Excursió al Canó d’Añisclo

Dilluns, 16 de juliol de 2018 a les 10.00 h

La Unió Excursionista de Matadepera ha organitzat pels dies 16 a 18 de juliol una excursió de tres dies per visitar el Canó d’Añisclo. La sortida serà, com és habitual, des del pavelló el dia 16 a les 10 del matí. Des d’allí i amb cotxes particulars els excursionistes es desplaçaran fins el poble d’Escalona (província d’Osca, al Parc Natural d’Ordesa i Mont Perdut).  

La tarda del dia 16 està previst visitar Las pozas i el Salt de Puyarruego, on els més valents es podran banyar a les freds aigües del salt. L’endemà a les 8 del matí, visita al Canó d’Añisclo, un profund pas llaurat per l’acció càrstica de les aigües del riu Bellós sobre les roques de pedra calcària, que formen uns tobogans i cascades espectaculars i un dels indrets més bonic dels Pirineus. El temps previst, sense comptar aturades, d’anada i tornada és de deu hores.

L’endemà es visitarà la Font dels Banys o dels Sospirs, d’aigua saludable, a 4’5 quilòmetres d’Escalona. Caldrà baixar 298 escalons (i llavors, pujar-los, és clar), per veure la font i beure-hi.La idea és fer dos dies de mitja pensió i dinar pel compte dels excursionistes. Per anar-hi, cal apuntar-s’hi abans del 4 de juliol. Pel que fa fa als preus, és gratuït pels socis i 5 €uros pels qui no ho són. Els no federats hauran de pagar 4,50 € pel concepte Assegurança Temporal Obligatòria . Socis i no socis compartiran les despeses dels cotxes. Més infomació a la nostra web www.uem.cat, Cal inscriure’s al correu electrònic uem@uem.cat o al telèfon 608 096 668.

A la dreta, una magnífica vista del Pont d'Úrbez, un dels punts que es visitaran. 

Quin cost té:

Pels socis, gratuït. Pels no socis, 5 €uros

Pavelló Primer d'Octubre

Carrer Enric Genescà, s/n - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 06 94
Correu electrònic: esports@matadepera.cat
Horari:  
Dilluns i divendres de 8:00 a 11:00. Tardes de dilluns a divendres de 16:00 a 23:00. Caps de setmana segons partits federats.
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 05.06.2018 | 10:38