Arxiu

Pàgina 2 de 72
 • robot-holocaust.jpg 6 d'agost de 2017 Sessió retrofuturista al Matadepera Grindhouse
  CineClub Matadepera organitza per sisè any consecutiu una nova edició del “Matadepera Grindhouse”, el cicle de cinema a la fresca de fantàstic i de terror, amb petites joies del cinema més freak i underground . Les sessions, dobles, tenen lloc darrera el Cau, a l'antic escorxador de Matadepera durant els diumenges de juliol i agost a partir de les 10 de la nit. Per al diumenge 6 d’agost s’ha programat una sessió que amb el genèric títol “Acció retrofuturista” inclourà “Eliminators” (Peter Manoogian, 1986) i “Robot holocaust” (Tim Kincaid, 1986).
 • goke.jpg 30 de juliol de 2017 Doble sessió de vampirs galàctics al Grindhouse
  CineClub Matadepera organitza per sisè any consecutiu una nova edició del “Matadepera Grindhouse”, el cicle de cinema a la fresca de fantàstic i de terror, amb petites joies del cinema més freak i underground . Les sessions, dobles, tenen lloc darrera el Cau, a l'antic escorxador de Matadepera durant els diumenges de juliol i agost a partir de les 10 de la nit. Per al diumenge 30 de juliol s’ha programat una sessió que amb el genèric títol “Vampirs Galàctics” inclourà “Vampiros del espacio” (“Not of this earth” dirigida al 1988 per Jim Wynorski), i “Goke, body snatcher from hell” (Hajime Satô, 1968).
 • sonux-ensemble.jpg 28 de juliol de 2017 Matadepera s’afegeix al Simposi Mundial de Cant Coral
  Barcelona acull entre el 22 al 29 de juliol, l’XI Simposi Mundial de Música Coral, en el qual hi participen 24 de les millors formacions corals d’arreu del món. A través de la Regidoria de Cultura , Matadepera també s’afegeix a aquesta proposta musical, amb la programació del concert del grup Sonux Ensemble , un cor integrat per homes joves del nord d’Alemanya. Es tracta d’un cor format per tenors i baixos, amb una llarga trajectòria musical i amb nombrosos reconeixements. El repertori del cor inclou obres i autors clàssics i contemporanis i dóna una especial importància al repertori més actual, amb diversos estils musicals. El concert tindrà lloc el divendres 28 de juliol a les 10 de la nit a l’Església Parroquial. El Simposi Mundial de Cant Coral està organitzat conjuntament per la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC) i la Federació Internacional per a la Música Coral . Aquest any el simposi té com a lema “Els colors de la pau”, que simbolitzen el pluralisme de la vida coral internacional en la construcció d’un món en pau. En la presentació del simposi, la Presidenta de la FCEC , la matadeperenca Montserrat Cadevall, ha explicat que “La música coral juga un paper fonamental en la construcció d’un món de pau, perquè fomenta l’harmonia i el respecte mutu, la solidaritat i la barreja de diferents cultures. Nosaltres volem contribuir a aquest noble objectiu amb l’expressió més humana de la música: el cant.”
 • torax.jpg 28 de juliol de 2017 Exhuarides les localitats pel CineClub al Tòrax
  Els jardins del Parc Audiovisual de Catalunya es convertiran aquest divendres 28 de juliol en un cinema a l'aire lliure. I donades les reminiscències que encara té l’espai de temps pretèrits, serà una doble sessió de cinema de terror amb els títols 'The convent' ('El convento del diablo'), de Mike Mendez, i el remake de 'Night of the living dead' ('La noche de los muertos vivientes') dirigit per Tom Savini l'any 1990. La projecció d'aquesta última servirà de petit homenatge a George A. Romero, director del film original de l'any '68, considerat el 'pare' del gènere zombie i que ens va deixar fa pocs dies. D’aquesta manera, CineClub Matadepera i el Tòrax Club del Parc Audiovisual proposen una doble sessió, que comptarà amb una barra de begudes, màquina de crispetes, cadires i coixins davant una pantalla gegant. L’entrada és de 3 €uros. L'aforament és limitat i les places ja estan exhaurides. L'activitat és per a majors de 18 anys. L'horari d'apertura de portes serà a les 20:30 i fins les 21:30. El començament de les projeccions serà puntual a les 22h. Entre els dos films es realitzarà un descans de 15 minuts.
