Agenda

 • . Nit salvatge a l’Hotel   Diumenge, 25 d'agost de 2019 a les 20.30 h

  CineClub Matadepera organitza per vuitè any consecutiu una nova edició del “Matadepera Grindhouse”, el cicle de cinema de fantàstic i de terror, amb petites joies del cinema més freak i underground. Les sessions, dobles, tenen lloc a l’Hotel durant els diumenges de juliol i agost a partir de 2/4 de 9 del vespre, i es podrà comptar amb crispetes, cerveses i refrescos.  

  Per aquest diumenge 25 d’agost s'ha programat una sessió que amb el genèric títol “Nit Salvatge” inclourà "Long weekend” (1978) i "Spasms” (1983). 

  L'ordre de les sessions pot alterar-se, pel que l’organització recomana que s’estigui atent al facebook de l’entitat: https://www.facebook.com/cineclub.matadepera

 • . A la venda els tiquets i samarretes per l’11S Dilluns, 26 d'agost de 2019 a les 19.00 h

  Un any més, l’Assemblea Nacional Catalana prepara una multitudinària manifestació de cara a la propera Diada de l’11 de Setembre. El punt de trobada serà als carrers que conflueixen a la Plaça Espanya de Barcelona a partir de les 4 de la tarda. Com cada any, i des de primera hora i durant tot el dia, hi haurà diverses activitats. El tram assignat a Matadepera és el 12, tot i que és de lliure elecció. Les inscripcions es poden fer a https://diada.assemblea.cat/

  Pel que fa a Matadepera, s’hi podrà anar en autocar, que sortirà a les 2 de la tarda davant del Camp de Futbol, amb tornada aproximada a les 9 del vespre i al mateix lloc. El preu és de 10 €uros. Per altra banda, hi ha el kit amb la samarreta (aportació a l’organització dels actes, ja que l’ANC no rep subvencions) que té un cost de 15 €uros.

  La venda de tiquets i samarretes es fa des del passat 1 d'agost a la botiga MIC Sabates (Carretera de Terrassa, 4), en horari comercial; al Casal de Cultura, a partir d’aquest dilluns 26 i fins al 30 d’agost, i del 2 al 6 de setembre, de 7 a 9 de la tarda, i també a la mateixa parada de l’ANC, durant la Festa Major.

 • . Torneig de Festa Major de Futbol Sala Dimarts, 27 d'agost de 2019 a les 11.00 h

  La pista poliesportiva del complex de les piscines municipals acollirà des d'aquest 27 d'agost i fins al dissabte 31 d'agost el Torneig de Festa Major de Futbol Sala, en una lligueta classificatòria. Hi ha diverses categories i les inscripcions es poden fer per instagram: futsaldrsmtd o per WhatsApp al 654 27 86 67. Organitza DR's Matadepera amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports.

  Més informació a les "notes complementàries" del programa de Festa Major o al document que trobareu a la dreta de la pàgina clicant el títol.

   

 • . Torna la Jovenívola de Sabadell a la Plaça del Casal Dimecres, 28 d'agost de 2019 a les 22.00 h

  Fidels a la cita anual, l’Agrupació Sardanista La Mola ha organitzat un nou cicle de “Sardanes a l’Estiu” que tenen lloc durant alguns dimecres de juliol i agost a la Plaça del Casal de Cultura a les 10 de la nit. La cinquena sessió tindrà lloc el dimecres 28 d’agost i serà amb la Cobla Jovenívola de Sabadell.

  Trobareu més informació sobre el programa de cada sessió al document que us podeu descarregar en aquesta mateixa pàgina.

 • . Torneig de Futbol 7 de Festa Major Dijous, 29 d'agost de 2019 a les 09.00 h

  Al Camp de Futbol Municipal de Matadepera i durant tot el dia, Torneig de Futbol -7, lligueta classificatòria en horari de matí (categories benjamí, infantil i cadet) i tarda (categories juvenil i sènior ). Els partits tindran una durada d’una sola part de 25 minuts en totes les categories.

  Organitza el C.F. Matadepera amb la col·laboració de la Regidoria d´Esports. 

