Últim dia per presentar-se al concurs de Festa Major:

Dimecres, 18 d'abril de 2018 a les 14.00 h

La Regidoria de Festes ha posat en marxa la 21a edició del concurs per triar la portada de programa de Festa Major, que se celebrarà entre el 30 d’agost i el 3 de setembre i de la qual el guanyador serà guardonat amb un premi en efectiu de 300 €uros. Cada participant podrà presentar al concurs un disseny original i inèdit, realitzat seguint qualsevol tècnica i d’estil totalment lliure. Això sí, la imatge haurà de mantenir un format horitzontal amb unes mesures de 22 cm d’alçada i 24 cm d’amplada. El disseny ha incloure obligatòriament el text “Del 30 d’agost al 3 de setembre de 2018” i pot incorporar, opcionalment, un eslògan representatiu de la Festa Major.

Tots aquells que vulguin participar-hi, poden presentar les seves creacions a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) fins al 18 d’abril de dilluns a divendres de 8:15h a 14h i tardes de dimecres de 16h a 19h. Un cop tancat el concurs, un jurat triarà la millor portada, seguint els criteris de disseny, originalitat i la capacitat de comunicar l’esperit de la Festa Major. La imatge escollida, que representarà les festes d’aquest any, es donarà a conèixer en el transcurs del lliurament de premis dels Jocs Florals, que tindran lloc a la Plaça de Cal Baldiró el proper 23 d'abril. Com sempre, totes les obres presentades s’exposaran durant uns dies al Casal de Cultura a partir de la data del veredicte del jurat.

Tota la informació sobre aquest concurs es pot trobar al banner que ja està penjat a la dreta de la pàgina principal de www.matadepera.cat 

Darrera actualització: 16.04.2018 | 15:35