Agenda

Pàgina 2 de 2
 • . Divendres, 24 de maig de 2019 a les 20.00 h Obra de final de curs del Taller Jove de Teatre

  La Sala d’Actes del Casal de Cultura acollirà aquest divendres 24 de maig a les 8 del vespre la representació de l’obra de final de curs del Taller Jove de Teatre. Es tracta de “Bang, bang, estàs mort!” de William Mastrosimone que compta amb la direcció del responsable del taller, Sergi Amat.

  L’espectacle és gratuït i està obert a tothom.

 • . Dissabte, 25 de maig de 2019 a les 09.30 h Sortida familiar guiada a Can Vinyers

  La Biblioteca Àngel Guimerà ha organitzat pel dissabte 25 de maig una sortida familiar guiada a la Masia i entorn de Can Vinyers. Amb Narcís Serrat i Cesc Serrat es descobrirà la vida a pagès, com funciona el rellotge de sol, i també podrem beure aigua a la font, contemplar els ànecs i gaudir d’altres sorpreses com escoltar els contes i llegendes que ens explicarà en Cesc Serrat. L’activitat és gratuïta i el punt de trobada és a 2/4 de 10 des de la Plaça del Casal de cultura. La durada és d’unes 3 hores i mitja aproximadament.

  L’activitat està emmarcada dins el Projecte Parcs i Biblioteques del Vallès Occidental.

 • . Dimarts, 28 de maig de 2019 a les 17.00 h “Els contes del drac petit” a la Biblioteca

  La  Biblioteca Àngel Guimerà  continua aquest dimarts 28 de maig “Els contes del drac petit” un nou cicle d’activitats adreçat a infants de 0 a 3 anys on es proposa un espai de narració de contes i històries de petit format, conduit per les mateixes bibliotecàries, per gaudir imaginant, escoltant i jugant i amb tota la família.

  Els  Contes del drac   petit  es fan en dimarts, a partir de les 5 de la tarda, tenen una durada d’uns 35-40 minuts aproximadament i van a càrrec de Gemma Serra.

 • . Dimarts, 28 de maig de 2019 a les 19.00 h Club de Lectura infantil

  La Biblioteca Àngel Guimerà ha organitzat pel dimarts 28 de maig un Club de Lectura Infantil que tindrà lloc al mateix espai del Casal a les 7 de la tarda. Adreçat a nens i nenes amb edats compreses entre les 9 i els 12 anys, es comentarà “El zoo petrificat (Diaris de la cirera)” de Joris Chamblain i Aurélie Neyret.

  Per a més informació i inscripcions, telèfon 93 730 01 92. L’activitat és gratuït però té les places limitades.

 • . Dimecres, 29 de maig de 2019 a les 22.00 h Nova obra de Radioteatre a Matadepera Ràdio

  Matadepera Ràdio   emet, com ja és habitual al darrer dimecres de cada mes a les 10 del vespre, una nova obra de radioteatre. Amb direcció de Maria Glòria Farrés, el control tècnic és de Nil López, i el muntatge i la presentació són de l’Albert Beorlegui.

 • . Dijous, 30 de maig de 2019 a les 19.30 h Inauguració de l’exposició de Miquel Sacristán

  El pintor i membre del Col·lectiu d’Art , Miquel Àngel Sacristán, presentarà el seu darrer projecte pictòric el proper 30 de maig, a les 19:30 hores, al Casal de Cultura.

  Amb el títol “Groc. Variacions d’un paisatge”, es tracta d’un recull d’obres paisatgístiques que ha creat entorn al color groc. L’autor explica que la pintura de paisatge sempre ha estat un gènere artístic que li ha interessat. Amb el temps, ha tendit a simplificar les formes i crear nous espais dins el quadre, que superin  la línia de l’horitzó i l’infinit. La línia és la dinamitzadora de l’espai en la majoria de les obres que presenta, elaborades amb una tècnica pictòrica mixta i amb el color groc com a protagonista. 

  L’exposició d’obres de Miquel Sacristán es podrà visitar fins al 10 de juny.