  Més informació a les "notes complementàries" del programa de Festa Major o al document que trobareu a la dreta de la pàgina clicant el títol.

 • . Hamburguesada jove Dijous, 29 d'agost de 2019 a les 14.00 h

  La Plaça de la Germandat acollirà aquest dijous 29 d'agost a les 2 de la tarda una Hamburguesada Jove. Vine a dinar a la plaça per iniciar la Festa Major junts. 

  L'acte està organitzat per Vilagatzara. Més informació a @vilagatzara. 

 • . King of Trials a Matadepera Dijous, 29 d'agost de 2019 a les 18.00 h

  A Can Vinyers, a partir de les 6 de la tarda del dijous 29, segona edició del King of Trials. Velocitat, emoció, salts espectaculars i adrenalina són els principals ingredients d'aquesta competició de trial de velocitat on els millors pilots d'aquesta especialitat hauran de superar tots els obstacles del recorregut el més ràpid possible amb la seva bicicleta, demostrant la seva habilitat, potència i concentració. 

  A la dreta, la competició de l'any pasat a la Plaça de Cal Baldiró. 

 • 134-skate.jpg Skate Jam a l'Skate Parc Dijous, 29 d'agost de 2019 a les 18.00 h

  A l'Skate Parc (al complex de les Piscines Municipals), una sessió d'Skate Jam amb música, scooters, patins i menjar.

  Més informació a www.matadeperarajove.cat. Organitza Punt Jove.

 • . Inauguració de la Mostra d'Art Dijous, 29 d'agost de 2019 a les 19.00 h

  Una de les convocatòries més veteranes de la Festa Major és la Mostra d'Art, un recull de les obres més rellevants dels artistes del poble. L'organitza el Col·lectiu d'Art i tindrà lloc al Casal de Cultura a partir de les 7 de la tarda. L'exposició romandrà oberta els dies 29 d'agost al 2 de setembre, de 7 a 9 del vespre i els dissabtes i diumenges d'11 a 1 i de 7 a 9.

 • . Els Tastets de les Entitats Dijous, 29 d'agost de 2019 a les 20.30 h

  Els Tastets de les Entitats, una de les convocatòries que es van presentar per primer cop fa vuit anys, tornen a organitzar-se aquest any però amb un altre canvi d'escenari: a la carpa, entre el carrer Sant Joan i l'Avinguda Mas Sot. A partir de 2/4 de 9 del vespre, es podrà, doncs, sopar a les carpes de les diferents entitats de Matadepera: AMPA Ginesta, AMPA Torredemer, Escola Montcau La MolaAmics dels Gegants, Agrupació Coral de Matadepera, i la Germandat de Sant Sebastià. L'organització posarà taules i cadires.

 • corretapa.jpg Corre Tapes de Festa Major Dijous, 29 d'agost de 2019 a les 20.30 h

  Una de les novetats que es van presentar fa un parell d'anys a la Festa Major i que aquest any repeteix és un Corre Tapes, que arrencarà a la Plaça de Sant Jordi i que recorrerà diferents establiments de restauració.

 • . Concert amb la Fredy Jazz Band Dijous, 29 d'agost de 2019 a les 22.00 h

  A la Carpa instal·lada entre el carrer Sant Joan i l'Avinguda del Mas Sot, i a les 10 de la nit, actuació musical de la Fredy Jazz Band, formació sorgida de l’Escola Municipal de Música Frederic Mompou de Matadepera i integrada per una vintena de músics entre clarinets, saxos, flautes travesseres, trompetes, bateria, piano i contrabaix. El seu director és Enric Alegre. 

  La festa continuarà amb el grup de versions Sixtus.

  A la dreta, la "Fredy Jazz Band" en l'actuació de l'any pasat. 

 • . Torneig de Futbol 7 de Festa Major Divendres, 30 d'agost de 2019 a les 09.00 h

  Al Camp de Futbol Municipal de Matadepera i durant tot el dia, Torneig de Futbol -7, lligueta classificatòria en horari de matí (categories benjamí, infantil i cadet) i tarda (categories juvenil i sènior ). Els partits tindran una durada d’una sola part de 25 minuts en totes les categories.