 • pau-vallve-17.jpg 27 de juliol de 2017 Quan Cau La Nit s’acomiada amb Pau Vallvé
  Continua la 17ª edició del cicle de música jove Quan Cau La Nit , que organitzen un any més Decibel Produccions i el Punt Jove de Matadepera . La plaça de l’Antic Escorxador, seu de l’ Agrupament Escolta i Guia Abat Escarré , torna a ser l’epicentre dels concerts d’estiu, que tenen lloc tots els dijous de juliol, a les 11 de la nit. Per aquest darrer dijous de juliol, el dia 27, en que es posa punt i final al cicle, s'ha programat l'actuació de Pau Vallvé.
 • skate-0717-1.jpg 27 de juliol de 2017 Inauguració del nou SkatePark
  Després d’una primera fase que va tenir lloc el passat mes de novembre, l’ Ajuntament de Matadepera ha enllestit ja la segona fase de les obres de remodelació de l’Skatepark, que permetran millorar la seva resistència respecte de l’ús i les inclemències del temps. L’actuació ha consistit en la retirada dels mòduls actuals de fusta per substituir-los per uns de formigó, més resistents. Les obres han durat un parell de setmanes. Aquest dijous 27 de juliol a les 6 de la tarda està prevista la inauguració oficial que comptarà amb l’Alcaldessa de Matadepera i el regidor de joventut Marcel·lí Bosch.
 • endesa-2017-14.jpg 27 de juliol de 2017 Avís d'interrupció de subministrament elèctric
  A causa de la realització d'uns treballs de manteniment a les xarxes de distribució, Endesa ha anunciat que el dijous 27 de juliol de 8 a 11 del matí hi haurà una interrupció del subministrament d'energia elèctrica. Concretament, el tall afectarà els carrers Caterina Albert i Sant Ignasi. Us podeu descarregar a la dreta de la pàgina més informació sobre els números dels carrers afectats.
 • placa-casal-17-3a.jpg 26 de juliol de 2017 Més sardanes a la Plaça del Casal de Cultura
  L’ Agrupació Sardanista La Mola i la Regidoria de Cultura tornen a organitzar un nou cicle de sardanes a l’estiu, que tindran lloc cada dimecres a la Plaça del Casal de Cultura a partir de les 10 de la nit. La tercera ballada tindrà lloc aquest dimecres 26 de juliol i serà altre cop amb la cobla Jovenívola de Sabadell .
 • ha1.jpg 25 de juliol de 2017 El Club Halterofília, al Campionat d'Espanya
 • logo-2017.jpg 25 de juliol de 2017 Obertes les inscripcions per La Diada del Sí
 • marg2.jpg 25 de juliol de 2017 Jan Margarit guanya la Dolomites Skyrace
 • 5975d22d099f3estacio2.jpg 25 de juliol de 2017 Arreglada l’estació meteorològica del Casal
 • 596c88ee0638aaiuma.jpg 24 de juliol de 2017 L’Ajuntament i AIUMA renoven col·laboració
 • presentacio-viu-2017-2.jpg 24 de juliol de 2017 Trobada del sector turístic de la comarca
 • empire-of-the-ants.jpg 23 de juliol de 2017 Sessió de formigues al Matadepera Grindhouse
  CineClub Matadepera organitza per sisè any consecutiu una nova edició del “Matadepera Grindhouse”, el cicle de cinema a la fresca de fantàstic i de terror, amb petites joies del cinema més freak i underground . Les sessions, dobles, tenen lloc darrera el Cau, a l'antic escorxador de Matadepera durant els diumenges de juliol i agost a partir de les 10 de la nit. Per al diumenge 23 de juliol s’ha programat una sessió que amb el genèric títol “Sessió de formigues” inclourà “Successos a la IV fase” (“Phase IV” dirigida al 1974 per Saul Bass), i “L’imperi de les formigues” (“H.G. Wells’s Empire of the ants”, dirigida per Bert I. Gordon l’any 1977).