 • . Divendres, 31 de maig de 2019 a les 09.00 h Últim dia de la recollida de roba i joguines

  En el marc de la Festa del Reciclatge que organitza la  Regidoria de Medi Ambient   per commemorar el dia en què es va posar en marxa la recollida selectiva d’escombraries (el 5 de maig de 2005), s’han organitzat diverses activitats paral·leles, dues de les quals són la recollida de roba i la recollida de joguines.

  La recollida de roba va a càrrec de Solidança  i es pot fer fins aquest 31 de maig als espais següents:  Casal de Cultura Casal de la Gent Gran Escola Ginesta Escola Torredemer Llar d’infants Sagrada Família, Escola Bressol Ralet Ralet Institut de Matadepera .

  Per altra banda, la recollida de joguines és per la Fundació Formació i Treball , la recollida també serà fins al 31 de maig al  Casal de Cultura Casal de la Gent Gran Escola Ginesta Escola Torredemer , Escola Bressol Ralet Ralet i a la  Llar d’infants Sagrada Família.

 • . Divendres, 31 de maig de 2019 a les 21.00 h ‘Oest Trip’ als “Dijous a l’Hotel”

  La   Regidoria de Joventut, amb la col·laboració de   Decibel   continua una nova temporada dels “Dijous a l’Hotel”, concerts de grups i cantants emergents pel jovent en aquest espai de la Plaça de Cal Baldiró que tenen lloc en divendres a les 9 del vespre. Les sessions continuaran essent de franc.

  Pel 31 de maig, se’ns proposa “Oest Trip”, un viatge d’Oest de Franc, que després de molt de temps com a músic agafa el seu camí com a compositor. Un viatge que va des de la psicodèlia i el pop de finals dels 60 fins al folk i algunes pinzellades de blues. En aquest concert vindran a presentar les cançons del seu primer treball.

 • . Dimarts, 4 de juny de 2019 a les 16.00 h Punt d’informació cooperatiu al Casal de Cultura

  La  Regidoria de Promoció Econòmica  i l’ Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental  han tornat a posar en marxa un punt d’informació cooperatiu que té lloc al Casal de Cultura tots les primers dimarts de cada mes entre les 4 i les 6 de la tarda i en principi, fins al mes d’octubre. Una nova sessió s’ha fixat pel 4 de juny.

  D’entre els punts que es tracten, facilitar informació sobre els diferents recursos disponibles en economia social i cooperativa; orientar en els tràmits de constitució d’una empresa social; orientar en l’àmbit de gestió d’una empresa social; acompanyar en l’elecció de la forma jurídica que pugui tenir un millor encaix, o exercir de laboratori de bones pràctiques i rèplica.

 • . Divendres, 7 de juny de 2019 a les 19.30 h ‘Busby Berkeley, la màgia dels musicals clàssics’

  La comissió de cinema de l' Agermanament Matadepera Mariapfarr conclou aquest divendres 7 de juny el cicle de conferències de cinema obertes a tothom. Impartides pel comentarista cinematogràfic Albert Beorlegui, les xerrades tenen lloc al Casal de Cultura a 2/4 de 8 del vespre. La darrera conferència porta per nom “Busby Berkeley, la màgia dels musicals clàssics”.

  Quan evoquem el Musical més clàssic, aquells que ens fa retrocedir fins als anys 30’s del segle passat, és possible que l’aficionat al cinema només recordi els noms de Fred Astaire i Gingers Rogers com a exponents més distingits d’aquella època. Però resulta obvi que hi va haver molts altres artistes, un dels quals resulta essencial: Busby Berkeley. El públic no acostuma a conèixe’l perquè no era actor sinó coreògraf i director, i la reivindicació d’aquestes figures sembla reservada només als historiadors del cinema. Però quan analitzem la seva obra, descobrim que, més que cap altre realitzador, la seva feina va contribuir a fer del musical un dels gèneres preferits en una època, la de la Gran Depressió, en què la gent necessitava evasió, entreteniment, fantasia i glamour.

