Arxiu

Pàgina 2 de 73
 • 177-partit-futbol.jpg 3 de setembre de 2017 Partits de Futbol ACTE ANUL·LAT
  A partir de les 4 de la tarda i al Camp de Futbol Municipal, Trofeu de Festa Major Quadrangular entre l'Amateur B, contra un equip convidat, i després, l'Amateur A, contra un altre equip convidat. Organitza el Club de Futbol Matadepera .
 • 45.jpg 3 de setembre de 2017 Final de Frontó
  A banda dels partits de dissabte, la final del Trofeu de Festa Major de Frontó es disputarà a les Instal·lacions Municipals d'Esports a partir de les 12 del migdia del diumenge. Organitza la Regidoria d'Esports . Vegeu més informació a les notes complementàries del programa oficial de Festa Major .
 • 170-cercavila.jpg 3 de setembre de 2017 Gran Cercavila de Festa Major
  Un dels actes imprescindibles de Festa Major és la tradicional Cercavila que comptarà amb els Amics dels Gegants i diverses colles geganteres d'Aiguafreda, Badalona, Caldes de Montbui, Sant Pere de Vilamajor, Sant Feliu de Guíxols, Sant Just Desvern, Sant Julà de Loria, Súria, Taradell, el Gegant del Pi de Barcelona, els Gegants Vells de Sant Roc de Barcelona, els Gegants de la Plaça Nova de Barcelona, la Geganteta de l' Escola Ginesta , en Jan de la Riera i la Cuca de l' Escola Joan Torredemer . Amb un recorregut que s'iniciarà a 2/4 de 12 del migdia a la Plaça de l'Ajuntament, la comitiva prosseguirà per la Carretera de Terrassa, Plaça de l'Esgléisia (on esperaran a les autoritats que surtin de l'Ofici religiós), Plaça de Cal Baldiró, Carrer Sant Isidre, Sant Llorenç, Sant Joan, Pere Aldavert i gran ballada final a la Plaça del Casal.
 • 163-ofici.jpg 3 de setembre de 2017 Ofici Solemne a l'Església Parroquial
  A les 11 del matí i a l'Església Parroquial de Sant Joan es farà l'Ofici Solemne de Festa Major.
 • 178-billar.jpg 3 de setembre de 2017 Trofeu de Billar de Festa Major
  El Club de Billar de Matadepera organitza el seu ja tradicional Trofeu de Festa Major que tindrà lloc a la seu de l'entitat (al Carrer Antoni Genescà, 3). Per a més informació i inscripcions, al mateix club entre les 3 de la tarda i les 10 de la nit.
 • 174-art-carrer.jpg 3 de setembre de 2017 Art al carrer amb el Col·lectiu d'Art
  Una de les convocatòries que es van presentar per primer cop fa cinc anys va ser "Art al Carrer". Enguany té lloc també en dues sessions, la segona de les quals serà aquest diumenge a les 11 al Passatge del Rellotge i està organitzada pel Col·lectiu d'Art .
 • 139-intercanvi-aliments.jpg 3 de setembre de 2017 Intercanvi d'un tast dolç
  Càritas Matadepera organitza pel matí de diumenge, a partir de les 11 i fins a les 12 i a la Plaça de l'Església, un Intercanvi d'aliments. Hi haurà una selecció de productes que es podran canviar pels aliments que cadascú vulgui aportar. Es recollirà productes d'ús bàsic: llet, arròs, pasta, llegum, oli, sucre, i tot plegat amb la col·laboració del Forn Pastisseria Solà & Montagut .
 • Autocar del Sí 3 de setembre de 2017 Inscripcions per a l'autocar de l'11 S
  Amb el lema “La Diada del Sí”, un any més, la delegació local de l’Assemblea Nacional Catalana ha convocat una manifestació per l’11 de Setembre. Des de Matadepera sortiran com a molt 6 autocars amb capacitat per 60 viatgers cada un, pel que el total d’inscrits no pot superar les 360 persones. Se sortirà de Matadepera a les 2 de la tarda del dia 11. La venda de tiquets es fa a la Sala B4 del Casal de Cultura de 7 a 9 del vespre de dilluns a divendres. I aquest diumenge de 10 a 2 a la Plaça de l’Església.El seu cost és de 10 €uros. D’altra banda, les inscripcions per apuntar-se a la Diada es poden fer a si.assemblea.cat
 • 135-open-btt.jpg 3 de setembre de 2017 XIX Open BTT Infantil i Juvenil
  El Club BTT Matadepera organitza la dinovena edició de l'Open BTT Infantil i Juvenil. El punt de trobada serà a l'Avinguda Mas Sot a les 10 del matí. Més informació a les notes complementàries del programa oficial de Festa Major .
 • 161-plantada.jpg 3 de setembre de 2017 Plantada de Gegants a l'Ajuntament
  Com a preludi de la Gran Cercavila de Festa Major (programada a 2/4 de 12 del migdia), els Amics dels Gegants organitzen de bon matí la Plantada de Gegants amb els de totes les colles participants. El lloc serà a la Plaça de l'Ajuntament.