 • halterofil.jpg 23 de juliol de 2017 Lliga Infantil Catalana d’halterofília
 • dr1.jpg 23 de juliol de 2017 El Dr’s Matadepera Club puja de categoria
 • small_empire-of-the-ants.jpg 22 de juliol de 2017 Sessió de formigues al Matadepera Grindhouse
 • il-trovatore-17.jpg 21 de juliol de 2017 Liceu a la fresca projecta "Il Trovatore"
  La Regidoria de Cultura es torna a sumar al programa “Som Liceu”, una iniciativa del Gran Teatre del Liceu per expandir i difondre la seva activitat operística i musical per tot el territori. En aquesta ocasió, el “Liceu a la Fresca” projectarà “Il Trovatore” i l’espectacle serà el divendres 21 de juliol, a les 10 de la nit a la plaça del Casal de Cultura. “Il trovatore” de Giuseppe Verdi és una de les òperes més conegudes tot el repertori, basat en un llibret de Leone Emanuele Bardare i Salvatore Cammarano. La direcció musical de la producció que es projectarà anirà a càrrec de Daniele Callegari i la direcció d’escena i el concepte escenogràfic a mans de Joan Anton Rechi. L’any passat la Regidoria de Cultura ja va participar d’aquesta activitat, amb la projecció de “La Bohème”, de Giacomo Puccini. A la dreta, esbós de decorat que s’utilitzarà a l’òpera amb una clara inspiració de Goya.
 • anem-al-liceu-ballo-3.jpg 21 de juliol de 2017 Entrades per “Un ballo in maschera”
  La Regidoria de Cultura ha programat una nova sortida al Gran Teatre del Liceu , que tindrà lloc el dijous 26 d’octubre. Es tracta d’una oportunitat de gaudir de les òperes del Gran Teatre del Liceu a un preu reduït. En aquesta ocasió, s’ha programat l’òpera “Un ballo in mascara”, de Giuseppe Verdi. La sortida està prevista a les 6 de la tarda des de la plaça del Casal de Cultura i el preu de la sortida, 90 €uros, inclou l’autocar i l’entrada. Les entrades es podran adquirir a l’OAC a partir del 21 de juliol i fins al 16 d’octubre, sempre i quan no s’hagin exhaurit les entrades. L'horari per adquirir les entrades és de dilluns a divendres de 8:15 a 14.00 hores i els dimecres de 4 a 7 de la tarda.
 • endesa-2017-10.jpg 21 de juliol de 2017 Avís d'interrupció de subministrament elèctric
  A causa de la realització d'uns treballs de manteniment a les xarxes de distribució, Endesa ha anunciat que el divendres 21 de juliol de 8 a 11 del matí hi haurà una interrupció del subministrament d'energia elèctrica. Concretament, el tall afectarà els carrers Caterina Albert i Sant Ignasi. Us podeu descarregar a la dreta de la pàgina més informació sobre els números dels carrers afectats.
 • roger-escapa-i-ricard-ustrell-2017.jpg 21 de juliol de 2017 Roger Escapa presenta ‘El suplement’
 • 0026427mb.jpg 21 de juliol de 2017 Nostàlgica evocació de la trobada de gegants
 • liceu-fresca.jpg 21 de juliol de 2017 "Il Trovatore" es farà, tant si plou com si no
 • primer-dia-2017-1.jpg 21 de juliol de 2017 Ja torna a estar operatiu el telèfon de la Policia
 • roba-estesa.jpg 20 de juliol de 2017 Quan Cau La Nit convida “Roba Estesa”
  Continua la 17ª edició del cicle de música jove Quan Cau La Nit , que organitzen un any més Decibel Produccions i el Punt Jove de Matadepera . La plaça de l’Antic Escorxador, seu de l’ Agrupament Escolta i Guia Abat Escarré , torna a ser l’epicentre dels concerts d’estiu, que tenen lloc tots els dijous de juliol, a les 11 de la nit. Per aquest tercer dijous de juliol, el dia 20, s'ha programat l'actuació de "Roba Estesa”.
 • endesa-2017-13.jpg 20 de juliol de 2017 I encara, un altre tall de subministrament elèctric
  A causa de la realització d'uns treballs de manteniment a les xarxes de distribució, Endesa ha anunciat que el dijous 20 de juliol d'1/4 de 12 a 3/4 d'1del migdia hi haurà una interrupció del subministrament d'energia elèctrica. Concretament, el tall afectarà els carrers Montserrat i Sant Joan. Us podeu descarregar a la dreta de la pàgina més informació sobre els números dels carrers afectats.
