  El CAU i la Regidoria de Joventut enllesteixen un any més, el que fa 18, ja, una nova edició del cicle de concerts pels joves “Quan Cau La Nit” que té lloc, com és habitual, a l’antiga plaça de l’escorxador de Matadepera a partir de les 11 de la nit. Els concerts són de franc. Al quart i  darrer concert, aquest dijous 26 de juliol, actuarà “Hora de joglar”.

  “Hora de joglar” neix de la il·lusió i les ganes de crear i jugar amb la música. En Ferriol Virgili (bateria) i l’Aniol Nebot (violí, veus) havien tancat una etapa plegats dins d’un altre projecte musical, però de seguida els va entrar les ganes de seguir tocant plegats. Es van posar a fer cançons simplement per gaudir. Passaven els dies i les setmanes i el repertori anava creixent i necessitant més instruments i músics per a desplegar tot el potencial que en Ferriol i l’Aniol hi veien. De mica en mica, al voltant d’aquestes cançons, es va anar creant el grup fins a completar una formació compacta i capaç de donar-los vida.

 • . Diumenge, 29 de juliol de 2018 a les 22.00 h Espantaocells terrorífics al Matadepera Grindhouse

  CineClub Matadepera  organitza per setè any consecutiu una nova edició del “Matadepera Grindhouse”, el cicle de cinema a la fresca de fantàstic i de terror, amb petites joies del cinema més  freak  i  underground . Les sessions, dobles, tenen lloc darrera el Cau, a l'antic escorxador de Matadepera durant els diumenges de juliol i agost a partir de les 10 de la nit. Per aquest diumenge 29 de juliol s’ha programat una sessió que amb el genèric títol “Nit d'espantaocells” inclourà "Dark Night of the Scarecrow" (1981) i "Scarecrows" (1988).

  L'ordre de les sessions pot alterar-se, pel que l’organització recomana que s’estigui atent a les xarxes socials: cineclubmat.blogspot.com ; @cineclubmat ; i facebook /cineclub.matadepera .

 • . Diumenge, 5 d'agost de 2018 a les 22.00 h Els extraterrestres envaeixen el Cau

  CineClub Matadepera  organitza per setè any consecutiu una nova edició del “Matadepera Grindhouse”, el cicle de cinema a la fresca de fantàstic i de terror, amb petites joies del cinema més  freak  i  underground . Les sessions, dobles, tenen lloc darrera el Cau, a l'antic escorxador de Matadepera durant els diumenges de juliol i agost a partir de les 10 de la nit. Per aquest diumenge 5 d'agost s’ha programat una sessió que amb el genèric títol “Nit extraterrestre” inclourà "Zone Troopers" (1985) i "Dr. Alien" (1989).

  L'ordre de les sessions pot alterar-se, pel que l’organització recomana que s’estigui atent a les xarxes socials: cineclubmat.blogspot.com ; @cineclubmat ; i facebook /cineclub.matadepera

 • . Divendres, 10 d'agost de 2018 a les 11.00 h Festa de Sant Llorenç al cim de la Mola

  Segons la tradició religiosa, Sant Llorenç va viure el seu martiri un 10 d’agost, quan va ser posat en una graella i cremat viu. Per recordar aquest esdeveniment, i com cada any, aquest 10 d’agost es tornarà a celebrar la festa en el seu honor que té lloc, cada any, al cim de la Mola. Un any més, l’organització va a càrrec de la Comissió de Sant Llorenç de la Parròquia de Sant Joan de Matadepera .

  Per altra banda, amb el suport de l’ ADF , es tornarà a oferir un servei de transport des de Can Robert fins a Can Poble, per tal de facilitar el primer tram de camí a la gent gran o a aquelles persones que ho requereixin. El ritual començarà a les 11 del matí, amb la tradicional missa al Monestir. Un cop acabat, es celebrarà la processó, encapçalada per la imatge del sant, que recorrerà el cim de la muntanya. Aquest any, seran els homes els encarregats de portar la figura a les seves espatlles. Durant la festa no hi faltaran les lloances al Sant Llorenç, renovant els goigs (i aquest any amb música afegida), el tast de coca i el vi bo.

