Agenda

Pàgina 2 de 2
 • . Dimarts, 26 de març de 2019 a les 19.00 h Club de lectura infantil amb “L’illa de la Polinèsia”

  La  Biblioteca Àngel Guimerà  continua aquest dimarts 26 a les 7 de la tarda un nou curs del Club de Lectura Infantil, la versió per a la canalla d’aquesta activitat que porta 15 anys realitzant-se en aquest espai del Casal.

  Adreçat a infants de 9 a 12 anys (4t, 5è i 6è de Primària), la idea és una trobada per trimestre, i en aquesta ocasió es comentarà “L’illa de Paidonèsia” d’Oriol Canosa. Per a informació i inscripcions, us podeu adreçar a la mateixa biblioteca on us deixarà en préstec un exemplar del llibre perquè es pugui llegir a casa. 

 • . Dimecres, 27 de març de 2019 a les 17.00 h Última tertúlia d'empoderament femení

  En el marc del Dia Internacional de la Dona Treballadora, la  Regidoria de Benestar Social  ha organitzat diverses activitats al voltant del paper de la dona en la història i la societat actuals i de la seva reivindicació.

  Per aquest dimecres 27 de març a les 5 de la tarda, s'ha organitzat una darrera Tertúlia d’empoderament al Casal de la Gent Gran que serà conduïda per la psicòloga Alícia Cabanas. L’acte és obert a tothom.

 • . Dijous, 28 de març de 2019 a les 20.00 h DAMA Matadepera descobreix la figura de Narcisa Freixas

  DAMA Matadepera organitza per aquest dijous 28 de març a les 8 del vespre i a l’Auditori de l’ Escola Municipal de Música Frederic Mompou una xerrada oberta a tothom que en aquesta ocasió tractarà la figura de la compositora i pedagoga musical sabadellenca Narcisa Freixas (1859-1926).

  La xerrada anirà a càrrec d’Ester Vela professora al Conservatori Municipal de Música de Barcelona , entitat que realitza un projecte d'investigació, difusió en concerts i conferències i publicació de l'obra de la compositora.

 • . Divendres, 29 de març de 2019 a les 17.00 h “Els contes del drac” a la Biblioteca

  La  Biblioteca Àngel Guimerà  continua aquest divendres 29 de març “Els contes del drac” un nou cicle d’activitats adreçat a infants de 3 a 7 anys on es proposa un espai de narració de contes i històries de petit format, conduit per les mateixes bibliotecàries, per gaudir imaginant, escoltant i jugant i amb tota la família.

  Els  Contes del drac  es faran en divendres, cada quinze dies, a partir de les 5 de la tarda. Les sessions tindran una durada d’uns 35-40 minuts aproximadament. L’activitat anirà a càrrec de Gemma Serra.

 • . Divendres, 29 de març de 2019 a les 19.30 h Joan Martí presenta “Revelació a Can Pobla”

  El Casal de Cultura acollirà aquest divendres 29 de març a 2/4 de 8 del vespre la presentació del nou llibre de Joan Martí, “Revelació a Can Pobla” que acaba de publicar Círculo Rojo.  L’acció se situa a principis del segle XIV, quan un jove cavaller, perseguit per les seves idees religioses, es resguarda entre els monjos dels monestir de Sant Llorenç del Munt, amb la idea d’habitar una de les ermites de Montserrat i continuar en solitud una vida de privació dedicada a la pregària. En el seu pelegrinatge, es trobarà amb enveges, traïcions, infidelitats, recerca de tresors i crims no confessats en uns temps on la cúria catòlica tenia tan de poder com la mateixa reialesa.

  Joan Martí (Sabadell, 1963) és teòric tèxtil, dissenyador de teixits i també aficionat a escriure ficció històrica. Les seves obres són el resultat de combinar fets rellevants de la història amb una trama de misteri, aventura, intriga i fantasia. Les seves publicacions són: “El pla de les ànimes”, “El puma de pedra: el llac sagrat” i la darrera, finalista al premi Gregal de novel·la 2018, “Revelació a Can Pobla”.