 • 2015-13.jpg 20 de juliol de 2017 Visita de l'Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor
  L' Ajuntament de Matadepera i la Diputació de Barcelona tornen a organitzar de forma conjunta una visita de l’Oficina Mòbil d’Informació per atendre, de forma gratuïta i personalitzada, les consultes que puguin formular els usuaris i l'assessorament sobre temes de consum, com assegurances, serveis bancaris, serveis a domicili, serveis turístics, habitatge o subministraments bàsics… L'oficina estarà a la plaça de l'Ajuntament entre 2/4 d'11 i la 1 del migdia del dijous 20 de juliol.
 • endesa-2017-12.jpg 20 de juliol de 2017 Un altre tall de subministrament elèctric
  A causa de la realització d'uns treballs de manteniment a les xarxes de distribució, Endesa ha anunciat que el dijous 20 de juliol de 2/4 de 10 a les 11 del matí hi haurà una interrupció del subministrament d'energia elèctrica. Concretament, el tall afectarà els carrers Montserrat, Ricard Marlet i Sant Quirze. Us podeu descarregar a la dreta de la pàgina més informació sobre els números dels carrers afectats.
 • endesa-2017-11.jpg 20 de juliol de 2017 Avís d'interrupció de subministrament elèctric
  A causa de la realització d'uns treballs de manteniment a les xarxes de distribució, Endesa ha anunciat que el dijous 20 de juliol de 3/4 de 8 a 3/4 de 9 del matí hi haurà una interrupció del subministrament d'energia elèctrica. Concretament, el tall afectarà els carrers Agustí Escudé, Josep Pla, Parc Pep Ventura, Pere Raurell i Poeta Maragall. Us podeu descarregar a la dreta de la pàgina més informació sobre els números dels carrers afectats.
 • 0026403mb.jpg 20 de juliol de 2017 Jugadors indis de Hyderabad a Matadepera
 • joan-piza-2017.jpg 20 de juliol de 2017 El regidor Joan Pizà, al "MTD Notícies"
 • roba-estesa.jpg 20 de juliol de 2017 "Quan Cau La Nit" convida 'Roba estesa'
 • placa-casal-17-2.jpg 19 de juliol de 2017 Segona ballada de sardanes a la Plaça del Casal
  L’ Agrupació Sardanista La Mola i la Regidoria de Cultura tornen a organitzar un nou cicle de sardanes a l’estiu, que tindran lloc cada dimecres a la Plaça del Casal de Cultura a partir de les 10 de la nit. La segona ballada tindrà lloc aquest dimecres 19 de juliol i serà amb la cobla Ciutat de Terrassa .
 • trobada-1992-1.jpg 19 de juliol de 2017 Matadepera recordarà la II Trobada de Gegants
  Aquest estiu no només es commemoren els 25 anys de la celebració dels Jocs Olímpics a Barcelona. Més a prop, a Matadepera, i al mateix juliol de 1992 es van concentrar 657 gegants procedents de Catalunya, 10 Comunitats Autònomes i 10 països estrangers. Va ser la II Trobada Internacional de Gegants on Matadepera també va esdevenir VIII Ciutat Gegantera de Catalunya. Per tal de recordar aquest fet, l’ Ajuntament de Matadepera ha preparat un acte oficial de commemoració que tindrà lloc el dimecres 19 de juliol a les 7 de la tarda al Casal de Cultura, i que comptarà amb l’Alcaldessa Mireia Solsona i alguns dels que van fer possible la trobada de gegants l’any 1992. L’acte, obert a tothom, acabarà anant en comitiva fins a la Plaça de l’Ajuntament, on hi ha el monument dedicat als gegants. A la dreta, imatge de la multitudinària trobada del 1992 (Foto: Arxiu dels Amics dels Gegants ).
