Tortell Poltrona i Albert Pla a Matadepera

Diumenge, 19 de novembre de 2017 a les 19.00 h

La Regidoria de Cultura continua el segon cicle de la temporada d’arts escèniques i música a Matadepera que es perllonga fins al desembre i que inclou teatre, poesia, música, dansa, i fins i tot circ. 

La cinquena actuació tindrà lloc el 19 de novembre a les 7 de la tarda a la Sala d’Actes del Casal de Cultura i el preu és de 5 €uros. Es tracta d’un espectacle de circ amb Tortell Poltrona i Albert Pla que porta per nom “Poltrona-Pla”.

Hi ha un escola perduda allà al mig del Montseny, on només hi estudien els infants... on només hi estudien els infants que somien amb truites, és l'escola dels somiatruites... Tortell Poltrona i Albert Pla fa temps que estudien en aquesta escola. No sabem si volen ser pallassos i cantar, o ser cantants i fer el pallasso. Albert Pla dota les seves cançons d'una particular personalitat extrema, de vegades de cert contingut polèmic, i en altres ocasions amb un toc infantil. Poltrona és tendre, contundent i ferotge, amb una càrrega d’energia inesgotable que combina la innocència i la trapelleria. 

Quin cost té:

5 €uros

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 23.08.2017 | 17:15