 • . Diumenge, 31 de març de 2019 a les 19.00 h L’espectacularitat del ball celta a la Temporada Estable

  La temporada estable d’arts escèniques i música organitzada per la Regidoria de Cultura continua aquest diumenge 31 de març amb dansa i “Celtic flow dancers”, un espectacle amb música en viu que ens traslladarà a aquesta terra màgica Eire on podrem veure els diferents estils que formen la dansa irlandesa. L’espectacularitat d’aquest ball, els seus ritmes trepidants, el moviment amb els peus que ens faran gaudir i emocionar des de el primer moment. Tindrà lloc a la Sala d’Actes del Casal de Cultura a les 7 de la tarda.

  El preu és de 5 €uros, tot i que per la compra d’entrades per a 3 espectacles, hi ha una invitació per un quart espectacle del mateix cicle, una oferta que no és acumulable. La venda i reserva d’entrades es fa al mateix Casal de Cultura, i el mateix dia de l’espectacle des d’una hora abans.

 • . Divendres, 5 d'abril de 2019 a les 20.00 h ‘Les pêcheurs de perles‘ a ‘Una nit d’òpera’

  El cicle "Una nit d'òpera" que coordina la   Regidoria de Cultura   continua aquest abril una nova temporada operística, la que fa la número 14. Com sempre, tothom és convidat a compartir alguns dels títols més selectes del repertori que s'ofereixen en reconegudes versions amb subtítols en català o castellà i que van precedides d'una breu introducció. Les sessions tenen lloc a la Sala d'Actes del Casal de Cultura a partir de les 8 del vespre.

  Per aquest divendres 5 d’abril s’oferirà ‘Les pêcheurs de perles’, òpera en tres actes de Georges Bizet sobre un llibret francès d’Eugène Cormon i Michael Carré que va ser estrenada el 30 de setembre de 1863 al Théâtre-Lyrique de París. Avui dia, és considerada la primera òpera important de Bizet, que la va compondre quan encara no havia complert 25 anys.

 • . Divendres, 5 d'abril de 2019 a les 21.00 h ‘Atomic Leopards’, als ‘Dijous a l’Hotel’

  La  Regidoria de Joventut  , amb la col·laboració de  Decibel  continua una nova temporada dels “Dijous a l’Hotel”, concerts de grups i cantants emergents pel jovent en aquest espai de la Plaça de Cal Baldiró. En aquesta ocasió, però, hi ha importants novetats, la més destacada de les quals és el canvi de dia: es fan en divendres, malgrat mantenir el nom original. També hi ha només dos concerts al mes i s’avança el seu horari fins a les 9 del vespre. Les sessions continuaran essent de franc.

  Per aquest 5 d’abril actuarà “Atomic Leopards”, que mostraran un cop més, les arrels del genuí Rock & Roll i Rockabilly , barrejats amb tota classe d’estils de la música popular del passat segle XX i adaptada molt personalment al nostre temps. Després d’una intensa gravació, els nois de Barcelona i residents a Terrassa presenten 14 cançons en el seu proper llarga durada (el cinquè), titulat “Exòtic”.

 • . Diumenge, 7 d'abril de 2019 a les 19.00 h Roger Pera ens porta ‘Quina feinada!” al Casal

  La temporada estable d’arts escèniques i música organitzada per la Regidoria de Cultura continua aquest diumenge 7 d’abril amb l’obra de teatre “Quina feinada!”, de Becky Mode, dirigida per Ventura Pons i interpretada per Roger Pera. Tindrà lloc a la Sala d’Actes del Casal de Cultura a les 7 de la tarda.

  Si a EE.UU aquest èxit novaiorquès el protagonitza en Jesse Tyler Ferguson, el pèl roig de la sèrie “Modern Family”, a l’adaptació catalana és en Roger Pera el que es posa a la pell d’aquest agent de reserves d’un modern i luxós restaurant de moda a la ciutat comtal. Per ell passen totes les trucades, totes les reserves i totes les històries al llarg d’una tarda freda d’hivern on ell és tots els personatges. Un treball d’orfebreria doctoral i un esforç vocal sense precedents que ens deixarà bocabadats, ens farà riure i ens emocionarà.

  El preu és de 5 €uros, tot i que per la compra d’entrades per a 3 espectacles, hi ha una invitació per un quart espectacle del mateix cicle, una oferta que no és acumulable. La venda i reserva d’entrades es fa al mateix Casal de Cultura, i el mateix dia de l’espectacle des d’una hora abans.

