Nova obra de Radioteatre a Matadepera Ràdio

Dimecres, 24 d'abril de 2019 a les 22.00 h

Matadepera Ràdio  emet, com ja és habitual al darrer dimecres de cada mes a les 10 del vespre, una nova obra de radioteatre. Amb direcció de Maria Glòria Farrés, el control tècnic és de Nil López, i el muntatge i la presentació són de l’Albert Beorlegui.

L’obra que es presenta avui és “Nora”, primer text publicat i representat de l’autora de Picassent nascuda al 1983 Jesica Fortuny. Llicenciada en art dramàtic, professora de teatre i docent, Fortuny va representar ella mateixa l’obra amb la qual va guanyar el premi del públic del festival de teatre novell Escènia. L’obra ens presenta Nora, una dona jove, amb estudis i una gran il·lusió per menjar-se el món. Però tot canvia quan decideix unir la seva vida amb una persona que l’apartarà, la maltractarà i l’anul·larà, fins que el dia menys pensat comenci un viatge interior que la capgirarà. El tema del maltractament, malauradament tan present a la nostra societat tot i els avançaments que s’han fet en aquestes darreres dècades, s’evidenciarà d’una manera en què el teatre (o en aquest cas, el radioateatre) ens posarà al davant un mirall per adonar-nos de les injustícies que encara avui dia es donen arreu. 

“Nora” serà interpretada per Montserrat Santamaría, Maria José Carim, Ricard Martínez, Miguel Maeso, i Maria Glòria Farrés. 

Quin cost té:

Activitat gratuïta

Matadepera Ràdio (107.1 FM)

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Nom de contacte: Albert Beorlegui
Telèfon: 93 730 00 00
Correu electrònic: matadeperaradio@matadeperaradio.cat
Lloc web: www.matadeperaradio.cat/radio
Horari:  
Darrera actualització: 16.04.2019 | 16:44