Els 'llibres per cremar' de Nothomb, al Casal de Cultura

Divendres, 5 d'octubre de 2018 a les 20.00 h

En el marc del segon cicle de la temporada estable d’arts escèniques i música que organitza un cop més la Regidoria de Cultura, el divendres 5 d'octubre a les 8 del vespre el Casal de Cultura acollirà l'obra de teatre "Llibres per cremar", d'Amélie Nothomb, que serà interpretada per la companyia Pyros. Dirigida per Blanca Bardagil, compta amb Ramon Vila, Carol Rovira /Paula Sunyer i Roger Batalla de protagonistes. 

La ciutat està assetjada i som al pic de l’hivern. Al pis del Professor, on es refugien el seu assistent Daniel i la Marina, estudiant d’últim any i amant del Daniel, només un combustible els pot permetre lluitar contra el fred: els llibres. Però no tothom hi està d’acord. A mesura que passen els dies i que el fred els tenalla, els principis ètics trontollen, es giren les tornes i el triangle format pels tres personatges s’anirà enterbolint a causa de la gelosia, els interessos, el poder i l’instint de supervivència.

L'espectacle té un preu de 5 €uros, tot i que per la compra d'entrades per a 3 espectacles, hi ha un invitació per a un quart del mateix cicle. L'oferta no és acumulable. La venda i reserva de localitats es fa al Casal de Cultura i al mateix dia de l'espectacle des d'una hora abans. 

Quin cost té:

5 €uros

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Correu electrònic: cultura@matadepera.cat
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 25.06.2018 | 12:20