 • . Diumenge, 12 d'agost de 2018 a les 22.00 h Nova sessió al Cau del Matadepera Grindhouse

  CineClub Matadepera  organitza per setè any consecutiu una nova edició del “Matadepera Grindhouse”, el cicle de cinema a la fresca de fantàstic i de terror, amb petites joies del cinema més  freak  i  underground . Les sessions, dobles, tenen lloc darrera el Cau, a l'antic escorxador de Matadepera durant els diumenges de juliol i agost a partir de les 10 de la nit. Per aquest diumenge 12 d'agost s’ha programat una sessió que amb el genèric títol “Nit italiana" inclourà "Opera" (1987) i "Paganini Horror" (1989).

  L'ordre de les sessions pot alterar-se, pel que l’organització recomana que s’estigui atent a les xarxes socials: cineclubmat.blogspot.com ; @cineclubmat ; i facebook /cineclub.matadepera

 • . Diumenge, 19 d'agost de 2018 a les 22.00 h El Cau viu una nit cinèfila prehistòrica

  CineClub Matadepera  organitza per setè any consecutiu una nova edició del “Matadepera Grindhouse”, el cicle de cinema a la fresca de fantàstic i de terror, amb petites joies del cinema més  freak  i  underground . Les sessions, dobles, tenen lloc darrera el Cau, a l'antic escorxador de Matadepera durant els diumenges de juliol i agost a partir de les 10 de la nit. Per aquest diumenge 19 d'agost s’ha programat una sessió que amb el genèric títol “Nit prehistòrica” inclourà "Valley of Gwangi" (1969) i "Trog" (1970).

  L'ordre de les sessions pot alterar-se, pel que l’organització recomana que s’estigui atent a les xarxes socials: cineclubmat.blogspot.com ; @cineclubmat ; i facebook /cineclub.matadepera .

 • . Dimecres, 22 d'agost de 2018 a les 22.00 h Tornen les sardanes a la plaça del Casal

  Fidels a la cita anual, i després d'una pausa de tres setmanes per les vacances l’ Agrupació Sardanista La Mola ha organitzat un nou cicle de “Sardanes a l’Estiu” que tenen lloc durant alguns dimecres de juliol i agost a la Plaça del Casal de Cultura a les 10 de la nit. La quarta sessió tindrà lloc el dimecres 22 d'agost i serà altre cop amb la Jovenívola de Sabadell. 

  Trobareu més informació sobre el programa de cada sessió al document que us podeu descarregar en aquesta mateixa pàgina.

 • . Diumenge, 26 d'agost de 2018 a les 22.00 h Última sessió del Matadepera Grindhouse

  CineClub Matadepera  organitza per setè any consecutiu una nova edició del “Matadepera Grindhouse”, el cicle de cinema a la fresca de fantàstic i de terror, amb petites joies del cinema més  freak  i  underground . Les sessions, dobles, tenen lloc darrera el Cau, a l'antic escorxador de Matadepera durant els diumenges de juliol i agost a partir de les 10 de la nit. Per aquest darrer diumenge d'agost s’ha programat una última sessió que amb el genèric títol “Nit psicotrònica" inclourà "Sgt. Kabukiman N.Y.P.D." (1991) i "Lao mao" (1992).

  L'ordre de les sessions pot alterar-se, pel que l’organització recomana que s’estigui atent a les xarxes socials: cineclubmat.blogspot.com ; @cineclubmat ; i facebook /cineclub.matadepera

 • . Dilluns, 27 d'agost de 2018 a les 09.00 h Comença un curs de monitors a Matadepera

  L’ Esplai Sant Joan Matadepera organitza des del proper 27 d’agost i fins al 7 de setembre un curs de monitors per a majors de 18 anys que tindrà lloc al Despatx Parroquial (Plaça Mossèn Jaume Torras) de dilluns a divendres de 9 a 2 i de 3 a 8 del vespre.

  Impartit per la Fundació Pere Tarrés , el curs consistirà en una etapa lectiva (100 hores presencial, 25 de virtuals i 25 de memòria), i una etapa pràctica de 160 hores. El preu és de 220 €uros i les places són limitades.

