Concert amb el grup OH de la Simfònica de Terrassa

Dissabte, 19 de gener de 2019 a les 18.00 h

Al Pavelló Primer d'Octubre, a les 6 de la tarda, concert amb el Grup OH Orquestra Simfònica de Terrassa, Aquest concert forma part dels actes del 10è aniversari de l'entitat. Inspirat en la tradicional cita musical que cada any se celebra a Viena, es presentarà una atractiva selecció dels millors i enèrgics valsos i polques de la família Strauss, entre d’altres.

Així mateix s’aprofitarà aquest acte per fer un sincer i sentit homentatge a aquells matadeperencs que van treballar per recuperar en etapes amb pocs mitjans, les celebracions al voltant del pi i del Sant patró i que van impulsar i dinamitzar, fent créixer amb molta il·lusió la qualitat dels actes de la festa. Sense aquest relleu, segurament no s’hauria consolidat la celebració i qui sap si no tindríem
aquestes festes. Els membres d’aquesta etapa són, a títol pòstum: Delfí Busqueta, Joan Grané i Ciscu Arnau. Desitgem que ens vulguin acompanyar: Josep Gonzàlez, Ton Capella, Montse
Grané, Josep Martínez Vinaròs i Sebastià Ventayol. Durant aquest acte la Germandat farà entrega d’una placa recordatori a Estanislao Simon Flores que fa 25 anys que és soci d’aquesta entitat i a qui es prega la seva assistència a l’acte.
 

Quin cost té:

Activitat gratuïta

Pavelló Primer d'Octubre

Carrer Enric Genescà, s/n - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 06 94
Correu electrònic: esports@matadepera.cat
Horari:  
Dilluns i divendres de 8:00 a 11:00. Tardes de dilluns a divendres de 16:00 a 23:00. Caps de setmana segons partits federats.
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 21.12.2018 | 09:50