 • cavanera.jpg 19 de juliol de 2017 Margarit bat el rècord de la Vertical Cabanera
 • 596dcfb35f68atrobada-1992-1.jpg 19 de juliol de 2017 Matadepera recorda la Trobada de Gegants
 • 596dd0129c318placa-casal-17-4.jpg 19 de juliol de 2017 Segona ballada de Sardanes a la Plaça del Casal
 • prezi.jpg 18 de juliol de 2017 Segona de les càpsules informàtiques d’AIUMA
  Els amics de l’ Aula Interuniversitària de Matadepera programen per aquest juliol un parell de “càpsules informàtiques”, independents una de l’altra, que tracten temes com infografies, seguretat informàtica o control parental. Totes les sessions tindran lloc al Casal de la Gent Gran i aniran a càrrec del professor Daniel Escofet. Cada càpsula té un cost de 25 €uros, tot i que és de franc pels socis de l’entitat. Les places són limitades i per inscriure’s, cal fer un ingrés al compte d’ AIUMA de l’oficina del BBVA especificant el bloc on hom s’hi vol apuntar: IBAN ES7301828184350201518286. El segon i darrer bloc tindrà lloc els dies 18 i 20 de juliol entre 2/4 de 12 i 2/4 de 2 al Casal de la Gent Gran. La primera sessió portarà per nom “Taller d’infografies”, i en ella es veuran eines gratuïtes que ens permeten crear composicions de disseny. La segona sessió, “Crea presentacions atractives amb Prezi” descobrirà altres programes que ofereixen altres maneres de presentar les nostres temàtiques diferents del clàssic Power Point .
 • endesa-2017-8.jpg 18 de juliol de 2017 Avís d'interrupció de subministrament elèctric
  A causa de la realització d'uns treballs de manteniment a les xarxes de distribució, Endesa ha anunciat que el dimarts 18 de juliol de 7 a 3/4 de 9 del matí hi haurà una interrupció del subministrament d'energia elèctrica. Concretament, el tall afectarà els carrers font de la tartana, Cervantes, Garbí, Marinada i Sant Pere. Us podeu descarregar a la dreta de la pàgina més informació sobre els números dels carrers afectats.
 • escola1.jpg 18 de juliol de 2017 El Campus i la “Petita història de Matadepera”
 • 596dc054aee0d114-cursa.jpg 18 de juliol de 2017 S’obren les inscripcions per a la Cursa Popular
 • expoteresapina2.jpg 17 de juliol de 2017 Últim dia de l'exposició de Teresa Piña
  El Casal de Cultura acollirà fins aquest 17 de juliol una exposició de l’artista Teresa Piña, membre del Col·lectiu d’Art . La mostra, titulada “Tocant el cel: Dones de Fotouni (Camerun)” és una selecció de retrats de dones amb les quals va conviure la mateixa autora durant l’estada que va fer durant un mes al poblet de Fotouni del Camerun, com a voluntària de l’ONG Setem . Tots els quadres, fets amb pintura acrílica sobre fusta, estan acompanyats d’un breu escrit amb l’explicació sobre cadascuna de les dones retratades. L’exposició es pot visitar tots els dies entre setmana, de 19 a 21 hores i, els diumenges, al matí.
 • seguretat.jpg 17 de juliol de 2017 Comencen les càpsules informàtiques d’AIUMA
  Els amics de l’ Aula Interuniversitària de Matadepera comencen aquest juliol un parell de “càpsules informàtiques”, independents una de l’altra, que tracten temes com infografies, seguretat informàtica o control parental. Totes les sessions tindran lloc al Casal de la Gent Gran i aniran a càrrec del professor Daniel Escofet. Cada càpsula té un cost de 25 €uros, tot i que és de franc pels socis de l’entitat. Les places són limitades i per inscriure’s, cal fer un ingrés al compte d’ AIUMA de l’oficina del BBVA especificant el bloc on hom s’hi vol apuntar: IBAN ES7301828184350201518286. El primer bloc tindrà lloc els dies 17 i 19 de juliol entre les 6 i les 8 del vespre. La primera sessió portarà per nom “Seguretat informàtica domèstica i anonimat a la xarxa”, i pretén advertir sobre els possibles riscos d’estar exposats a internet, presentant solucions als problemes domèstics que afecten a la nostra seguretat i privacitat. La segona sessió, titulada "control parental", pretén veure quines són les eines i sistemes que ens ajuden a exercir una supervisió als nostres fills i fomentar un bon ús de la tecnologia.