  Les inscripcions es poden fer online a www.peretarres.org/lleure , o al mateix despatx parroquial, els dimecres de 8 a 9 del vespre.

 • . Dimecres, 29 d'agost de 2018 a les 11.00 h Torneig de Festa Major de Futbol Sala Activitat anul·lada

  La pista poliesportiva del complex de les piscines municipals acollirà des d'aquest 29 d'agost i fins al divendres 31 d'agost el Torneig de Festa Major de Futbol Sala, en una lligueta classificatòria. Els partits tindran una durada de 25 minuts en totes les categories. El primer partit serà a les 11 del matí. Organitza CF Matadepera amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports .

  Més informació a les "notes complementàries" del programa de Festa Major o al document que trobareu a la dreta de la pàgina.

 • . Dimecres, 29 d'agost de 2018 a les 22.00 h Més sardanes a la Plaça del Casal de Cultura

  Fidels a la cita anual, l’ Agrupació Sardanista La Mola ha organitzat un nou cicle de “Sardanes a l’Estiu” que tenen lloc durant alguns dimecres de juliol i agost a la Plaça del Casal de Cultura a les 10 de la nit. Una nova sessió s'ha fixat pel dimecres 29 d'agost i serà amb la Principal de Terrassa .

  Trobareu més informació sobre el programa de cada sessió al document que us podeu descarregar en aquesta mateixa pàgina.

 • . Dijous, 30 d'agost de 2018 a les 09.00 h Torneig de Futbol 7

  Al Camp de Futbol Municipal de Matadepera  i durant tot el dia, Torneig de Futbol -7, lligueta classificatòria en horari de matí (categories benjamí, infantil i cadet) i tarda (categories juvenil i sènior ). Els partits tindran una durada d’una sola part de 25 minuts en totes les categories.

  Organitza el C.F. Matadepera  amb la col·laboració de la Regidoria d´Esports. 

  Més informació a les “Notes complementàries”.

 • 10-bicitrial.jpg Dijous, 30 d'agost de 2018 a les 18.00 h Exhibicions de Bici Trial

  Una de les novetats de fa tres anys de Festes Majors i que aquest any repeteix és l'Exhibició de Bike Trial que tindrà lloc a partir de les 6 de la tarda a la Plaça de Cal Baldiró. Pol Cabré, Carlos Sazatornil i Joan Torres en seran els encarregats. I entre exhibició i exhibició, tothom qui ho vulgui, podrà practicar aquesta disciplina tan arrelada a Matadepera. Hi haurà bicicletes de trial de diferents mides i per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.

 • . Dijous, 30 d'agost de 2018 a les 18.00 h Gelats i Board Games

  A les 6 de la tarda del dia 30 i a la Plaça del Casal, "Gelats i Boardgames": "Catan", "Mikado", "Sushi go!", "l’Illa prohibida", "Jungle Speed", "Jenga, Rumy"... Aventura’t a jugar a l’aire lliure amb els jocs de taula de l’Hotel refrescant-te amb un bon gelat. Pots portar el teu joc també.

  Organitza: Punt Jove de Matadepera

  Més informació i inscripcions a la web del Punt Jove www.matadeperajove.cat o per l’Instagram @Puntjove

 • . Dijous, 30 d'agost de 2018 a les 19.00 h Inauguració de la Mostra d'Art

  Una de les convocatòries més veteranes de la Festa Major és la Mostra d'Art, un recull de les obres més rellevants dels artistes del poble. L'organitza el Col·lectiu d'Art i tindrà lloc al Casal de Cultura a partir de les 7 de la tarda. L'exposició romandrà oberta dels dies 30 d'agost al 3 de setembre, de 7 a 9 del vespre i els dissabtes i diumenges d'11 a 1 i de 7 a 9.