 • . Dilluns, 10 de juny de 2019 a les 09.00 h Últim dia de l’exposició de Miquel Sacristán

  El pintor i membre del Col·lectiu d’Art , Miquel Àngel Sacristán, presenta al Casal de Cultura i fins aquest 10 de juny el seu darrer projecte pictòric.

  Amb el títol “Groc. Variacions d’un paisatge”, es tracta d’un recull d’obres paisatgístiques que ha creat entorn al color groc. L’autor explica que la pintura de paisatge sempre ha estat un gènere artístic que li ha interessat. Amb el temps, ha tendit a simplificar les formes i crear nous espais dins el quadre, que superin  la línia de l’horitzó i l’infinit. La línia és la dinamitzadora de l’espai en la majoria de les obres que presenta, elaborades amb una tècnica pictòrica mixta i amb el color groc com a protagonista. 

 • . Dimecres, 12 de juny de 2019 a les 09.00 h Nova jornada de renovació i expedició del DNI

  L’ Ajuntament de Matadepera  torna a organitzar la gestió de renovació i expedició del DNI electrònic per tal d'evitar que els matadeperencs hagin de desplaçar-se a d'altres municipis per realitzar el tràmit. Una nova jornada s’ha fixat pel proper 3 de juliol. El dia 8 de mateix mes està previst la recollida del document. En aquest sentit, la  Regidoria de Governació  coordina aquest servei i l' Oficina d'Atenció Ciutadana  (OAC) pren nota de les sol·licituds de les persones interessades en obtenir o renovar el DNI electrònic a Matadepera. Per fer la sol·licitud, s’ha de trucar al telèfon 93 787 02 00, dins dels horaris d’atenció al públic: de dilluns a divendres entre les 9 i les 2 i els dimecres a la tarda entre les 4 i les 7.

  Les hores per aquesta convocatòria es donaran a partir del dia 12 de juny.

 • . Divendres, 14 de juny de 2019 a les 20.00 h ‘Lucia di Lammermoor’ tanca la temporada d’‘Una nit d’òpera’

  El cicle "Una nit d'òpera" que coordina la   Regidoria de Cultura   tanca aquest juny una nova temporada operística, la que fa la número 14. Com sempre, tothom és convidat a compartir alguns dels títols més selectes del repertori que s'ofereixen en reconegudes versions amb subtítols en català o castellà i que van precedides d'una breu introducció. Les sessions tenen lloc a la Sala d'Actes del Casal de Cultura a partir de les 8 del vespre.

  Per aquest divendres 14 de juny s’oferirà ‘Lucia di Lammermoor’,  òpera en tres actes de Gaetano Donizetti, basada en la novel·la “La núvia de Lammermoor”, de Walter Scott. Va ser estrenada a Nàpols el 26 de setembre de 1835. És una de les principals òperes del bel canto i una de les cinc més representades en la història del Gran Teatre del Liceu, amb 274 representacions.

 • . Dilluns, 17 de juny de 2019 a les 18.00 h Últim dia per apuntar-se a l’”Escenari secret”

  L’Oficina de Difusió Artística de la  Diputació de Barcelona  ha engegat una nova edició de “L’escenari secret”, una iniciativa on vol destacar la importància del públic com a ànima dels espais escènics i culturals dels municipis. I ho fa regalant una experiència artística personalitzada. 

  La  Regidoria de Cultura  es va adherir ja fa un parell d’anys a aquesta iniciativa, i per enguany la data triada és el 30 de juny a les 7 de la tarda. El lloc de trobada també és secret. Les inscripcions per apuntar-s’hi es poden fer fins al 17 de juny al Casal de Cultura. L’activitat és gratuïta.

 • . Dimarts, 18 de juny de 2019 a les 19.30 h “Los Reyes”, nou “Documental del mes” al Casal

  La  Regidoria de Cultura  continua una nova temporada d’"El Documental del Mes", una prolongació del festival  DocsBarcelona  que ofereix cada mes un documental de procedència internacional, en versió original, subtitulada en català i amb entrada gratuïta. Les sessions tenen lloc al Casal de Cultura a 2/4 de 8 del vespre. La sessió d’aquest juny tindrà lloc el dimarts 18 i en ella es projectarà ‘Los reyes’.