 • endesa-2017-6.jpg 17 de juliol de 2017 Una altra interrupció de subministrament elèctric
  A causa de la realització d'uns treballs de manteniment a les xarxes de distribució, Endesa ha anunciat que el dilluns 17 de juliol de 12 a 2/4 de 2 del migdia hi haurà una interrupció del subministrament d'energia elèctrica. Concretament, el tall afectarà els carrers Àngel Guimerà, Wenceslao Guadall, Ignasi Iglesias i Pere Aldavert. Us podeu descarregar a la dreta de la pàgina més informació sobre els números dels carrers afectats.
 • dni-nou-8a.jpg 17 de juliol de 2017 Nova sessió de renovació del DNI SOL·LICITUDS EXHAURIDES
  L’ Ajuntament de Matadepera organitza una nova jornada de renovació i expedició del DNI electrònic per tal d'evitar que els matadeperencs hagin de desplaçar-se a d'altres municipis per realitzar el tràmit. Les sol·licituds per aquest dia ja estan exhaurides. La Regidoria de Governació coordina aquest servei i l' Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) pren nota de les sol·licituds de les persones interessades en obtenir o renovar el DNI electrònic a Matadepera. Per fer la sol·licitud, s’ha de trucar al telèfon 93 787 02 00, dins dels horaris d’atenció al públic: de dilluns a divendres entre les 9 i les 2 i els dimecres a la tarda entre les 4 i les 7. Els requisits exigits per obtenir el DNI us els podeu descarregar directament des del banner penjat a la portada.
 • endesa-2017-5.jpg 17 de juliol de 2017 Avís d'interrupció de subministrament elèctric
  A causa de la realització d'uns treballs de manteniment a les xarxes de distribució, Endesa ha anunciat que el dilluns 17 de juliol de 9 a 2/4 de 12 del matí hi haurà una interrupció del subministrament d'energia elèctrica. Concretament, el tall afectarà els carrers Àngel Guimerà, Camí dels Enamorats, Can Vinyers, Eudivigs Rosas, Font de Can Vinyers, Golf, Lledoners, Montserrat, Pompeu Fabra, Sant Joan i Wenceslao Guadall. Us podeu descarregar a la dreta de la pàgina més informació sobre els números dels carrers afectats.
 • endesa-2017-7.jpg 17 de juliol de 2017 Avís d'interrupció de subministrament elèctric
  A causa de la realització d'uns treballs de manteniment a les xarxes de distribució, Endesa ha anunciat que el dilluns 17 de juliol de 7 a 7:40 del matí hi haurà una interrupció del subministrament d'energia elèctrica. Concretament, el tall afectarà els carrers Agustí Escudé, Boix, Camí Font de la Tartana, Garbi, Isaac Peral, Llorer, Marinada, Noguera, Poeta Maragall, Turó Pujol i Xaloc. Us podeu descarregar a la dreta de la pàgina més informació sobre els números dels carrers afectats.
 • aguila.jpg 17 de juliol de 2017 IX Trobada d'Estudiosos de Sant Llorenç
 • torngih.jpg 17 de juliol de 2017 El Torneig Hockey Solidari passa comptes
 • 596cb7dec7471primer-dia-2017-2.jpg 17 de juliol de 2017 La Policia canvia (provisionalment) de telèfon
 • seconds.jpg 16 de juliol de 2017 Sessió de plans diabòlics al Grindhouse
  CineClub Matadepera organitza per sisè any consecutiu una nova edició del “Matadepera Grindhouse”, el cicle de cinema a la fresca de fantàstic i de terror, amb petites joies del cinema més freak i underground . Les sessions, dobles, tenen lloc darrera el Cau, a l'antic escorxador de Matadepera durant els diumenges de juliol i agost a partir de les 10 de la nit. Per al diumenge 16 de juliol s’ha programat una sessió que amb el genèric títol “Plans diabòlics” inclourà “Pla diabòlic” (“Seconds” dirigida al 1966 per John Frankenheimer), i “El molí de les dones de pedra” (“Il mulino delle donne di pietra”, dirigida per Giorgio Ferroni l’any 1960).