 • 15-tastets.jpg Dijous, 30 d'agost de 2018 a les 20.30 h Els Tastets de les Entitats

  Els Tastets de les Entitats, una de les convocatòries que es van presentar per primer cop fa set anys, tornen a organitzar-se aquest any però amb un canvi d'escenari: la Plaça de l'Ajuntament. A partir de 2/4 de 9 del vespre, es podrà, doncs, sopar a les carpes de les diferents entitats de Matadepera: AMPA Ginesta , AMPA Torredemer , Amics dels Gegants , Agrupació Coral de Matadepera , i la Germandat de Sant Sebastià . L'organització posarà taules i cadires.

 • corretapa.jpg Dijous, 30 d'agost de 2018 a les 20.30 h Corre Tapes de Festa Major

  Una de les novetats que es van presentar a la passada Festa Major  i que aquest any repeteix és un Corre Tapes, que arrencarà a la Plaça de Sant Jordi i que recorrerà diferents establiments de restauració.

 • . Dijous, 30 d'agost de 2018 a les 22.30 h Concert amb la Fredy Jazz Band

  Després dels Tastets de les Entitats, a partir de 2/4 d’11 de la nit del dia 31 i a la Plaça de l'Ajuntament, l'actuació musical de la Fredy Jazz Band,  formació sorgida de l’ Escola Municipal de Música Frederic Mompou  de Matadepera i integrada per una vintena de músics entre clarinets, saxos, flautes travesseres, trompetes, bateria, piano i contrabaix. El seu director és Enric Alegre. 

  La festa continuarà amb el grup de versions Sixtus .

  A la dreta, la "Fredy Jazz Band" en una actuació el passat mes de maig a Vilafranca del Penedès. 

 • . Divendres, 31 d'agost de 2018 a les 08.30 h Trofeu de Festa Major de Golf

  Les instal·lacions del Camp Municipal de Golf acolliran una nova edició del Trofeu de Festa Major en la modalitat Stableford Individual que organitza l'entitat.

  Bases de participació completes al Programa de Festa Major .

 • . Divendres, 31 d'agost de 2018 a les 09.00 h Torneig de Futbol-7

  Al Camp de Futbol Municipal de Matadepera  i durant tot el dia, Torneig de Futbol -7, lligueta classificatòria en horari de matí (categories benjamí, infantil i cadet) i tarda (categories juvenil i sènior ). Els partits tindran una durada d’una sola part de 25 minuts en totes les categories.

  Organitza el C.F. Matadepera  amb la col·laboració de la Regidoria d´Esports. 

  Més informació a les “Notes complementàries”.

 • . Divendres, 31 d'agost de 2018 a les 11.30 h Jocs Infantils a la Plaça de Cal Baldiró

  A la Plaça de Cal Baldiró i de bon matí es faran uns Jocs per a la canalla que estan organitzats per "Tot Lleure".

 • . Divendres, 31 d'agost de 2018 a les 16.30 h Baixada de carricotxes 2018 per a nens

  Una de les convocatòries que s'incorporen a la Festa Major  és la "Baixada de carricotxes 2018 per a nens" que recorda la "Baixada de Vehicles Sense Motor" que durant tants anys s'havia dut a terme. Tindrà lloc a 2/4 de 5 de la tarda al Passeig del Pla cantonada Carrer de la Barata. 

  Organitza  Vilagatzara amb el suport del Punt Jove , i les inscripcions es fan al web del Punt Jove www.matadeperajove.cat

  Més informació a les Notes Complementàries. 

  A la imatge, la Baixada de Vehicles Sense Motor en la seva última edició, la del 2016.

 • . Divendres, 31 d'agost de 2018 a les 17.30 h Baixada de Carricotxes 2018 per a adults

  Una de les convocatòries que s'incorporen a la Festa Major  és la "Baixada de carricotxes 2018 per a adults" que recorda la "Baixada de Vehicles Sense Motor" que durant tants anys s'havia dut a terme. Tindrà lloc a 2/4 de 5 de la tarda al Passeig del Pla cantonada Carrer de la Barata. 

  Organitza  Vilagatzara amb el suport del Punt Jove , i les inscripcions es fan al web del Punt Jove www.matadeperajove.cat

  Més informació a les Notes Complementàries. 