  Organitza el C.F. Matadepera amb la col·laboració de la Regidoria d´Esports. 

  Més informació a les "notes complementàries" del programa de Festa Major o al document que trobareu a la dreta de la pàgina clicant el títol.

 • . Jocs Infantils a la Plaça de Cal Baldiró Divendres, 30 d'agost de 2019 a les 11.30 h

  A la Plaça de Cal Baldiró i a partir de 2/4 de 12, tindran lloc uns Jocs per a la canalla que estan organitzats per "Tot Lleure".

 • . Tennis de Festa Major Divendres, 30 d'agost de 2019 a les 16.00 h

  A les instal·lacions del CD Terrassa, i a partir de les 4 de la tarda, Campionat de Tennis de Festa Major. 

  Organitza el CD Terrassa amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports. 

  Més informació a les notes complementàries que trobareu clicant el titular. 

 • . Acte commemoratiu dels 35 anys de l'Agermanament Divendres, 30 d'agost de 2019 a les 18.00 h

  A la plaça de l'Ajuntament i a les 6 de la tarda del 30 d'agost, l'acte commemoratiu dels 35 anys de l'Agermanament Matadepera - Mariapfarr. 

  Mariapfarr és una petita població emplaçada al bell mig de la vall del Lungau, a Àustria. Les arrels amb Matadepera es remunten al 1981, moment en què neix la idea de dotar el poble d’una parella de gegants i de celebrar, l’any següent, una Trobada Internacional amb figures procedents de diversos països.

  A partir d’aquí, l’any 1982 Mariapfarr participa a la Primera Trobada Internacional de Gegants de Matadepera i comença a consolidar-se una amistat que culmina amb l’agermanament oficial el 1984. Des d’aleshores, els intercanvis i viatges s’han anat succeint en forma de desplaçaments organitzats per entitats locals, escoles o clubs esportius. També hi ha hagut contactes particulars i convocatòries més àmplies.

  Trobades sonades van ser les del 10 anys (amb el famós “Tren de Mariapfarr”, on més de 400 matadeperencs es van desplaçar a Àustria); la dels 20 anys (en què un ampli grup de mariapfarrencs van visitar Matadepera); i la dels 25 anys (amb un nou viatge a Àustria on hi van anar 250 matadeperencs), entre d’altres.

  A la dreta una imatge històrica: la signatura de l'agermanament, l'any 1984 i a Matadepera amb el llavors alcalde Victor Peiró. 

 • . Micro Obert Feminista Divendres, 30 d'agost de 2019 a les 19.00 h

  L'Hotel acollirà el divendres 30 d'agost a les 7 de la tarda un Micro Obert Feminista obert a tothom. 

  Per a més informació, doneslliuresmatadepera@gmail.com

 • campana-mtd.jpg Repic de Campanes Divendres, 30 d'agost de 2019 a les 19.00 h

  Tot i alguns actes previs per fer boca, la Festa Major començarà oficialment com sempre amb un Repic de Campanes des de l'Església de Sant Joan per convidar a tot el poble a la Festa. A les 7 de la tarda. 

 • . Pregó de Festa Major amb la Banda Divendres, 30 d'agost de 2019 a les 19.15 h

  Des del balcó de l'Ajuntament i a partir d'1/4 de 8 de la tarda, Pregó amb la Banda de Matadepera que en aquest 2019 celebra 35 anys de vida. 

 • . Cercavila de Festa Major Divendres, 30 d'agost de 2019 a les 19.30 h

  Des de la Plaça de l'Ajuntament, se sortirà en Cercavila amb la Banda de Matadepera i els Gegants de Matadepera en un recorregut que s'iniciarà al carrer Joan Paloma per continuar per la carretera de Terrassa, carrer Sant Isidre, Plaça de Cal Baldiró, Passatge del Rellotge, Carrer Sant Joan i fins a la carpa instal·lada al capdavell, on hi haurà una nova edició dels Tastets de les Entitats. 

