Festa de Sant Llorenç a La Mola

Dissabte, 10 d'agost de 2019 a les 11.00 h

Segons la tradició religiosa, Sant Llorenç va viure el seu martiri un 10 d’agost, quan va ser posat en una graella i cremat viu. Per recordar aquest esdeveniment, aquest 10 d’agost es tornarà a celebrar la festa en el seu honor que té lloc, cada any, al cim de la Mola.

Un any més, l’organització va a càrrec de la Comissió de Sant Llorenç de la Parròquia de Sant Joan de Matadepera, que aquest any presidirà per primer cop el nou rector Joan Artur Boardman. Per altra banda, amb el suport de l’ADF, es tornarà a oferir un servei de transport des de Can Robert fins a Can Poble, per tal de facilitar el primer tram de camí a la gent gran o a aquelles persones que ho requereixin.

El ritual començarà a les 11 del matí, amb la tradicional missa al Monestir. Un cop acabada, se celebrarà la processó, encapçalada per la imatge del sant, que recorrerà el cim de la muntanya: es repartiran els goigs que s’han editat amb música i es tornarà a entrar a l’església. Aquest any, seran les dones les encarregades de portar la figura a les seves espatlles. Durant la festa no hi faltaran les lloances al Sant Llorenç, el tast de coca i el vi bo.

Quin cost té:

Activitat gratuïta

La Mola

Monestir Romànic Sant Llorenç - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 743 54 54
Adreça electrònica: info@lamola.com
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 28.06.2019 | 13:01