  A la imatge, la Baixada de Vehicles Sense Motor en la seva última edició, la del 2016.

 • . Divendres, 31 d'agost de 2018 a les 18.00 h Final Matadepera Underground Battles

  Una altra de les propostes noves d'aquesta Festa Major  és la final Matadepera Underground Battles, una activitat per a majors de 12 anys que tindrà lloc a les 6 de la tarda del 31 d'agost a l'Hotel.

  Organitza  Punt Jove de Matadepera

  Més informació i inscripcions a la web del Punt Jove www.matadeperajove.cat o per l’Instagram @Puntjove

 • padel.jpg Divendres, 31 d'agost de 2018 a les 18.00 h III Torneig de Pàdel de Festa Major

  Una de les convocatòries esportives que es van presentar per primer cop a la Festa Major  de fa un parell d'anys va ser el primer torneig de pàdel, que va estar organitzat per White Padel Festival . Aquest any es repeteix, tindrà lloc entre el 31 d'agost i el 2 de setembre, les categories són 1ª i 2ª feminina; 1ª i 2ª masculina, mixta i kids. El torneig tindrà lloc a les instal·lacions del CD Terrassa Hockey, i per a més informació, 606 391 289 i a www.TDPadel.com 

  Trobareu tota la informació a les "Notes complementàries" del programa de Festa Major,

 • campana-mtd.jpg Divendres, 31 d'agost de 2018 a les 19.00 h Repic de Campanes

  Tot i alguns actes previs per fer boca, la Festa Major començarà oficialment com sempre amb un Repic de Campanes des de l'Església de Sant Joan per convidar a tot el poble a la Festa. A les 7 de la tarda. 

 • . Divendres, 31 d'agost de 2018 a les 19.15 h Pregó de Festa Major

  El pregó de Festa Major  anirà aquest any a càrrec de Judit Bosch i Muntal, directora de l’ Escola Bressol Municipal Ralet Ralet que aquest any celebra els deu anys de l’escola. 

  Tindrà lloc des del Balcó de l'Ajuntament a 1/4 de 8 del vespre. 

  A la imatge, Judit Bosch en l'acte de celebració dels 10 anys de l'escola. 

 • . Divendres, 31 d'agost de 2018 a les 19.30 h Cercavila de Festa Major

  Des de la Plaça de l'Ajuntament, se sortirà en Cercavila amb la Banda de Matadepera i els Gegants de Matadepera  en un recorregut igual al de l'any anterior: es continuarà pel carrer Montserrat, el carrer Sant Joan, el carrer Ramon Mías, la Plaça de Cal Baldiró, la carretera de Terrassa i altre cop la Plaça de l'Ajuntament.

 • 64-confetti.jpg Divendres, 31 d'agost de 2018 a les 20.00 h Pluja de confetti

  Un any més, la Plaça de Cal Baldiró serà l'escenari d'una incruenta guerra de confetti. Serà a partir de les 8 el vespre.

 • . Divendres, 31 d'agost de 2018 a les 20.30 h Nova sessió dels Tastets de les Entitats

  Els Tastets de les Entitats, una de les convocatòries que es van presentar per primer cop fa vuit anys, tornen a organitzar-se a la Plaça de l'Ajuntament. A partir de 2/4 de 9 del vespre, es podrà, doncs, sopar a les carpes de les diferents entitats de Matadepera: AMPA Ginesta , AMPA Torredemer , Agrupació Coral de Matadepera , Amics dels Gegants i Germandat de Sant Sebastià . L'organització posarà taules i cadires.

 • . Divendres, 31 d'agost de 2018 a les 22.00 h Swing Party amb Shakin All

  Els "Tastets de les entitats" culminaran la segona nit amb l'actuació, a partir de les 10 de la nit i a la mateixa Plaça de l'Ajuntament, amb una Swing Party que anirà a càrrec de  Shakin All,  una banda per gaudir del swing més salvatge  que ens portarà a l'univers de la música vintage, un territori a la frontera entre el Jazz, el Blues, el Rock n' Roll i la música de Nova Orleans. Un concert ben divertit, amb els temes més marxosos de Louis Jordan, Ray Charles, Fats Domino, Louis Prima i la participació de Swing Troopers , el grup de swing de Matadepera.