 • 64-confetti.jpg Pluja de confetti Divendres, 30 d'agost de 2019 a les 20.00 h

  Un any més, la Plaça de Cal Baldiró serà l'escenari d'una incruenta guerra de confetti. Serà a partir de les 8 el vespre.

 • . Agermanamentfest Divendres, 30 d'agost de 2019 a les 20.30 h

  A partir de 2/4 de 9 del vespre i a la carpa instal·lada entre el carrer Sant Joan i l'Avinguda del Mas Sot, es podrà sopar a les carpes de les diferents entitats de Matadepera: AMPA Ginesta, AMPA Torredemer, Agrupació Coral de Matadepera, Escola Montcau La MolaAmics dels Gegants i Germandat de Sant Sebastià. L'organització posarà taules i cadires.

 • . Concert de Bandes Divendres, 30 d'agost de 2019 a les 21.30 h

  A 2/4 de 10 de la nit del divendres 30 d'agost, un concert de bandes: la de Mariapfarr i la de Matadepera. L'acte tindrà lloc a la Carpa instal·lada entre el carrer Sant Joan i l'Avinguda del Mas Sot. 

 • . 'Els Catarres' presenten "Tots els meus principis" Divendres, 30 d'agost de 2019 a les 23.30 h

  Un dels plats forts d'aquesta Festa Major serà l'actuació del grup de Centelles "Els Catarres" que presentaran el seu nou treball "Tots els meus principis". La festa continuarà amb "La banda del coche rojo", grup de versions que animarà la festa. 

  Tot plegat, a partir de 2/4 de 12 de la nit a la Carpa instal·lada entre el carrer Sant Joan i l'Avinguda del Mas Sot. 

 • . Trofeu de Festa Major de Golf Dissabte, 31 d'agost de 2019 a les 08.30 h

  El Camp de Golf Municipal organitza per dissabte de Festa Major el seu Trofeu, que en modalitat d'Stableford Individual tindrà lloc a les instal·lacions de l'entitat a partir de 2/4 de 9 del matí.Organitza la Regidoria d'Esports.

  Més informació a les "notes complementàries" del programa de Festa Major o al document que trobareu a la dreta de la pàgina clicant el títol.

 • . Itinerari guiat "Anem a fer un tomb" Dissabte, 31 d'agost de 2019 a les 09.00 h

  La Festa Major també ens permet conèixer com era la Matadepera de fa uns quants anys, i per això es proposa un altre itinerari guiat per descobrir els racons i petites anècdotes del poble. El recorregut sortirà de la Plaça de l'Església puntualment a les 9 del matí d'aquest dissabte 31 d'agost i serà comentat per Narcís Serrat. Amb una durada aproximada de tres hores, el nivell de dificultat és baix i s'acabarà amb coca, xocolata i vi dolç. 

  L'acte està patrocinat pel Forn Pastisseria Queralt. 

 • . XVI Miniolimpiades de Festa Major Dissabte, 31 d'agost de 2019 a les 10.00 h

  A la Pista Poliesportiva de les Instal·lacions Esportives Municipals tindrà lloc la XVI Edició de les Miniolimpíades de Festa Major. Per a més informació i inscripcions, adreceu-vos al 93 730 16 15 (piscines). Organitza la Regidoria d'Esports.

  Més informació a les "notes complementàries" del programa de Festa Major o al document que trobareu a la dreta de la pàgina clicant el títol.

 • . Trobada de Vehicles Clàssics i Antics Dissabte, 31 d'agost de 2019 a les 10.00 h

  Fidels a la tradició de cada any, el C3M Clàssic Car Club de Matadepera organitza la tradicional Trobada de Vehicles Clàssics i Antics a la Carretera de Terrassa i al Carrer Joan Paloma. Hores més tard, a la 1, hi ha la Parada al mateix lloc després de fer un petit recorregut pels voltants de Matadepera.

 • . Campionat de Petanca Dissabte, 31 d'agost de 2019 a les 10.30 h

  A les Pistes de Petanca Ferran Carmona del Casal de la Gent Gran tindrà lloc el Campionat de Petanca de Festa Major que aquest any arriba a la seva tretzena edició. L'acte està organitzat Nova Petanca Matadepera.

