Taller d’òpera al Casal: “La Flauta Màgica”

Dissabte, 25 de maig de 2019 a les 19.30 h

Com ja és tradició d’altres anys, i per aquesta època de l’any, la Regidoria de Cultura i l’Escola Municipal de Música – Conservatori de Terrassa han organitzat una nova edició del Taller d’Òpera que en aquesta ocasió tindrà lloc el dissabte 25 de maig a 2/4 de 8 de la tarda al Casal de Cultura. La sessió és oberta a tothom.

Dirigit per Pep Falcó, amb Miquel Górriz com a professor d’interpretació i escena, Maria Mateu Palau com a professora de cant, i Joan Manau com a pianista, serà interpretada per Josep Maria Casarramona, Pau Camero, Ramon Pla, Natàlia Campoy, Irene Arquillué, Ariadna Moraleda, Rosa López, Marta Ramos, Eva Giménez i  Ingrid Santamaría.

Juntament amb el seu famós "Rèquiem" i "La clemenza di Tito", "La flauta màgica" està considerada una de les darreres obres de Mozart, estrenada a Viena l'octubre de 1791, dos mesos abans de la seva mort. Embolicat conte de fades per a uns, clara al·legoria de la maçoneria per a d'altres (de la que el propi Wolfgang n'era membre), "La Flauta Màgica" és una de les obres essencials del seu repertori.

Quin cost té:

Activitat gratuïta

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Correu electrònic: cultura@matadepera.cat
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 13.05.2019 | 10:32