‘Els encantats” de David Plana, al Radioteatre de MTR

Dimecres, 28 de novembre de 2018 a les 22.00 h

Matadepera Ràdio continua aquest dimecres 28 de novembre una nova temporada de Radioteatre, la setena. Aquesta temporada, els arranjaments musicals són de Nina Mataix, el control tècnic de Nil López, el muntatge musical i la presentació van a càrrec de l’Albert Beorlegui, i la direcció és de Maria Glòria Farrés. El que es presenta aquest dimecres és “Els encantats”, de David Plana, que serà interpretada per  Ricard Martínez, Nil López i Natàlia Grandia.  

David Plana (Manlleu, 1969) és dramaturg, guionista i director de teatre. La seva producció s’ha pogut veure al Teatre Nacional de Catalunya, el Teatre Lliure i la Sala Becket, i entre els guardons que ha obtingut, el Premi Butaca del públic al millor text teatral de l’any per “La dona incompleta”. Plana ha escrit també per TV i entre els seus crèdits, ha estat el creador i director argumental de la sèrie “La Riera” que TV3 va emetre durant cinc temporades.

A “Els encantats”, se’ns explica la història de l’Arnau i la Bruna, que organitzen una escapada familiar amb el pare a Aigüestortes, l’últim lloc on van ser feliços, un estiu llunyà durant la seva adolescència. Mentre sopen, sortiran del silenci traumes, culpabilitats i retrets del passat. I assistirem a un viatge simbòlic marcat pel record i la felicitat perduda, amb la complexitat de les relacions entre pares i fills com a teló de fons. 

Darrera actualització: 07.09.2018 | 13:00