  Més informació a les "notes complementàries" del programa de Festa Major o al document que trobareu a la dreta de la pàgina clicant el títol.

 • . Concurs de totxos i maquetes per a menuts Dissabte, 31 d'agost de 2019 a les 11.00 h

  Després de dos anys d’absència, la Festa Major de Matadepera tornarà a comptar amb una de les seves convocatòries més veteranes que va arribar a les 34 edicions. Es tracta del Concurs de Totxos i Maquetes que torna amb un nou equip organitzador.  Hi haurà una categoria per grups de 2 a 4 participants: de 8 a 10 anys; d’11 a 14 anys, i més de 15 anys; i una altra familiar, amb un mínim d’1 adult i 1 nen/a. Màxim 8 participants. El concurs tindrà lloc el dissabte 31 d’agost a les 11 del matí a la Plaça del Casal.

  Més informació a les "notes complementàries" del programa de Festa Major o al document que trobareu a la dreta de la pàgina clicant el títol.

 • . 1ª Diada de les Puntaires de Matadepera Dissabte, 31 d'agost de 2019 a les 11.00 h

  El grup de puntes de coixí del Casal de la Gent Gran organitzen la primera trobada de Puntaires de Matadepera. Hi han convidat puntaires dels pobles i ciutats de l'entorn de Matadepera. 

  A la dreta, una trobada de puntaires que va tenir lloc el passat mes de març a Can Palet de Terrassa i que va comptar amb participació local. 

 • . La Meditació de Festa Major arriba a la seva edició 100 Dissabte, 31 d'agost de 2019 a les 11.00 h

  La Festa Major del 2010 va programar un acte tan original com insolit: una sessió de meditació oberta a tothom organitzada per la Delegació Local d'Agermanament sense fronteres i amb la idea de reflexionar en veu alta sobre diferents temes. L'èxit de la convocatòria va fer que des de llavors s'organitzés una nova sessió cada mes que arriba ara a la número 100 i casualment també en aquesta Festa Major. En aquesta ocasió, es prepara una sessió sorpresa que pot agradar tothom. En cas de pluja l'acte es farà al Casal de Cultura.

 • . Juga. Fira de jocs a la carretera de Terrassa Dissabte, 31 d'agost de 2019 a les 11.00 h

  La zona de la Carretera de Terrassa, la plaça del Casal del Cultura i la Plaça de Cal Baldiró, seran els escenaris d'una nova edició de 'Juga. Fira de jocs' que començarà a les 11 i s'allargarà fins a la 1 del migdia. En aquest espai es muntaran diverses activitats per a què hi pugui participar tothom.

  A la Plaça del Casal, un Torneig de Ping-Pong amb diverses categories. Anirà a càrrec de Punt Jove. Per a  més informació i inscripcions, al web www.matadeperajove.cat o per instagram a @Puntjove.A la Plaça de Cal Baldiró, Atelier Tango, a càrrec de l'associació 4D-C&A. I a carretera de Terrassa, "Un CaCAU de tallers" a càrrec de l'Agrupament Escolta i Guia Abat Escarré, així com un Mini Circuit de Bicicletes que anirà a càrrec de BTT Sport, a la Plaça de la Germandat de Sant Sebastià.

 • . Taula de la Solidaritat a Matadepera Dissabte, 31 d'agost de 2019 a les 11.00 h

  A la carretera de Terrassa s'instal·larà, com cada any, una parada amb una mostra de les entitats solidàries del poble. 

 • . Finals del Torneig de Futbol 7 Dissabte, 31 d'agost de 2019 a les 11.00 h

  A partir de les 11 del matí i fins a les 8 del vespre, finals del Torneig de Futbol 7 que organitza CF Matadepera amb la col·laboració de la Regidoria dEsports. A les 11.30, finals de Benjamí;  a les 13.00 (infantil); a les 16.30 (cadet). A les 6 de la tarda, primera i segona semifinal de la categoria sènior. A les 19.00, tercer i quart lloc de la categoria Sènior amb una tanda de 5 penals. I finalment, a les 19.30, final de Sèniors.