 • 30-golf.jpg 3 de setembre de 2017 Trofeu de Festa Major de Golf
  El Club de Golf Municipal organitza per aquesta Festa Major un Campionat de Golf en la modalitat de Stableford Individual que ha tingut lloc el divendres i dissabte de bon matí. Aquest diumenge acaba el Campionat que tindrà lloc al mateix club. Organitza la Regidoria d'Esports . Més informació a les notes complementàries del programa oficial de Festa Major.
 • Cercavila de Festa Major 3 de setembre de 2017 La Gran Cercavila, acte central d'aquest matí
  Una desena d'actes omplen el programa d'actitvitats d'aquest matí de diumenge.
 • djs.jpg 2 de setembre de 2017 Festa Jove amb música de DJ's
  El dissabte de Festa Major acabarà amb una Festa Jove amb música de DJ's que començarà a 2/4 de 12 de la nit i s'allargarà fins a les 2 de la matinada. L'escenari, la Plaça de l'Ajuntament.
 • 140-sopar.jpg 2 de setembre de 2017 Sopar de Germanor a la Plaça de les Acàcies
  Un altre dels imprescindibles clàssics de Festa Major és el Sopar de Germanor que aquest any, per onzè consecutiu, se celebrarà a la Plaça de les Acàcies. L'orquestra Girasol posarà l'animació i tothom qui vulgui venir, el menjar. I l'organització, 1.800 cadires i taules per a tothom. D'altra banda, en compliment de la llei que obliga a adoptar mesures d’autoprotecció, s’ha elaborat un Pla Específic Municipal on es concreten les vies d’evacuació en cas d’urgència, les vies d’accés d’ajuda externa i les zones d’estacionament que es concreten amb els carrers adjacents a la zona de celebració de l’activitat que serà carrer de Wenceslau Guadall, Carrer dels Lladoners, Carrer de Josep Maria Alegre i Bosch, Carrer de la Font de Can Vinyes, Carrer dels Enamorats, i Passeig d’Àngel Guimerà. Si es fa ús de les zones marcades com a zones estacionament i circulació prohibida, s’aplicarà la sanció corresponent. S'adjunta plànol que us podeu descarregar a la dreta de la pàgina.
 • 132-sardanes.jpg 2 de setembre de 2017 Ballada de sardanes a la Plaça del Casal
  L' Agrupació Sardanista La Mola organitza la tradicional Ballada de Sardanes de Festa Major que tindrà lloc el dissabte 2 de setembre a les 7 de la tarda a la Plaça de Cal Baldiró. Serà amb la Cobla Contemporània .
 • 134-skate.jpg 2 de setembre de 2017 Skate Jam a l'Skate Parc
  A l'Skate Parc (al complex de les Piscines Municipals), una sessió d'Skate Jam amb música i skate. Més informació a www.matadeperarajove.cat . Organitza Punt Jove .
 • 109-futbol-sala.jpg 2 de setembre de 2017 Torneig de Futbol Sala
  El Torneig de Futbol Sala que s'ha disputat aquest cap de setmana a les Instal·lacions Esportives Municipals tindrà el seu punt culminant aquesta tarda, quan es disputin els partits de la primera semifinal Sènior (a les 6); la segona semifinal Sènior (a les 7); i la final de Sènior (a les 8). El tercer i quart lloc es disputaran en una tanda de 5 penals que tindrà lloc deu minuts abans de la final. Més informació a les Notes Complementàries del Programa Oficial de Festa Major . Organitza la Regidoria d'Esports .
 • 114-cursa.jpg 2 de setembre de 2017 Cursa Popular de Matadepera 2017
  La Associació Mitja Marató de Terrassa i la Regidoria d'Esports organitzen una nova Cursa Popular a la Festa Major que tindrà lloc el dissabte 2 de setembre a partir de les 6 de la tarda. La sortida i l’arribada serà des del Pavelló, i hi haurà tres curses: una de 10 quilòmetres, que començarà a 2/4 de 7 de la tarda, una altra, Infantil, a 1/4 de 7 (de 1500 metres), i una altra, Mini, de 500 metres, a les 6. El preu d'inscripció es de 4 €uros, un dels quals anirà a Caritas Matadepera . En la cursa d'adults, el control de temps es farà pel sistema de xip que ha de ser propi, i de fet, no entraran a la classificació ni optaran a cap premi les persones que no en disposin. Qui vulgui, podrà comprar el xip al preu de 12 €uros, que quedarà en propietat del participant. La participació a la Cursa de Festa Major es pot formalitzar a les Piscines Municipals de Matadepera fins al 30 d'agost a les 7 de la tarda, i també al web www.mitjaterrassa.org . Malgrat això també s'admeten inscripcions els dies 31 d'agost i 1 de setembre fins a les 6 de la tarda. Aquests inscrits no constaran a les classificacions oficials ni tampoc podran rebre cap premi. La recollida de dorsals i regals es pot fer el divendres 1 de 10 a 22 hores, i el dissabte de 10 a 1 del migdia a la botiga Decathlon Terrassa . I també el dissabte 2 al mateix Pavelló de Matadepera entre les 4 i 2/4 de 6 de la tarda. Més informació a les notes complementàries del programa de Festa Major i a www.mitjaterrassa.org . La competició comptarà aquest any amb dos importants al·licients: l'atleta olímpic Carles Castillejo i l'atleta ucraïnesa establerta a Catalunya, Inna Lebedieva, guanyadora en dues ocasions de la Mitja Marató de Terrassa. 