 • montsegur.jpg 16 de juliol de 2017 Última etapa del Camí dels Bons Homes
  La Unió Excursionista de Matadepera enllesteix aquest diumenge 16 de juliol, el Camí dels Bons Homes, conegut també com la Ruta dels Càtars, d'uns 180 quilòmetres en total aproximadament. L’itinerari transcorre entre el santuari de Queralt (Berguedà) i el castell de Montsegur (França) passant pels parcs naturals del Cadí-Moixeró, el de l’Alt Pirineu i el regional dels Pirineus de l’Arieja. La vuitena i darrera etapa a recórrer serà la que va de Camus a Montsegur, per gorges impressionants, com les de la Frau”. Amb 16 quilòmetres de recorregut i 1.335 m. de desnivell acumulat, l’etapa finalitza al Pla dels Cremats i, desprès d’una forta pujada, s’arriba a les restes del Castell de Montsegur, icona del catarisme, en el cim de la muntanya del Pog (1.207 m). El nivel és difícil. La sortida tindrà lloc a les 6:20 del matí des del Pavelló. Altres informacions, així com els preus de l’autocar, les normes d’inscripció i el pagament es poden fer tot a www.uem.cat . Per apuntar-se a l’excursió cal inscriure’s al mail uem@uem.cat o bé fer-ho per telèfon al 608 096 668. Més informació al web de l’entitat. A la dreta, el destí final, el Castell de Montsegur.
 • aiuma-2017.jpg 16 de juliol de 2017 Càpsules informàtiques d'AIUMA
 • erngia.jpg 15 de juliol de 2017 Meditació: “L’energia que som”
  Agermanament sense Frontere organitza una nova sessió de meditació, la que farà la número 77, que tindrà lloc el dissabte 15 de juliol a les 11 de matí al Parc Pep Ventura. Com sempre, es demana puntualitat i portar un seient per evitar seure a terra. En cas de pluja, la sessió es farà al Casal de Cultura. El tema serà “L’energia que som”. Des de la consistència de la matèria que representa el propi cos, fins a la subtilesa del nostre esperit, els éssers humans som vibracions que es manifesten de diverses maneres: emocions, idees, enamoraments o aversions, intuïcions, inspiracions... vetllar per que aquesta energia pugui fluir ens permet viure de manera més fàcil i equilibrada.
 • bv1221.jpg 15 de juliol de 2017 Treballs de manteniment a la BV-1221
 • bv-1221-17.jpg 15 de juliol de 2017 Pla per reduir accidents a la Crta. de Talamanca
 • seconds.jpg 15 de juliol de 2017 Sessió de plans diabòlics al Grindhouse
 • montsegur.jpg 15 de juliol de 2017 Última etapa del Camí dels Bons Homes
 • endesa-2017-9.jpg 14 de juliol de 2017 Avís d'interrupció de subministrament elèctric
  A causa de la realització d'uns treballs de manteniment a les xarxes de distribució, Endesa ha anunciat que el divendres 14 de juliol d'11 a 1 del migdia hi haurà una interrupció del subministrament d'energia elèctrica. Concretament, el tall afectarà els carrers Boix i Isaac Peral. Us podeu descarregar a la dreta de la pàgina més informació sobre els números dels carrers afectats.
 • teresa1.jpg 14 de juliol de 2017 Exposició de Teresa Piña al Casal de Cultura
 • 59687cee15317trobada-1992-2-per-noti.jpg 14 de juliol de 2017 Matadepera recordarà la II Trobada de Gegants
 • pantaleo.jpg 13 de juliol de 2017 “Pantaleó” al Quan Cau La Nit
  Continua la 17ª edició del cicle de música jove Quan Cau La Nit , que organitzen un any més Decibel Produccions i el Punt Jove de Matadepera . La plaça de l’Antic Escorxador, seu de l’ Agrupament Escolta i Guia Abat Escarré , torna a ser l’epicentre dels concerts d’estiu, que tenen lloc tots els dijous de juliol, a les 11 de la nit. Per aquest segon dijous, 13 de juliol, s'ha programat l'actuació de "Pantaleó”.