 • . Dilluns, 8 d'abril de 2019 a les 20.00 h Assemblea de la Germandat de Sant Sebastià

  La  Germandat de Sant Sebastià  ha convocat a tots els seus socis a la seva assemblea anual que tindrà lloc aquest dilluns 8 d'abril a les 8 del vespre al Casal de Cultura. Entre els punts que es tractaran, la valoració de les Festes de 2019, l'estat de comptes i l’estat actual de socis.

  Si es vol incloure algun tema a l’ordre del dia, es pot sol·licitar enviant un missatge al correu germandatmatadepera@gmail.com com a màxim amb set dies d’antelació.

  Tindran dret a vot totes les persones membres de la Germandat que estiguin al corrent de pagament de la seva quota anual.

 • . Dimarts, 9 d'abril de 2019 a les 16.00 h Punt d’informació cooperatiu al Casal de Cultura

  La  Regidoria de Promoció Econòmica  i l’ Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental  han tornat a posar en marxa un punt d’informació cooperatiu que té lloc al Casal de Cultura tots les primers dimarts de cada mes entre les 4 i les 6 de la tarda i en principi, fins al mes d’octubre. Una nova sessió s’ha fixat pel 9 d'abril.  

  D’entre els punts que es tracten, facilitar informació sobre els diferents recursos disponibles en economia social i cooperativa; orientar en els tràmits de constitució d’una empresa social; orientar en l’àmbit de gestió d’una empresa social; acompanyar en l’elecció de la forma jurídica que pugui tenir un millor encaix, o exercir de laboratori de bones pràctiques i rèplica.

 • . Divendres, 12 d'abril de 2019 a les 21.00 h ‘Bedroom’ presenta el seu nou treball als “Dijous a l’Hotel”

  La  Regidoria de Joventut  , amb la col·laboració de  Decibel  continua una nova temporada dels “Dijous a l’Hotel”, concerts de grups i cantants emergents pel jovent en aquest espai de la Plaça de Cal Baldiró. En aquesta ocasió, però, hi ha importants novetats, la més destacada de les quals és el canvi de dia: es fan en divendres, malgrat mantenir el nom original. També hi ha només dos concerts al mes i s’avança el seu horari fins a les 9 del vespre. Les sessions continuaran essent de franc.

  Per aquest 12 d’abril vindrà a l’Hotel “Bedroom” que presentarà “Fang”.

 • . Dimarts, 16 d'abril de 2019 a les 19.30 h Nova sessió del ‘Documental del mes’ amb ‘Namrud’

  La   Regidoria de Cultura   continua una nova temporada d’"El Documental del Mes", una prolongació del festival  DocsBarcelona  que ofereix cada mes un documental de procedència internacional, en versió original, subtitulada en català i amb entrada gratuïta. Les sessions tenen lloc al Casal de Cultura a 2/4 de 8 del vespre. La sessió d’aquest abril tindrà lloc el dimarts 16 i en ella es projectarà ‘Namrud’, producció austríaca del 2017 dirigida per Fernando Romero-Forsthuber.

  Jowan Safadi és un famós i controvertit músic palestí-israelià. Les seves lletres i cançons són plenes de denúncia sobre la situació al territori. Investigat per “incitació al terrorisme” i arrestat en alguna ocasió, s’haurà de fer càrrec del seu fill adolescent i això l’obligarà a afrontar responsabilitats paternals mentre continua lluitant pels seus ideals.

 • . Dimarts, 23 d'abril de 2019 a les 18.00 h Música i animació familiar amb Xarxa

  Xarxa Espectacles Familiars organitza per la Diada de Sant Jordi un espectacle per a tothom que tindrà lloc a la Plaça de Cal Baldiró a les 6 de la tarda, amb entrada lliure i recomanat a menors de 3 anys.

  Es tracta de l’espectacle “Un món (i un munt!) de dracs”, que va a càrrec de la Companyia Tanaka . L'espectacle és gratuït.