 • 126-escuma.jpg 2 de setembre de 2017 Espectacle d'animació i Festa de l'escuma
  A les 6 de la tarda i a la Plaça de Cal Baldiró (i no al Bosquet, com s'havia anunciat en un princpi), tindrà lloc un espectacle d'animació per a tota la família: "Riallades", que anirà a càrrec de la Companyia El Pot Petit . A través dels riures de diferents personatges coneixerem moltes històries que faran ballar sense parar. Un espectacle on la música, el joc, el teatre i les titelles formen una unió que farà gaudir de petits i grans. I a continuació hi haurà una nova Festa de l'Escuma al carrer Joan Paloma amb la participació de Bombers de Matadepera . L'acte esà organitzat per Xarxa Matadepera ,
 • 130-taller-fang.jpg 2 de setembre de 2017 Taller de Fang i de Dibuix amb Cavallets
  La zona de la Plaça de l'Església serà l'escenari, a partir de 2/4 de 6 de la tarda, d'un Taller de Dibuix amb Cavallets i un Taller de Fang, que aniran a càrrec del Col·lectiu d'Art .
 • 72-cotxes-antics.jpg 2 de setembre de 2017 Parada de Cotxes Clàssics i Antics
  El C3M Classic Car Club de Matadepera organitza la Parada de Vehicles que tindrà lloc al Carrer Joan Paloma. Hores abans, a les 10 hi haurà hagut la concentració al mateix lloc.
 • 102-concert-vermut.jpg 2 de setembre de 2017 Concert Vermut amb la Banda
  Un dels actes més tradicionals de la Festa Major és el Concert Vermut que, un any més, tindrà lloc a la Plaça de Cal Baldiró. La Banda de Matadepera i la Fredy's Jazz Band amenitzarà l'aperitiu popular que se servirà a dos quarts d'una del migdia i on tothom hi és convidat.
 • fronton.jpg 2 de setembre de 2017 Torneig de Frontó
  La final del Trofeu de Festa Major de Frontó es disputarà a les Instal·lacions Municipals d'Esports a partir de les 12 del migdia. Organitza la Regidoria d'Esports . Vegeu més informació a les notes complementàries del programa oficial de Festa Major .
 • pingpong-4.jpg 2 de setembre de 2017 Torneig de Ping Pong
  La primera convocatòria de la Festa Major 2017 havia de ser és un torneig de Ping Pong que es va suspendre a causa de la pluja.  Finalmetn, tindrà lloc a la Carretera de Terrassa a partir de les 11 del matí d'aquest dissabte. Organitza Punt Jove Matadepera.  
 • 89-fira-de-jocs.jpg 2 de setembre de 2017 Juga. Fira de jocs a la carretera de Terrassa
  La zona de la Carretera de Terrassa, la plaça del Casal del Cultura i el Camp Municipal de Futbol, seran els escenaris d'una nova edició de 'Juga. Fira de jocs' que començarà a les 11 i s'allargarà fins a la 1 del migdia. En aquest espai es muntaran diverses activitats per a què hi pugui participar tothom. A la Plaça del Casal, una pista inflable d'Hoquei (a càrrec del Matadepera 88 Hoquei ), i Golf Urbà, mostra de la pràctica d'aquest esport a càrrec del Voluntariat de Matadepera; a la Carretera de Terrassa, "Un CaCAU de tallers" a càrrec de l' Agrupament Escolta i Guia Abat Escarré , un Mini Circuit de Bicicletes que anirà a càrrec de BTT Sport , i un Taller de Golf a càrrec de la Regidoria d'Esports . Finalment, al Camp Municipal de Futbol, futbol per als més petits, amb la instal·lació d'una pista de futbol inflable per a poder fer mini partidets de 3x3 per a infants d'entre 3 i 7 anys. L'activitat va a càrrec del CF Matadepera .
 • 108-futbol-sala.jpg 2 de setembre de 2017 Finals del Torneig de Futbol Sala ACTE ANUL·LAT
  A la Pista Poliesportiva de les Instal·lacions Esportives Municipals tindrà lloc el Campionat de Futbol Sala on es disputaran els partits de la final de la categoria de Benjamins (a les 11), Infantils (a les 12), i Juvenils (a la 1). Organitza la Regidoria d'Esports i el C.F. Matadepera . Més informació al Programa Oficial de Festa Major .
 • 98-taula-soli.jpg 2 de setembre de 2017 Taula de la Solidaritat a Matadepera
  A la plaça de Cal Baldiró es tornarà a instal·lar una parada amb una mostra de les entitats solidàries del poble. Hi participaran Fundació Banc de Recursos , Petits Detalls , Agermanament sense fronteres , Torre del Palau , Somriure Humil , Oberts al món , i Mans Unides .