  Coproducció xileno-alemanya dirigida l’any 2018 per Bettina Perut i Iván Osnovikoff , “ Los Reyes” és l’skatepark més antic de Santiago de Xile. Però els veritables reis d’aquesta història son en Fútbol i la Chola, dos gossos que han convertit la seva llar aquest espai obert ple de patinets i adolescents rebels.

 • . Divendres, 21 de juny de 2019 a les 17.00 h Jocs d’aigua per a la canalla

  Xarxa Espectacles Familiars organitza per a la celebració de l’inici de l’estiu un espectacle titulat “Jocs d’aigua: prepara’t per una bona remullada” que anirà a càrrec de la companyia El Burro dels Jocs .

  Tindrà lloc el 21 de juny a les 5 de la tarda a la Plaça de Cal Baldiró i és de franc.

 • . Dimecres, 26 de juny de 2019 a les 00.00 h Nova obra de Radioteatre a Matadepera Ràdio

  Matadepera Ràdio   emet, com ja és habitual al darrer dimecres de cada mes a les 10 del vespre, una nova obra de radioteatre. Amb direcció de Maria Glòria Farrés, el control tècnic és de Nil López, i el muntatge i la presentació són de l’Albert Beorlegui.

 • . Dimarts, 2 de juliol de 2019 a les 16.00 h Punt d’informació cooperatiu al Casal de Cultura

  La  Regidoria de Promoció Econòmica  i l’ Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental  han tornat a posar en marxa un punt d’informació cooperatiu que té lloc al Casal de Cultura tots les primers dimarts de cada mes entre les 4 i les 6 de la tarda i en principi, fins al mes d’octubre. Una nova sessió s’ha fixat pel 2 de juliol.   

  D’entre els punts que es tracten, facilitar informació sobre els diferents recursos disponibles en economia social i cooperativa; orientar en els tràmits de constitució d’una empresa social; orientar en l’àmbit de gestió d’una empresa social; acompanyar en l’elecció de la forma jurídica que pugui tenir un millor encaix, o exercir de laboratori de bones pràctiques i rèplica.

 • . Dimarts, 3 de setembre de 2019 a les 16.00 h Punt d’informació cooperatiu al Casal de Cultura

  La  Regidoria de Promoció Econòmica  i l’ Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental  han tornat a posar en marxa un punt d’informació cooperatiu que té lloc al Casal de Cultura tots les primers dimarts de cada mes entre les 4 i les 6 de la tarda i en principi, fins al mes d’octubre. Una nova sessió s’ha fixat pel 3 de setembre.    

  D’entre els punts que es tracten, facilitar informació sobre els diferents recursos disponibles en economia social i cooperativa; orientar en els tràmits de constitució d’una empresa social; orientar en l’àmbit de gestió d’una empresa social; acompanyar en l’elecció de la forma jurídica que pugui tenir un millor encaix, o exercir de laboratori de bones pràctiques i rèplica.

 • . Dimarts, 1 d'octubre de 2019 a les 16.00 h Punt d’informació cooperatiu al Casal de Cultura

  La  Regidoria de Promoció Econòmica  i l’ Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental  han tornat a posar en marxa un punt d’informació cooperatiu que té lloc al Casal de Cultura tots les primers dimarts de cada mes entre les 4 i les 6 de la tarda. Una nova sessió s’ha fixat per l'1 d'octubre.  

  D’entre els punts que es tracten, facilitar informació sobre els diferents recursos disponibles en economia social i cooperativa; orientar en els tràmits de constitució d’una empresa social; orientar en l’àmbit de gestió d’una empresa social; acompanyar en l’elecció de la forma jurídica que pugui tenir un millor encaix, o exercir de laboratori de bones pràctiques i rèplica.

Pàgina 2 de 2
Darrera actualització: 23.08.2017 | 16:49
Darrera actualització: 23.08.2017 | 16:49