 • . Divendres, 26 d'abril de 2019 a les 20.00 h Boixaderas i Conejero reciten Shakespeare  

  La temporada estable d’arts escèniques i música organitzada per la Regidoria de Cultura continua aquest divendres 26 d’abril amb un recital de poesia i música que porta per nom “Viuràs en el meu vers... sonets de William Shakespeare”. Dirigit per Jordi Fité, comptarà amb les veus de Jordi Boixaderas i Laura Conejero, la veu i violí de Marina Prades, la veu i guitarra de Jordi Padrós i el contrabaix, arranjament i direcció musical de Jan Fité. Tindrà lloc a la Sala d’Actes del Casal de Cultura a les 8 del vespre.

  El preu és de 5 €uros, tot i que per la compra d’entrades per a 3 espectacles, hi ha una invitació per un quart espectacle del mateix cicle, una oferta que no és acumulable. La venda i reserva d’entrades es fa al mateix Casal de Cultura, i el mateix dia de l’espectacle des d’una hora abans.

 • . Divendres, 3 de maig de 2019 a les 21.00 h Pavvla als “Dijous a l’Hotel”

  La  Regidoria de Joventut  , amb la col·laboració de  Decibel  continua una nova temporada dels “Dijous a l’Hotel”, concerts de grups i cantants emergents pel jovent en aquest espai de la Plaça de Cal Baldiró. En aquesta ocasió, però, hi ha importants novetats, la més destacada de les quals és el canvi de dia: es fan en divendres, malgrat mantenir el nom original. També hi ha només dos concerts al mes i s’avança el seu horari fins a les 9 del vespre. Les sessions continuaran essent de franc.

  Per aquest 5 de maig ens visitarà altre cop Pavvla que presentarà el seu segon disc, “Secretly hoping you catch me looking” que dibuixa de manera clara el canvi de concepte de la seva debut. Si “Creatures”, el seu primer treball, era un disc fet des de la nostàlgia i des de la ingenuïtat, aquest nou àlbum porta per bandera la provocació i una actitud molt més iconoclasta, desfent per complet de l’actitud naive i de la innocència.

 • . Dilluns, 6 de maig de 2019 a les 09.00 h Nova jornada de renovació i expedició del DNI

  L’ Ajuntament de Matadepera  torna a organitzar la gestió de renovació i expedició del DNI electrònic per tal d'evitar que els matadeperencs hagin de desplaçar-se a d'altres municipis per realitzar el tràmit. Una nova jornada s’ha fixat pel proper 27 de maig. Quatre dies més tard, el dia 31, està previst la recollida del document. En aquest sentit, la  Regidoria de Governació  coordina aquest servei i l' Oficina d'Atenció Ciutadana  (OAC) pren nota de les sol·licituds de les persones interessades en obtenir o renovar el DNI electrònic a Matadepera. Per fer la sol·licitud, s’ha de trucar al telèfon 93 787 02 00, dins dels horaris d’atenció al públic: de dilluns a divendres entre les 9 i les 2 i els dimecres a la tarda entre les 4 i les 7.

  Les hores per aquesta convocatòria es donaran a partir del dia 6 de maig.

 • . Dilluns, 6 de maig de 2019 a les 10.00 h Xerrada d’Oriol Badia sobre Ramon Llull

  Organitzada per la Regidoria de Benestar Social , el dilluns 6 de maig, al Casal de la Gent Gran i a les 10 del matí, el matadeperenc Oriol Badia impartirà una xerrada sobre la vessant literària de Ramon Llull.

  La xerrada és oberta a tothom.

 • . Dimarts, 7 de maig de 2019 a les 16.00 h Punt d’informació cooperatiu al Casal de Cultura

  La  Regidoria de Promoció Econòmica  i l’ Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental  han tornat a posar en marxa un punt d’informació cooperatiu que té lloc al Casal de Cultura tots les primers dimarts de cada mes entre les 4 i les 6 de la tarda i en principi, fins al mes d’octubre. Una nova sessió s’ha fixat pel 7 de maig.  

  D’entre els punts que es tracten, facilitar informació sobre els diferents recursos disponibles en economia social i cooperativa; orientar en els tràmits de constitució d’una empresa social; orientar en l’àmbit de gestió d’una empresa social; acompanyar en l’elecció de la forma jurídica que pugui tenir un millor encaix, o exercir de laboratori de bones pràctiques i rèplica.