 • 90-art-al-carrer.jpg 2 de setembre de 2017 Art al carrer amb el Col·lectiu d'Art
  Una de les convocatòries que es van presentar per primer cop fa cinc anys és l'anomenat "Art al Carrer". Tindrà lloc a partir de les 11 al Passatge del Rellotge i està organitzada pel Col·lectiu d'Art .
 • amistat.jpg 2 de setembre de 2017 Moments dedicats a la meditació
  Ara fa set anys, la delegació local d' Agermanament sense fronteres va arrencar a la Festa Major , una sessió de meditació que, amb caràcter experimental, tindria continuïtat depenent de la seva rebuda. Ara, 78 sessions més tard, es presenta un nova sessió, on, com sempre, tothom hi és convidat. Tindrà lloc a les 11 del matí al Casal de Cultura. El tema a tractar serà l'amistat. Com sempre, es prega puntualitat.
 • rocodrom.jpg 2 de setembre de 2017 Rocòdrom i Tirolina a la carretera de Terrassa
  A partir de les 11 del matí i a la carretera de Terrassa s'instal·laran dues agulles amb pont i tirolina i el Gaia Bloc, el rocòdrom que no s'acaba mai. Una activitat d'aventura per als més intrèpids.
 • 84-petanca.jpg 2 de setembre de 2017 Campionat de Petanca
  A les Pistes de Petanca Ferran Carmona del Casal de la Gent Gran tindrà lloc el Campionat de Petanca de Festa Major que aquest any arriba a la seva dotzena edició. L'acte està organitzat Nova Petanca Matadepera . Per a més informació, adreceu-vos al Programa Oficial de Festa Major .
 • Autocars del Sí 2 de setembre de 2017 Inscripcions per a l'autocar de l'11S
  Amb el lema “La Diada del Sí”, un any més, la delegació local de l’Assemblea Nacional Catalana ha convocat una manifestació per l’11 de Setembre. Des de Matadepera sortiran 6 autocars amb capacitat per 60 viatgers cada un, pel que el total d’inscrits no pot superar les 360 persones. Se sortirà de Matadepera a les 2 de la tarda del dia 11. La venda de tiquets es fa a la Sala B4 del Casal de Cultura de 7 a 9 del vespre de dilluns a divendres. I aquest cap de setmana, el dissabte i el diumenge de 10 a 2 a la Plaça de l’Església.El seu cost és de 10 €uros. D’altra banda, les inscripcions per apuntar-se a la Diada es poden fer a si.assemblea.cat
 • 87-cotxes-antics.jpg 2 de setembre de 2017 Concentració de Vehicles Clàssics i Antics
  Fidels a la tradició de cada any, el C3M Clàssic Car Club de Matadepera organitza la tradicional Concentració de Vehicles Clàssics i Antics a la Carretera de Terrassa i al Carrer Joan Paloma. Hores més tard, a la 1, hi ha la Parada al mateix lloc després de fer un petit recorregut pels voltants de Matadepera.
 • 79-miniolimpiades.jpg 2 de setembre de 2017 XIV Miniolimpiades de Festa Major
  A la Pista Poliesportiva de les Instal·lacions Esportives Municipals tindrà lloc la XIV Edició de les Miniolimpíades de Festa Major . Per a més informació i inscripcions, adreceu-vos al 93 730 16 15 (piscines). Organitza la Regidoria d'Esports . Per a més informació vegeu les notes complementàries del Programa Oficial de Festa Major .
 • 65-anem-al-tomb.jpg 2 de setembre de 2017 Itinerari guiat "Anem a fer un tomb"
  La Festa Major també ens permet conèixer com era la Matadepera de fa uns quants anys, i per això es proposa un altre itinerari guiat per descobrir els racons i petites anècdotes del poble. El recorregut sortirà de la Plaça de l'Església puntualment a les 9 del matí i serà comentat per Pere Porcar i Narcís Serrat. Amb una durada aproximada de tres hores, el nivell de dificultat és baix.
 • 29-golf.jpg 2 de setembre de 2017 Trofeu de Festa Major de Golf
  El Camp de Golf Municipal continua organitzant per dissabte de Festa Major el seu Trofeu, que en modalitat d' Stableford Individual tindrà lloc a les instal·lacions de l'entitat a partir de 2/4 de 9 del matí. Organitza la Regidoria d'Esports . Més informació a les notes complementàries del programa de les festes.
 • Mishima 1 de setembre de 2017 Concert de Mishima a la Plaça de les Acàcies
  El segon dia de Festa Major acabarà amb un concert del quintet barceloní Mishima, que presenta 'Ara i res', el seu vuitè àlbum, publicat el passat 5 de maig. El concert tindrà lloc a 2/4 de 12 de la nit a la Plaça de les Acàcies, i no al Parc Pep Ventura com s'havia anunciat en un principi. I en acabat, la festa continuarà amb música de DJ's.