 • . Divendres, 31 d'agost de 2018 a les 23.30 h Concert d'Els Amics de les Arts

  A 2/4 de 12 de la nit d'aquest divendres 31 d'agost i a l'Avinguda del Mas Sot, un dels plats forts de la Festa Major:  un concert d' Els Amics de les Arts, el grup català de pop format per Dani Alegret, Joan Enric Barceló, Eduard Costa i Ferran Piqué.

  La festa continuarà amb música de DJ’s.

 • . Dissabte, 1 de setembre de 2018 a les 08.30 h Trofeu de Festa Major de Golf

  El Camp de Golf Municipal continua organitzant per dissabte de Festa Major el seu Trofeu, que en modalitat d' Stableford Individual tindrà lloc a les instal·lacions de l'entitat a partir de 2/4 de 9 del matí.Organitza la Regidoria d'Esports .

  Més informació a les notes complementàries del programa de les festes.

 • . Dissabte, 1 de setembre de 2018 a les 09.00 h Itinerari guiat "Anem a fer un tomb"

  La Festa Major també ens permet conèixer com era la Matadepera de fa uns quants anys, i per això es proposa un altre itinerari guiat per descobrir els racons i petites anècdotes del poble. El recorregut sortirà de la Plaça de l'Església puntualment a les 9 del matí d'aquest dissabte 1 de setembre i serà comentat per Pere Porcar i Narcís Serrat. Amb una durada aproximada de tres hores, el nivell de dificultat és baix.

  L'acte està patrocinat pel Forn Pastisseria Queralt.  

 • . Dissabte, 1 de setembre de 2018 a les 10.00 h XV Miniolimpiades de Festa Major

  A la Pista Poliesportiva de les Instal·lacions Esportives Municipals tindrà lloc la XV Edició de les Miniolimpíades de Festa Major . Per a més informació i inscripcions, adreceu-vos al 93 730 16 15 (piscines). Organitza la Regidoria d'Esports .

  Per a més informació vegeu les notes complementàries del Programa Oficial de Festa Major .

 • . Dissabte, 1 de setembre de 2018 a les 10.00 h Trobada de Vehicles Clàssics i Antics

  Fidels a la tradició de cada any, el C3M Clàssic Car Club de Matadepera organitza la tradicional Trobada de Vehicles Clàssics i Antics a la Carretera de Terrassa i al Carrer Joan Paloma. Hores més tard, a la 1, hi ha la Parada al mateix lloc després de fer un petit recorregut pels voltants de Matadepera.

 • . Dissabte, 1 de setembre de 2018 a les 10.30 h Campionat de Petanca

  A les Pistes de Petanca Ferran Carmona del Casal de la Gent Gran tindrà lloc el Campionat de Petanca de Festa Major que aquest any arriba a la seva dotzena edició. L'acte està organitzat Nova Petanca Matadepera . Per a més informació, adreceu-vos al Programa Oficial de Festa Major .

 • . Dissabte, 1 de setembre de 2018 a les 11.00 h Juga. Fira de jocs a la carretera de Terrassa

  La zona de la Carretera de Terrassa, la plaça del Casal del Cultura i el Camp Municipal de Futbol, seran els escenaris d'una nova edició de 'Juga. Fira de jocs' que començarà a les 11 i s'allargarà fins a la 1 del migdia. En aquest espai es muntaran diverses activitats per a què hi pugui participar tothom. A la Plaça del Casal, una pista inflable d'Hoquei (a càrrec del Matadepera 88 Hoquei ), i Golf Urbà, mostra de la pràctica d'aquest esport a càrrec del Voluntariat de Matadepera; a la Carretera de Terrassa, "Un CaCAU de tallers" a càrrec de l' Agrupament Escolta i Guia Abat Escarré , un Mini Circuit de Bicicletes que anirà a càrrec de BTT Sport , i un Taller de Golf a càrrec de la Regidoria d'Esports . Finalment, al Camp Municipal de Futbol, futbol per als més petits, amb la instal·lació d'una pista de futbol inflable per a poder fer mini partidets de 3x3 per a infants d'entre 3 i 7 anys. L'activitat va a càrrec del CF Matadepera .