 • . Dimecres, 8 de maig de 2019 a les 18.00 h Jornada de Portes Obertes a l'Institut

  Com és habitual de cada any, els centres educatius realitzen per aquesta època de l’any les seves jornades de portes obertes de cara a les preinscripcions que tindran lloc properament. 

  L’ Institut de Matadepera  n’ha organitzat una pels alumnes de Batxillerat que tindrà lloc el dimecres 8 de maig a les 6 de la tarda.

 • . Divendres, 10 de maig de 2019 a les 20.00 h ‘Una nit d’òpera’ ens porta el ‘Macbeth de Verdi

  El cicle "Una nit d'òpera" que coordina la   Regidoria de Cultura   continua aquest maig una nova temporada operística, la que fa la número 14. Com sempre, tothom és convidat a compartir alguns dels títols més selectes del repertori que s'ofereixen en reconegudes versions amb subtítols en català o castellà i que van precedides d'una breu introducció. Les sessions tenen lloc a la Sala d'Actes del Casal de Cultura a partir de les 8 del vespre.

  Per aquest divendres 10 de maig s’oferirà una de les primeres grans òperes de Verdi, ‘Macbeth’, adaptació de la famosa obra de Shakespeare en una òpera en quatre actes amb llibret de Francesco Maria Piave i Andrea Maffei, que es va estrenar a Florència el 14 de març de 1847. 18 anys més tard el compositor la va revisar i és aquesta segona versió la que acostuma a oferir-se.

 • . Diumenge, 12 de maig de 2019 a les 11.00 h Últim dia de l'exposició del projecte 'Rescatar'

  Fins aquest 12 de maig es pot visitar a la masia de Can Vinyers, l’exposició del projecte “Rescatar”, la intervenció artística a la font de Can Vinyers, impulsada per l’artista Joan Ignasi Ros i emmarcada en el Projecte d’Arts Visuals de Matadepera PASTAC. El projecte parteix de la idea que la humanitat, al llarg de la història, ha cuidat la natura per fer servir els seus recursos i que la ciència i l’art han fet grans progressos gràcies a l’estudi, l’observació, la contemplació i la utilització respectuosa de la natura. En aquesta línia, s’ha articulat una acció artística basada en intervencions presencials a la natura, en les quals els participants realitzaven una sèrie de “rescats” al bosc per deslliurar els arbres de plantes invasores i el sotabosc d’ailant. Per a cada rescat, Ros va escollir tres grups de persones de Matadepera, amb perfils diferenciats: un grup de Bombers, un col·lectiu identificat amb la idea de cuidar; un grup de persones grans, que van intervenir les plantes invasores, i, finalment, un grup de noies del Cor de Noies de Matadepera, que van actuar amb esbarzers, tot cantant algunes de les cançons del seu repertori.

  L'exposició s'ha pogut visitar divendres i dissabtes de març (de 17 a 19 hores), d’abril (de 18 a 20 hores) i de maig (de 19 a 21 hores). Tots els diumenges, d’11 a 13 hores.

 • . Diumenge, 12 de maig de 2019 a les 19.00 h Arts Escèniques homenatja Joan Brossa   

  La temporada estable d’arts escèniques i música organitzada per la Regidoria de Cultura continua aquest diumenge 12 de maig amb “Embrossa’t”, un espectacle de teatre visual per a tots públics inspirat en la poesia de Joan Brossa amb motiu del la celebració del centenari del seu naixement. Un espectacle on es barregen dansa, màgia, objectes, projeccions, titelles i ombres. Tindrà lloc a la Sala d’Actes del Casal de Cultura a les 7 de la tarda. El preu és de 5 €uros i la venda i reserva d’entrades es fa al mateix Casal de Cultura, i el mateix dia de l’espectacle des d’una hora abans.

  Dirigit per Teia Moner, compta amb les interpretacions de Cristina Bertran, Helena Rodríguez, Gerald Sommier, i Mireia Plana. L’espectacle va ser finalista als premis Max de l’any passat.