 • Wax'n Boogie 1 de setembre de 2017 Swing Party amb Wax & Boogie
  Els "Tastets de les entitats" culminaran la segona nit amb l'actuació, a partir de 2/4 d'11 i a la Plaça de l'Ajuntament, amb una Swing Party que anirà a càrrec de Wax & Boogie i Swing Troopers , el grup de swing de Matadepera. Aquests darrers anys Wax & Boogie s’ha convertit en un dels millors i mes valorats formats del panorama del Blues, del Rhythm & Blues i del Boogie Woogie. ​Ster Wax i David Giorcelli han sabut captar el veritable esperit de la música tradicional del poble afroamericà per transformar-lo en el seu propi mitjà d’expressió.
 • 16-tastets.jpg 1 de setembre de 2017 Nova sessió dels Tastets de les Entitats
  Els Tastets de les Entitats, una de les convocatòries que es van presentar per primer cop fa set anys, tornen a organitzar-se enguany però a la Plaça de l'Ajuntament. A partir de les 9 del vespre, es podrà, doncs, sopar a les carpes de les diferents entitats de Matadepera: AMPA Ginesta , AMPA Torredemer , Agrupació Coral de Matadepera , Amics dels Gegants i Germandat de Sant Sebastià . L'organització posarà taules i cadires.
 • 64-confetti.jpg 1 de setembre de 2017 Gran guerra de confetti
  Un any més, la Plaça de Cal Baldiró serà l'escenari d'una incruenta guerra de confetti. Serà a partir de 2/4 de 9 del vespre.
 • 54-cercavila.jpg 1 de setembre de 2017 Cercavila de Festa Major
  Des de la Plaça de l'Ajuntament, se sortirà en Cercavila amb la Banda de Matadepera i els Gegants de Matadepera  en un recorregut diferent als dels anys anteriors: es continuarà pel carrer Montserrat, el carrer Sant Joan, el carrer Ramon Mías, la Plaça de Cal Baldiró, la carretera de Terrassa i altre cop la Plaça de l'Ajuntament.
 • francescmauri-2015.jpg 1 de setembre de 2017 Pregó de Festa Major amb Francesc Mauri
  Des del Balcó de l'Ajuntament, i just després del Repic de Campanes, hi haurà el tradicional Pregó de Festa Major . En aquesta ocasió, anirà a càrrec del meteoròleg Francesc Mauri. Mauri és un dels homes del temps més populars de TV3 . Llicenciat en geografia i especialitzat en meteorologia, és un gran coneixedor de la natura i molt especialment, la del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt. Va residir a Matadepera uns anys. A la dreta, Francesc Mauri en una conferència impartida al Casal de Cultura l'any 2015.
 • campana-mtd.jpg 1 de setembre de 2017 Repic de Campanes
  Tot i alguns actes previs per fer boca, la Festa Major començarà oficialment com sempre amb un Repic de Campanes des de l'Església de Sant Joan per convidar a tot el poble a la Festa.
 • punt-jove.-jpg.png 1 de setembre de 2017 Batalla de galls i gallines + Grafiti
  Punt Jove ha organitzat una nova convocatòria per Festa Major . Porta per nom "Batalla de galls i gallines + Grafiti" i tindrà lloc a 2/4 de 6 de la tarda a la Plaça del Frontó (la del costat de l'Església).
 • 33-jocs-infantils.jpg 1 de setembre de 2017 Jocs Infantils a la Plaça de Cal Baldiró
  A la Plaça de Cal Baldiró i de bon matí es faran uns Jocs per a la canalla que estan organitzats per "Tot Lleure".
 • 28-golf-16.jpg 1 de setembre de 2017 Trofeu de Festa Major de Golf
  Les instal·lacions del Camp Municipal de Golf acolliran una nova edició del Trofeu de Festa Major en la modalitat Stableford Individual que organitza l'entitat. Bases de participació completes al Programa de Festa Major .
 • 23-soul-beams.jpg 31 d'agost de 2017 Actuació musical: "The Soul Beams"
  Després dels Tastets de les Entitats, a partir de 2/4 d’11 de la nit del dia 31 i al Pavelló (i no a la Plaça de l'Ajuntament com s'havia dit), l'actuació musical de "The Soul Beams", la banda d'arrels matadeperenques de Soul & Funk on la diversió i la qualitat són la seva denominació d'origen. La festa continuarà amb una altra formació d'origen local, "Caipirinhas" A la dreta, "The Soul Beams", a la Festa Major de l'any passat.
 • 15-tastets.jpg 31 d'agost de 2017 Els Tastets de les Entitats
  Els Tastets de les Entitats, una de les convocatòries que es van presentar per primer cop fa set anys, tornen a organitzar-se aquest any però amb un canvi d'escenari: la Plaça de l'Ajuntament. A partir de 2/4 de 9 del vespre, es podrà, doncs, sopar a les carpes de les diferents entitats de Matadepera: AMPA Ginesta , AMPA Torredemer , Amics dels Gegants , Agrupació Coral de Matadepera , i la Germandat de Sant Sebastià . L'organització posarà taules i cadires.
