Perú i Macedònia a les Jornades Folklòriques

Dijous, 20 de setembre de 2018 a les 17.00 h

L’Associació per a la Difusió del Folklore, ADIFOLK torna a organitzar de cara a aquest setembre una nova edició de les Jornades Internacionals Folklòriques, una iniciativa en què hi participen grups folklòrics de diversos països que mostren les seves danses d’arrel folklòrica a diferents municipis de Catalunya. A Matadepera ja fa anys van tenir lloc aquestes jornades que es van recuperar ara fa tres anys. Al nostre poble, el dia triat és el dijous 20 de setembre, i començarà a les 3, amb una taller de danses a les Escoles Ginesta i Torredemer. I a les 5, i fins a les 7, actuacions a la Plaça del Casal de Cultura.

Enguany, els grups convidats són Perú i Macedònia. El primer, anomenat Compañía de música y danza Perú. Ritmos y costumbres, va ser creat al 2005 sota la direcció de Walter Sánchez i Gisella Ramírez. El seu objectiu, difondre el folklore Nacional del Perú a Europa i al món amb tots els valors culturals que encara existeixen al país.

Pel que fa Macedònia, el grup, anomenat Folk Dance Ensemble Karshiaka, va ser fundat també l’any 2005 amb l’objectiu de difondre el folklore nacional del seu país. Les danses que ofereixen contenen la riquesa heretada de les antigues civilitzacions que habitaven les seves terres, barrejada amb un espectacle alegre i colorista.

Darrera actualització: 10.09.2018 | 13:32

Imatges

.