 • . Divendres, 17 de maig de 2019 a les 19.00 h Halldor Mar tanca la temporada estable d’arts escèniques

  La temporada estable d’arts escèniques i música organitzada per la Regidoria de Cultura enllesteix el seu cicle aquest divendres 17 de maig amb un concert de Halldor Mar titulat “Records”. L’islandès es va donar a conèixer arreu del territori català gràcies a un primer dics on versionava en anglès grans clàssics de la nova cançó. Aquest passat 2018 va ser el presentador del programa “Katalonski“ de TV3 i ha seguit fent concerts on a més de fer les seves versions ha tocat cançons pròpies en català anglès incloses en el seu nou treball “Records”. El concert comptarà amb Guido Di Blasi, guitarra; Gilles Estoppey, teclats; Pep Coll, baix; i Ramiro Rosa, bateria.

  El concert tindrà lloc a la Sala d’Actes del Casal de Cultura a les 7 de la tarda. El preu és de 5 €uros, i la venda i reserva d’entrades es fa al mateix Casal de Cultura, i el mateix dia de l’espectacle des d’una hora abans.

 • . Diumenge, 19 de maig de 2019 a les 11.00 h Teatre per a nadons amb ‘Piu Piu’

  Xarxa Nadons ha programat per aquest 19 de maig un nou espectacle per tota la família que anirà a càrrec de la Companyia Tutatis . Tindrà lloc a les 11 del matí a la Sala d’Actes del Casal de Cultura i el preu és de 3 €uros. Està especialment recomanat per a nens i nenes d’entre 0 i 3 anys.

  A l’entorn de la granja i amb els personatges dels pollets sorgits dels ous, l’espectacle aborda fets quotidians com tenir pipí, les ganes de jugar, de riure, la necessitat de fer els primers amics.

 • . Dimarts, 4 de juny de 2019 a les 16.00 h Punt d’informació cooperatiu al Casal de Cultura

  La  Regidoria de Promoció Econòmica  i l’ Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental  han tornat a posar en marxa un punt d’informació cooperatiu que té lloc al Casal de Cultura tots les primers dimarts de cada mes entre les 4 i les 6 de la tarda i en principi, fins al mes d’octubre. Una nova sessió s’ha fixat pel 4 de juny.

  D’entre els punts que es tracten, facilitar informació sobre els diferents recursos disponibles en economia social i cooperativa; orientar en els tràmits de constitució d’una empresa social; orientar en l’àmbit de gestió d’una empresa social; acompanyar en l’elecció de la forma jurídica que pugui tenir un millor encaix, o exercir de laboratori de bones pràctiques i rèplica.

 • . Divendres, 7 de juny de 2019 a les 19.30 h ‘Busby Berkeley, la màgia dels musicals clàssics’

  La comissió de cinema de l' Agermanament Matadepera Mariapfarr conclou aquest divendres 7 de juny el cicle de conferències de cinema obertes a tothom. Impartides pel comentarista cinematogràfic Albert Beorlegui, les xerrades tenen lloc al Casal de Cultura a 2/4 de 8 del vespre. La darrera conferència porta per nom “Busby Berkeley, la màgia dels musicals clàssics”.

  Quan evoquem el Musical més clàssic, aquells que ens fa retrocedir fins als anys 30’s del segle passat, és possible que l’aficionat al cinema només recordi els noms de Fred Astaire i Gingers Rogers com a exponents més distingits d’aquella època. Però resulta obvi que hi va haver molts altres artistes, un dels quals resulta essencial: Busby Berkeley. El públic no acostuma a conèixe’l perquè no era actor sinó coreògraf i director, i la reivindicació d’aquestes figures sembla reservada només als historiadors del cinema. Però quan analitzem la seva obra, descobrim que, més que cap altre realitzador, la seva feina va contribuir a fer del musical un dels gèneres preferits en una època, la de la Gran Depressió, en què la gent necessitava evasió, entreteniment, fantasia i glamour.

 • . Divendres, 14 de juny de 2019 a les 20.00 h ‘Lucia di Lammermoor’ tanca la temporada d’‘Una nit d’òpera’

  El cicle "Una nit d'òpera" que coordina la   Regidoria de Cultura   tanca aquest juny una nova temporada operística, la que fa la número 14. Com sempre, tothom és convidat a compartir alguns dels títols més selectes del repertori que s'ofereixen en reconegudes versions amb subtítols en català o castellà i que van precedides d'una breu introducció. Les sessions tenen lloc a la Sala d'Actes del Casal de Cultura a partir de les 8 del vespre.