 • corretapa.jpg 31 d'agost de 2017 Corre Tapes de Festa Major
  Una de les novetats que es presenten en aquesta Festa Major és un Corre Tapes, que arrencarà a la Plaça de l'Ajuntament (i no a la Plaça de Sant Jordi, com s'havia dit fins ara), i que recorrerà diferents establiments de restauració.
 • MeM Fotografia 31 d'agost de 2017 Exposició de MeM Fotografia al Bar del Casal
  Un any més, MeM Fotografia organitza una exposició al Bar del Casal de Cultura. Coincideix amb la inauguració de la Mostra d’Art, que té lloc a les 7 de la tarda a la Sala d’Actes del mateix Casal, i també compta amb les autoritats del poble. Es tracta d’un recull d’una quinzena de fotografies dels components de l’entitat que estarà penjada uns dies. L’exposició coincideix amb l’anunci d’un curs d’iniciació a la fotografia que té per objectiu proporcionar els coneixements bàsics sobre fotografia a les persones que vulguin iniciar-se i progressar en l’ús de la seva càmera reflex o compacta amb control manual, i que arrenca el 27 de setembre. Per a més informació, consulteu l’agenda d’aquesta mateixa web. 
 • 11-mostra-art.jpg 31 d'agost de 2017 Inauguració de la Mostra d'Art
  Una de les convocatòries més veteranes de la Festa Major és la Mostra d'Art, un recull de les obres més rellevants dels artistes del poble. L'organitza el Col·lectiu d'Art i tindrà lloc al Casal de Cultura a partir de les 7 de la tarda. L'exposició romandrà oberta dels dies 31 d'agost al 4 de setembre, de 7 a 9 del vespre i els dissabtes i diumenges d'11 a 1 i de 7 a 9.
 • 10-bicitrial.jpg 31 d'agost de 2017 Exhibicions de Bici Trial
  Una de les novetats de fa tres anys de Festes Majors i que aquest any repeteix és l'Exhibició de Bike Trial que tindrà lloc a partir de les 6 de la tarda a la Plaça de Cal Baldiró. Pol Cabré, Carlos Sazatornil i Joan Torres en seran els encarregats. I entre exhibició i exhibició, tothom qui ho vulgui, podrà practicar aquesta disciplina tan arrelada a Matadepera. Hi haurà bicicletes de trial de diferents mides i per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.
 • padel.jpg 31 d'agost de 2017 Torneig de Pàdel de Festa Major
  Una de les convocatòries esportives que es van presentar per primer cop a la passada Festa Major va ser el primer torneig de pàdel, que va estar organitzat per White Padel Festival . Aquest any es repeteix, tindrà lloc entre el 31 d'agost i el 3 de setembre, i trobareu tota la informació a les "Notes complementàries" del programa de Festa Major o a la dreta d'aquesta pàgina.
 • placa-casal-17-5.jpg 30 d'agost de 2017 Última ballada de sardanes de la temporada
  L’ Agrupació Sardanista La Mola i la Regidoria de Cultura tornen a organitzar un nou cicle de sardanes a l’estiu, que tindran lloc cada dimecres a la Plaça del Casal de Cultura a partir de les 10 de la nit. L’última ballada de sardanes de la temporada s’ha programat pel dimecres 30 d’agost i serà amb la cobla Jovenívola de Sabadell .
 • 108-futbol-sala-16.jpg 30 d'agost de 2017 Torneig de Festa Major de Futbol Sala
  La pista poliesportiva del complex de les piscines municipals acollirà des d'aquest dimecres 30 d'agost i fins al divendres 1 de setembre el Torneig de Festa Major de Futbol Sala, en una lligueta classificatòria. Els partits tindran una durada de 25 minuts en totes les categories. El primer partit serà a les 11 del matí. Organitza CF Matadepera amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports . Més informació a les "notes complementàries" del programa de Festa Major o al document que trobareu a la dreta de la pàgina.
 • zona-blava-4.jpg 29 d'agost de 2017 Últims dies de gratuïtat de zona blava
  Les zones d'estacionament amb horari limitat, les conegudes popularment com "Zones Blaves" també estan fent vacances al nostre poble
 • 59634b5059afdmontse-royes.jpg 28 d'agost de 2017 Montse Royes deixa de ser alcaldessa accidental
  La primera tinent d'alcalde ha substituït uns dies l'Alcaldessa Mireia Solsona. 
 • the-survivor.jpg 27 d'agost de 2017 Última sessió de la temporada del Grindhouse
  CineClub Matadepera organitza per sisè any consecutiu una nova edició del “Matadepera Grindhouse”, el cicle de cinema a la fresca de fantàstic i de terror, amb petites joies del cinema més freak i underground . Les sessions, dobles, tenen lloc darrera el Cau, a l'antic escorxador de Matadepera durant els diumenges de juliol i agost a partir de les 10 de la nit. Per a la darrera sessió, prevista pel diumenge 27 d’agost s’ha programat un doble programa de cinema australià amb “Magnetisme mortal” (“Encounter at Raven’s gate” que va dirigir Rolf de Heer l’any 1988), i “The survivor” dirigida per David Hemmings l’any 1981.
