“Són coses de nens”, una activitat només per grans

Dijous, 15 de març de 2018 a les 18.00 h

El Casal de Cultura acollirà aquest dijous 15 de març de 6 a 2/4 de 9 del vespre, una activitat adreçada a pares i mares d’infants en edats compreses entre els 6 i els 16 anys amb el nom “Són coses de nens”. L’acte està organitzat des de l´àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona i a Matadepera compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Ensenyament.

L’activitat serà impartida per Forn de Teatre Pa´ Tothom, i pretén treballar amb la comunitat educativa-amb teatre- l’assetjament escolar i la coresponsabilitat en l’educació dels fills i filles.  I és que amb frases com “els nens són molt cruels” o “són coses de nens”, els adults no són conscients que hi ha molt de patiment, tant per part dels agressors com dels agredits. Com detectar aquest problema? Com abordar-lo?

El format de l’activitat es la realització d'una peça de teatre sobre un conflicte escolar, de manera que s'abordi amb l'objectiu de solucionar-lo conjuntament amb el públic. Es diferencien quatre parts: presentació, la representació teatral, el debat i les conclusions.

L’activitat és exclusiva per pares i mares i no és permesa l’assistència d’infants i joves.

Quin cost té:

Activitat gratuïta

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 13.03.2018 | 12:24