 • . Dissabte, 1 de setembre de 2018 a les 11.00 h Finals del Torneig de Futbol Sala

  A la Pista Poliesportiva de les Instal·lacions Esportives Municipals tindrà lloc el Campionat de Futbol Sala on es disputaran els partits de la final de la categoria de Benjamins (11.00), Infantils (12.00), i Juvenils (13.00).

  Organitza la Regidoria d'Esports i el C.F. Matadepera . Més informació al Programa Oficial de Festa Major .

 • . Dissabte, 1 de setembre de 2018 a les 11.00 h Taula de la Solidaritat a Matadepera

  A la carretera de Terrassa s'instal·larà una parada amb una mostra de les entitats solidàries del poble. 

 • . Dissabte, 1 de setembre de 2018 a les 11.00 h Acció artística interdisciplinària

  El  Col·lectiu d'Art  organitza per primer cop aquest any i pels carrers del centre una acció artística interdisciplinària. Serà a partir de les 11 del matí del dissabte 1 de setembre. 

 • . Dissabte, 1 de setembre de 2018 a les 11.00 h Moments dedicats a la meditació

  Ara fa vuit anys, la delegació local d' Agermanament sense fronteres va arrencar a la Festa Major , una sessió de meditació que, amb caràcter experimental, tindria continuïtat depenent de la seva rebuda. Ara, acostant-se al centenar de sessions, es presenta un nova sessió, on, com sempre, tothom hi és convidat. Tindrà lloc a les 11 del matí al Parc Pep Ventura i com sempre, es prega puntualitat. Si plou, la sessió es farà al Casal de Cultura. 

  El tema a tractar serà la celebració. El tema triat facilitarà una reflexió sobre com celebrem tot allò que la vida ens proposa i què considerem tant exquisit que mereix un acte especial. Com ho organitzem? Qui ens hi acompanya? Com ens sentim en els diferents moments: quan ho preparem? quin gust ens queda després? 

 • . Dissabte, 1 de setembre de 2018 a les 11.00 h Rocòdrom i Tirolina a la carretera de Terrassa

  A partir de les 11 del matí i a la carretera de Terrassa s'instal·laran dues agulles amb pont i tirolina i el Gaia Bloc, el rocòdrom que no s'acaba mai. Una activitat d'aventura per als més intrèpids.

 • fronton.jpg Dissabte, 1 de setembre de 2018 a les 12.00 h Torneig de Frontó

  La final del Trofeu de Festa Major de Frontó es disputarà a les Instal·lacions Municipals d'Esports a partir de les 12 del migdia.

  Organitza la Regidoria d'Esports . Vegeu més informació a les notes complementàries del programa oficial de Festa Major .

 • . Dissabte, 1 de setembre de 2018 a les 12.30 h Concert Vermut amb la Banda

  Un dels actes més tradicionals de la Festa Major és el Concert Vermut que, un any més, tindrà lloc a la Plaça de Cal Baldiró. La Banda de Matadepera amenitzarà l'aperitiu popular que se servirà a dos quarts d'una del migdia i on tothom hi és convidat.

 • . Dissabte, 1 de setembre de 2018 a les 14.00 h Matapaellada

  Una de les novetats de la Festa Major d'aquest any és una Matapaellada que tindrà lloc a la Plaça de Cal Baldiró aquest dissabte 1 de setembre a partir de les 2 del migdia. 

  Organitza Vilagatzara.

 • . Dissabte, 1 de setembre de 2018 a les 17.30 h Taller de Fang i de Dibuix amb Cavallets

  La zona de la Plaça de l'Església serà l'escenari, a partir de 2/4 de 6 de la tarda, d'un Taller de Dibuix amb Cavallets i un Taller de Fang, que aniran a càrrec del Col·lectiu d'Art .

Pàgina 1 de 3
Darrera actualització: 23.08.2017 | 16:49
Darrera actualització: 23.08.2017 | 16:49