 • de-tu-depen.jpg 27 d'agost de 2017 Punt Jove promou la campanya "De tú depèn"
  Es torna a presentar una nova campanya de consciencicació en el consum d'alcohol. 
 • The Survivor (1981) 26 d'agost de 2017 Última sessió de la temporada del Grindhouse
  El cicle de cinema de terror posa punt i final a una nova temporada. 
 • 5975c76853195portada-fm-per-noti.jpg 24 d'agost de 2017 Ja està disponible el programa de Festa Major
  El programa oficial de la Festa Major  ja està disponibles als llocs de sempre.
 • placa-casal-17-4.jpg 23 d'agost de 2017 Tornen les sardanes a la Plaça del Casal
  L’ Agrupació Sardanista La Mola i la Regidoria de Cultura tornen a organitzar un nou cicle de sardanes a l’estiu, que tindran lloc cada dimecres a la Plaça del Casal de Cultura a partir de les 10 de la nit. Després de la pausa de les vacances d’agost, una nova ballada tindrà lloc aquest dimecres 23 d’agost i serà amb la cobla Principal de Terrassa .
 • ricard.jpg 23 d'agost de 2017 Matadepera acull el rodatge d’un videoclip
  L’equip d’”El Suplement” de Catalunya Ràdio , encapçalat pel seu director i presentador, l’excol·laborador de Matadepera Ràdio Ricard Ustrell, es desplaçaran a Matadepera aquest proper dimecres 23 d’agost a la tarda per gravar el videoclip de “La cançó d’El Suplement”.
 • 5971a335172celogo-ralet-ralet-14.jpg 23 d'agost de 2017 Places vacants per a l’Escola Bressol Ralet Ralet
  La Regidoria d'Ensenyament ha anunciat la convocatòria per accedir a 1 plaça de P0 i 4 places a P2 per aquest proper curs 2017/18.
 • placa-casal-17-4.jpg 22 d'agost de 2017 Tornen les sardanes a la Plaça del Casal
  L’ Agrupació Sardanista La Mola i la Regidoria de Cultura tornen a organitzar un nou cicle de sardanes a l’estiu. 
 • 597ad76217abfhalterof.jpg 22 d'agost de 2017 El Club Halterofília, a la II Copa Catalunya
  El Club Halterofília Matadepera va participar el passat 22 de juliol a la II Copa Catalunya Masculina i Femenina que va tenir lloc al Club de Peses de Terrassa . 
 • francesc-mauri-2015.jpg 21 d'agost de 2017 I qui farà el pregó de Festa Major, aquest any?
  Com ja se sap, l'acte que dóna el tret de sortida de les festes, encara que no és el primer, és el Pregó. 
 • 599ab01e66740isidre2.jpg 21 d'agost de 2017 En marxa les pilones del carrer Sant Isidre
 • memes-cannibales.jpg 20 d'agost de 2017 El Grindhouse convida famílies caníbals
  CineClub Matadepera organitza per sisè any consecutiu una nova edició del “Matadepera Grindhouse”, el cicle de cinema a la fresca de fantàstic i de terror, amb petites joies del cinema més freak i underground . Les sessions, dobles, tenen lloc darrera el Cau, a l'antic escorxador de Matadepera durant els diumenges de juliol i agost a partir de les 10 de la nit. Per al diumenge 20 d’agost s’ha programat una sessió que amb el genèric títol “Famílies caníbals” inclourà “Àvies caníbals” (“Les mémés cannibales” que va dirigir Emmanuel Kervyn l’any 1988), i “Mares caníbals” (“Flesh eating mothers”), dirigida per James Aviles Martin l’any 1988.
