El ‘Rigoletto’ del Metropolitan, al  Casal de Cultura

Divendres, 13 de març de 2020 a les 20.00 h

El cicle "Una nit d'òpera" que organitza Jordi Simó a través de la Regidoria de Cultura continua aquest divendres una nova temporada operística, la que fa la número 15. Com sempre, tothom és convidat a compartir alguns dels títols més selectes del repertori que s'ofereixen en reconegudes versions amb subtítols en català o castellà i que van precedides d'una breu introducció. Les sessions tenen lloc a la Sala d'Actes del Casal de Cultura a partir de les 8 del vespre.

Per aquest 13 de març es proposa “Rigoletto”, de Giuseppe Verdi, òpera de tres actes amb llibret de Francesco Maria Piave que adapta una obra de Victor Hugo que havia tingut molts problemes amb la censura, per retratat una vida poc exemplar per part d'un membre de l'aristocràcia. Va ser estrenada l'11 de març de 1851 al Teatre La Fenice de Venècia i s'ha convertit amb els anys en un dels títols més populars, no només de l'obra verdiana, sinó de tot el repertori operístic.

A la dreta, una imatge del muntatge de la versió que es presentarà, representat al Metropolitan de Nova York i que està ambientat en un casino de Las Vegas.

Quin cost té:

Activitat gratuïta

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Correu electrònic: cultura@matadepera.cat
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 04.10.2019 | 11:55