  Per aquest divendres 14 de juny s’oferirà ‘Lucia di Lammermoor’,  òpera en tres actes de Gaetano Donizetti, basada en la novel·la “La núvia de Lammermoor”, de Walter Scott. Va ser estrenada a Nàpols el 26 de setembre de 1835. És una de les principals òperes del bel canto i una de les cinc més representades en la història del Gran Teatre del Liceu, amb 274 representacions.

 • . Dilluns, 17 de juny de 2019 a les 18.00 h Últim dia per apuntar-se a l’”Escenari secret”

  L’Oficina de Difusió Artística de la  Diputació de Barcelona  ha engegat una nova edició de “L’escenari secret”, una iniciativa on vol destacar la importància del públic com a ànima dels espais escènics i culturals dels municipis. I ho fa regalant una experiència artística personalitzada. 

  La  Regidoria de Cultura  es va adherir ja fa un parell d’anys a aquesta iniciativa, i per enguany la data triada és el 30 de juny a les 7 de la tarda. El lloc de trobada també és secret. Les inscripcions per apuntar-s’hi es poden fer fins al 17 de juny al Casal de Cultura. L’activitat és gratuïta.

 • . Divendres, 21 de juny de 2019 a les 17.00 h Jocs d’aigua per a la canalla

  Xarxa Espectacles Familiars organitza per a la celebració de l’inici de l’estiu un espectacle titulat “Jocs d’aigua: prepara’t per una bona remullada” que anirà a càrrec de la companyia El Burro dels Jocs .

  Tindrà lloc el 21 de juny a les 5 de la tarda a la Plaça de Cal Baldiró i és de franc.

 • . Dimarts, 2 de juliol de 2019 a les 16.00 h Punt d’informació cooperatiu al Casal de Cultura

  La  Regidoria de Promoció Econòmica  i l’ Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental  han tornat a posar en marxa un punt d’informació cooperatiu que té lloc al Casal de Cultura tots les primers dimarts de cada mes entre les 4 i les 6 de la tarda i en principi, fins al mes d’octubre. Una nova sessió s’ha fixat pel 2 de juliol.   

  D’entre els punts que es tracten, facilitar informació sobre els diferents recursos disponibles en economia social i cooperativa; orientar en els tràmits de constitució d’una empresa social; orientar en l’àmbit de gestió d’una empresa social; acompanyar en l’elecció de la forma jurídica que pugui tenir un millor encaix, o exercir de laboratori de bones pràctiques i rèplica.

 • . Dimarts, 3 de setembre de 2019 a les 16.00 h Punt d’informació cooperatiu al Casal de Cultura

  La  Regidoria de Promoció Econòmica  i l’ Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental  han tornat a posar en marxa un punt d’informació cooperatiu que té lloc al Casal de Cultura tots les primers dimarts de cada mes entre les 4 i les 6 de la tarda i en principi, fins al mes d’octubre. Una nova sessió s’ha fixat pel 3 de setembre.    

  D’entre els punts que es tracten, facilitar informació sobre els diferents recursos disponibles en economia social i cooperativa; orientar en els tràmits de constitució d’una empresa social; orientar en l’àmbit de gestió d’una empresa social; acompanyar en l’elecció de la forma jurídica que pugui tenir un millor encaix, o exercir de laboratori de bones pràctiques i rèplica.

 • . Dimarts, 1 d'octubre de 2019 a les 16.00 h Punt d’informació cooperatiu al Casal de Cultura

  La  Regidoria de Promoció Econòmica  i l’ Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental  han tornat a posar en marxa un punt d’informació cooperatiu que té lloc al Casal de Cultura tots les primers dimarts de cada mes entre les 4 i les 6 de la tarda. Una nova sessió s’ha fixat per l'1 d'octubre.  

  D’entre els punts que es tracten, facilitar informació sobre els diferents recursos disponibles en economia social i cooperativa; orientar en els tràmits de constitució d’una empresa social; orientar en l’àmbit de gestió d’una empresa social; acompanyar en l’elecció de la forma jurídica que pugui tenir un millor encaix, o exercir de laboratori de bones pràctiques i rèplica.

Pàgina 2 de 2
Darrera actualització: 23.08.2017 | 16:49
Darrera actualització: 23.08.2017 | 16:49