El Ral·li de Motos Històriques acaba a Matadepera

Diumenge, 5 de maig de 2019 a les 08.00 h

L’Escuderia MATHC, sigles del Motor Atlètic Terrassa Hockey Club torna a organitzar una nova edició, la 42, del Ral·li de Motos Històriques, que tindrà lloc des de l'Atlètic de Terrassa aquest diumenge 5 de maig, i que acabarà, un any més, a Matadepera.

La prova, d’un centenar de quilòmetres, constarà també d’un tram de regularitat, que es mesurarà al llarg de 34 quilòmetres amb diversos controls secrets. La concentració i entrega de dorsals tindrà lloc a partir de les 8 del matí i inclourà un esmorzar dolç. En acabat, la prova de regularitat amb parada a Navarcles, i després d'esmorzar, se sortirà direcció Monistrol de Calders, amb arribada a Matadepera a quarts d’una del migdia on hi haurà la meta i es procedirà al repartiment de premis amb aperitiu inclòs.

El Ral·li de Motos Històriques de Terrassa és la prova degana de l’estat de motos antigues i és una de les més importants d’Europa amb vehicles que fabricats des d’abans del 1903 fins al 1980. És una ocasió magnífica per veure unes màquines que són història viva del motociclisme i que els seus propietaris conserven en un estat excepcional.

Per a més informació, descarregueu-vos el díptic que trobareu en aquesta mateixa pàgina.

A la dreta, el cartell d’aquest any.

Darrera actualització: 12.04.2019 | 10:16