 • 78-miniolimpiades.jpg 20 d'agost de 2017 Últims dies d'inscripcions per a Festa Major
 • Àvies caníbals 19 d'agost de 2017 El Grindhouse convida famílies caníbals
 • radial.jpg 19 d'agost de 2017 Recordatori de la prohibició de fer foc
 • ricard.jpg 19 d'agost de 2017 Matadepera acull el rodatge d’un videoclip
 • bcn.jpg 18 d'agost de 2017 Matadepera també condemna l'atemptat de BCN
 • img-20170818-wa0003.jpg 18 d'agost de 2017 Minuts de silenci en homenatge a les víctimes
 • 2013-4.jpg 17 d'agost de 2017 El Casal de Cultura ja torna a estar obert
 • 59634accdedcdmontse-royes.jpg 16 d'agost de 2017 La regidora Montse Royes, alcaldessa accidental
 • 5970608403c64zona-blava-4.jpg 15 d'agost de 2017 La zona blava continua fent també vacances
 • wifi-usuari-puntual-0817.jpg 14 d'agost de 2017 Nou servei de la Biblioteca Àngel Guimerà
 • the-ghost-goes-west.jpg 13 d'agost de 2017 Doble sessió de comèdies fantasmals al Grindhouse
  CineClub Matadepera organitza per sisè any consecutiu una nova edició del “Matadepera Grindhouse”, el cicle de cinema a la fresca de fantàstic i de terror, amb petites joies del cinema més freak i underground . Les sessions, dobles, tenen lloc darrera el Cau, a l'antic escorxador de Matadepera durant els diumenges de juliol i agost a partir de les 10 de la nit. Per al diumenge 13 d’agost s’ha programat una sessió que amb el genèric títol “Comèdies fantasmals” inclourà “El fantasma va a l’oest” (“The ghost goes west”, que va dirigir René Clair l’any 1935), i “The ghost in the invisible bikini” (Don Weis, 1966),
 • logo-2017-1.jpg 13 d'agost de 2017 Continuen obertes les inscripcions per a la Diada
 • ghost-west.jpg 12 d'agost de 2017 Doble sessió de comèdies fantasmals al Cau
 • sant-llorenc-la-mola-2016-1.jpg 10 d'agost de 2017 Festa de Sant Llorenç a la Mola
  Segons la tradició religiosa, Sant Llorenç va viure el seu martiri un 10 d’agost, quan va ser posat en una graella i cremat viu. Per recordar aquest esdeveniment, aquest proper 10 d’agost es tornarà a celebrar la festa en el seu honor que té lloc, cada any, al cim de la Mola. Un any més, l’organització va a càrrec de la Comissió de Sant Llorenç de la Parròquia de Sant Joan de Matadepera , que aquest any, com a novetat, prepararà uns goigs diferents. Per altra banda, amb el suport de l’ ADF , es tornarà a oferir un servei de transport des de Can Robert fins a Can Poble, per tal de facilitar el primer tram de camí a la gent gran o a aquelles persones que ho requereixin. El ritual començarà a les 11 del matí, amb la tradicional missa al Monestir. Un cop acabat, es celebrarà la processó, encapçalada per la imatge del sant, que recorrerà el cim de la muntanya. Aquest any, seran les dones les encarregades de portar la figura a les seves espatlles. Durant la festa no hi faltaran les lloances al Sant Llorenç, el tast de coca i el vi bo. A la dreta, la Festa de l'any passat, on els homes van portar la figura del sant.
 • 596db00d8b2cd118-cursa.jpg 10 d'agost de 2017 Inscripcions per a activitats de Festa Major
 • sant-llorenc-la-mola-2016-1.jpg 9 d'agost de 2017 Festa de Sant Llorenç al cim de la Mola
 • 596f1a1b07fcbsant-llorenc-la-mola-2016-2.jpg 8 d'agost de 2017 Transport fins a Can Poble per Sant Llorenç
 • Punt de llibre 7 d'agost de 2017 La Biblioteca i el Col·lectiu fan punts de llibre
 • robot-holocaust.jpg 6 d'agost de 2017 Sessió retrofuturista al Matadepera Grindhouse
  CineClub Matadepera organitza per sisè any consecutiu una nova edició del “Matadepera Grindhouse”, el cicle de cinema a la fresca de fantàstic i de terror, amb petites joies del cinema més freak i underground . Les sessions, dobles, tenen lloc darrera el Cau, a l'antic escorxador de Matadepera durant els diumenges de juliol i agost a partir de les 10 de la nit. Per al diumenge 6 d’agost s’ha programat una sessió que amb el genèric títol “Acció retrofuturista” inclourà “Eliminators” (Peter Manoogian, 1986) i “Robot holocaust” (Tim Kincaid, 1986).
 • calor-2.jpg 6 d'agost de 2017 Consells de Protecció Civil per combatre la calor
 • anem-al-liceu-ballo-3.jpg 6 d'agost de 2017 Entrades pel Liceu: "Un ballo in maschera"
 • comiat-mossen.jpg 6 d'agost de 2017 Es prepara un acte de comiat de Mn. David
 • robot-holocaust.jpg 5 d'agost de 2017 Sessió retrofuturista al Matadepera Grindhouse
 • pla_alfa.gif 4 d'agost de 2017 Protecció Civil adverteix del pertill d’incendis
 • eruopa.jpg 3 d'agost de 2017 Concurs de vídeos “Parla’ns d’Europa 2017”
 • 598378164e28d594375ecc1aafcalor-1.jpg 3 d'agost de 2017 Màxima de rècord a Matadepera: 37'2º
 • 596c7db731ab0maquina-condons.jpg 2 d'agost de 2017 Joventut potencia el "Programa Màquina"
 • 0026444mb.jpg 2 d'agost de 2017 Acaba un nou cicle del "Quan Cau La Nit"
 • 596c7f1055c94mtd-noticies.jpg 1 d'agost de 2017 Matadepera Ràdio busca nous col·laboradors
 • zona-blava-3.jpg 31 de juliol de 2017 La zona blava també farà vacances a l’agost
 • ivan-caparros-2015.jpg 31 de juliol de 2017 Ivan Caparrós s’estrena a La Gaseta
Pàgina 2 de 73
Darrera actualització: 24.08.2017 | 10:43

Opcions

Darrera actualització: 24.08.2017 | 10:43