Xerrada “Pares i mares imperfectes”

Dimarts, 22 de maig de 2018 a les 19.00 h

L’Espai Família- Escola organitza la tercera activitat formativa d’aquest curs 2017-18 amb la xerrada “Pares i Mares Imperfectes”, que tindrà lloc el proper 22 de maig a les 7 de la tarda a la Sala d’Actes del Casal de Cultura. Anirà a càrrec d’Anna Manso –autoconsiderada la pitjor mare del món-, que és escriptora, guionista i mares de tres menors d’edat a càrrec.  

En aquesta xerrada a traves de l’humor i amb la participació dels pares i mares assistents, l'Anna explicarà la seva experiència personal, i convidarà a viure la vida amb els nostres menors d'edat a càrrec a través de les ulleres de la imperfecció:

“Tots els progenitors ho volem fer bé… no, molt bé! Però la realitat, punyetera, s'imposa i provoca un xoc de trens entre les expectatives i el nostre dia a dia. La conseqüència? Crisis, tsunamis, daltabaixos familiars... L'enfonsament del Titànic és queda petit al costat de la nostra sensació de fracàs educatiu. Per això és urgent que ens relaxem i reivindiquem la imperfecció i el sentit de l'humor”.

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 17.04.2018 | 15:06