  Més informació a les "notes complementàries" del programa de Festa Major o al document que trobareu a la dreta de la pàgina clicant el títol.

 • . Rocòdrom i Tirolina a la carretera de Terrassa Dissabte, 31 d'agost de 2019 a les 11.00 h

  A partir de les 11 del matí i a la carretera de Terrassa s'instal·laran dues agulles amb pont i tirolina i el Gaia Bloc, el rocòdrom que no s'acaba mai. Una activitat d'aventura per als més intrèpids.

 • . Concert Vermut amb la Banda Dissabte, 31 d'agost de 2019 a les 12.30 h

  Un dels actes més tradicionals de la Festa Major és el Concert Vermut que, en aquesta ocasió tindrà lloc també al Bosquet, com l'any passat. La Banda de Matadepera amenitzarà l'aperitiu popular que se servirà a dos quarts d'una del migdia i on tothom hi és convidat.

 • . Exposició de totxos Dissabte, 31 d'agost de 2019 a les 17.00 h

  El Casa de Cultura acollirà a les 5 de la tarda del dissabte 31 d'agost l'exposició de totxos, del concurs que feliçment s'ha recuperat aquest any. 

 • . Taller de Fang i de Dibuix amb Cavallets Dissabte, 31 d'agost de 2019 a les 17.30 h

  La zona de la Plaça de l'Església serà l'escenari, a partir de 2/4 de 6 de la tarda, d'un Taller de Fang i de Dibuix amb Cavallets, que aniran a càrrec del Col·lectiu d'Art.

 • . Cursa Popular de Matadepera 2019 Dissabte, 31 d'agost de 2019 a les 18.00 h

  La Associació Mitja Marató de Terrassa i la Regidoria d'Esports organitzen una nova Cursa Popular a la Festa Major que tindrà lloc el dissabte 31 d'agost a partir de les 6 de la tarda. La sortida i l’arribada serà des del Pavelló, i hi haurà tres curses: una Mini (nascuts a partir del 2015), de 300 metres, a les 6; una infantil (a partir del 2006), de 1.400 metres. I finalment, la resta de categories, amb un recorregut de 10 quilòmetres. 

  El preu d'inscripció es de 4 €uros, un dels quals anirà a Caritas Matadepera. En la cursa d'adults, el control de temps es farà pel sistema de xip que ha de ser propi, i de fet, no entraran a la classificació ni optaran a cap premi les persones que no en disposin. Qui vulgui, podrà comprar el xip al preu de 12 €uros, que quedarà en propietat del participant.

  La participació a la Cursa de Festa Major es pot formalitzar a les Piscines Municipals de Matadepera fins al 28 d'agost a les 7 de la tarda, i també al web www.mitjaterrassa.org. Malgrat això també s'admeten inscripcions els dies 29 i 30 d'agost fins les 6 de la tarda a les Piscines Municipals. Aquests inscrits no constaran a les classificacions oficials ni tampoc podran rebre cap premi. La recollida de dorsals es pot fer el divendres 30 de 18 a 21 hores, i el dissabte 31 de 10 a 1 del migdia a la botiga Decathlon Terrassa. I també el dissabte 31 al mateix Pavelló de Matadepera entre les 4 i 2/4 de 6 de la tarda.

  Més informació a les notes complementàries del programa de Festa Major i a www.mitjaterrassa.org.

 • . Espectacle familiar: A quant va la mel? Dissabte, 31 d'agost de 2019 a les 18.00 h

  El Bosquet acollirà a les 6 de la tarda d'aquest dissabte 31 d'agost un espectacle infantil amb jocs i música en directe que porta per nom "A quant va la mel?" i que anirà a càrrec de la Companyia La Tresca i la Verdesca

  Dimonis, formigues, bèsties mitològiques i venedors de mel: cada història té una cançó i cada cançó és un joc que els animadors i músics, vestits d'apicultors, proposen al públic que, jugant, esdevé protagonista de la història. 

 • . Concert de la Banda de Mariapfarr Dissabte, 31 d'agost de 2019 a les 19.30 h

  La Banda de Mariapfarr, poble agermanat amb Matadepera és la il·lustre convidada en aquesta Festa Major, i oferiran un concert a 2/4 de 8 de la tarda d'aquest dissabte 31 d'agost al Bosquet. Tothom hi és convidat. 

 • . Última ballada de sardanes de la temporada Dissabte, 31 d'agost de 2019 a les 19.30 h

  Fidels a la cita anual, l’Agrupació Sardanista La Mola ha organitzat aquest estiu un cicle de “Sardanes a l’Estiu” que han tingut lloc durant juliol i agost a la Plaça del Casal de Cultura. La darrera sessió tindrà lloc el dissabte de Festa Major, 31 d’agost, i serà amb la Cobla Contemporània.

  Trobareu més informació sobre el programa de cada sessió al document que us podeu descarregar en aquesta mateixa pàgina.

 • . Sopar de Germanor a la carpa Dissabte, 31 d'agost de 2019 a les 21.30 h

  Un altre dels imprescindibles clàssics de Festa Major és el Sopar de Germanor que després d'onze anys celebrant-se a la Plaça de les Acàcies canvia d'ubicació, traslladant-se a la carpe instal·lada entre el carrer Sant Joan i l'Avinguda del Mas Sot. L'orquestra Balahits posarà l'animació musical i tothom qui vulgui venir, el menjar. L'organització posarà 2.000 cadires i taules per a tothom.

 • djs.jpg Festa Jove amb música de DJ's Dissabte, 31 d'agost de 2019 a les 23.30 h

  El dissabte de Festa Major acabarà amb una Festa Jove amb música de de grups locals com "The refugees", "Atretz" i música de DJ's que començarà a 2/4 de 12 de la nit i s'allargarà fins a les 5 de la matinada. L'escenari, la Plaça de l'Ajuntament.

  A la dreta, "Atretz" al cicle Quan Cau La Nit, on van actuar el passat 4 de juliol. 

 • . Trofeu de Festa Major de Golf Diumenge, 1 de setembre de 2019 a les 08.30 h

  El Club de Golf Municipal organitza per aquesta Festa Major un Campionat de Golf en la modalitat de Stableford Individual que va començar aquest dissabte de bon matí. Aquest diumenge acaba el Campionat que tindrà lloc al mateix club. Organitza la Regidoria d'Esports.

  Més informació a les "notes complementàries" del programa de Festa Major o al document que trobareu a la dreta de la pàgina clicant el títol.

 • . Plantada de Gegants a l'Ajuntament Diumenge, 1 de setembre de 2019 a les 09.00 h

  Com a preludi de la Gran Cercavila de Festa Major (programada a 2/4 de 12 del migdia), els Amics dels Gegants organitzen de bon matí la Plantada de Gegants amb els de totes les colles participants. El lloc serà a la Plaça de l'Ajuntament.

 • . Torneig de Festa Major de Frontennis Diumenge, 1 de setembre de 2019 a les 10.00 h

  A partir de les 10 del matí i fins a les 2 del migdia, Torneig de Festa Major de Frontennis. Tindrà lloc al Frontó del complex de les Piscines Municipals. 

  Més informació a les "notes complementàries" del programa de Festa Major o al document que trobareu a la dreta de la pàgina clicant el títol.

 • . XXI Open BTT Infantil i Juvenil Diumenge, 1 de setembre de 2019 a les 10.00 h

  El Club BTT Matadepera organitza la 21ª edició de l'Open BTT Infantil i Juvenil. El punt de trobada serà a l'Avinguda Mas Sot a les 10 del matí.

  Més informació a les "notes complementàries" del programa de Festa Major o al document que trobareu a la dreta de la pàgina clicant el títol.

   

 • . Ofici Solemne a l'Església Parroquial Diumenge, 1 de setembre de 2019 a les 11.00 h

  A les 11 del matí i a l'Església Parroquial de Sant Joan es farà l'Ofici Solemne de Festa Major.

Darrera actualització: 23.08.2017 | 16:49
Darrera actualització: 23.08.2017 | 16:49