 • programa-arc-hoquei.jpg 13 de juliol de 2017 Nou programa ARC amb participació local
 • sele2.jpg 13 de juliol de 2017 Les millors notes de Matadepera de la “Sele”
 • santi-pavon-2017.jpg 13 de juliol de 2017 El regidor Santi Pavón, al "MTD Notícies"
 • placa-casal-17-1.jpg 12 de juliol de 2017 Tornen les sardanes a la Plaça del Casal de Cultura
  L’ Agrupació Sardanista La Mola i la Regidoria de Cultura tornen a organitzar un nou cicle de sardanes a l’estiu, que tindran lloc cada dimecres a la Plaça del Casal de Cultura a partir de les 10 de la nit. La primera ballada tindrà lloc aquest dimecres 12 de juliol i serà amb la Cobla Jovenívol .
 • lligu.jpg 12 de juliol de 2017 Nova prova de la Lligueta de 9 forats de golf
 • entrepa2.jpg 12 de juliol de 2017 Obre “Midó”, un restaurant d’entrepans
 • placa-casal-17-2a.jpg 12 de juliol de 2017 Tornen les sardanes a la Plaça del Casal
 • papa-alev.jpg 11 de juliol de 2017 La família Jackson de Tadjikistan
  La Regidoria de Cultura continua organitzant "El Documental del Mes", una prolongació del festival DocsBarcelona que ofereix cada mes un documental de procedència internacional, en versió original, subtitulada en català i amb entrada gratuïta. Les sessions tenen lloc al Casal de Cultura a 2/4 de 8 del vespre. La sessió del juliol s'ha programat pel dia 11 de juliol i en ella es projectarà "El meravellós regne de Papa Alaev”, codirigit pels israelians Tal Barda i Noam Pinchas. Papa Alaev és el patriarca d’una família de músics virtuosos de Tadjikistan. Carismàtic i divertit, ha liderat amb mà de ferro el grup musical The Alaev Family. Amb la caiguda de la Unió Soviètica, Papa Alaev va prendre la decisió unilateral de marxar del seu país natal i tota la família se’n va anar a viure a Israel. Fills i néts han conviscut sota un mateix sostre a Tel Aviv i el patriarca segueix exigint obediència als seus mandats, des del menjar que es posa a taula fins a l’instrument que hauran de tocar. Als 81 anys, veu com els joves de la família es rebel·len contra la seva rigidesa. Es tracta d’un drama shakespearià amb una banda sonora vibrant, d’un fascinant viatge familiar i musical.
 • 595a0621435f5adf1.jpg 11 de juliol de 2017 Més col·laboració per prevenir incendis forestals
 • ramat-ovelles-2017.jpg 11 de juliol de 2017 Les ovelles continuen netejant el sotabosc
 • papa-alev.jpg 11 de juliol de 2017 La família Jackson de Tadjikistan, al Casal
 • expoteresapina1b.jpg 10 de juliol de 2017 Inauguració d'una exposició de Teresa Piña
  El Casal de Cultura acull fins al 17 de juliol una exposició de l’artista Teresa Piña, membre del Col·lectiu d’Art . La mostra, titulada “Tocant el cel: Dones de Fotouni (Camerun)” és una selecció de retrats de dones amb les quals va conviure la mateixa autora durant l’estada que va fer durant un mes al poblet de Fotouni del Camerun, com a voluntària de l’ONG Setem . Tots els quadres, fets amb pintura acrílica sobre fusta, estan acompanyats d’un breu escrit amb l’explicació sobre cadascuna de les dones retratades. La inauguració de l’exposició serà el dilluns 10 de juliol a les 7 de la tarda, a la sala d’actes del Casal de Cultura i comptarà amb la presència de l’alcaldessa Mireia Solsona i representants de l’ONG Setem . L’exposició es podrà visitar tots els dies entre setmana, de 19 a 21 hores i, els diumenges, al matí.
 • david-abadias-2017.jpg 10 de juliol de 2017 Mossèn David deixa la rectoria de Matadepera
 • olyumpus.jpg 10 de juliol de 2017 Ragna Debats guanya l’Olympus Running
 • expoteresapina1b.jpg 10 de juliol de 2017 Inauguració d'una exposició de Teresa Piña
 • the-devils-rides-out.jpg 9 de juliol de 2017 Sessió infernal al Matadepera Grindhouse
  CineClub Matadepera organitza per sisè any consecutiu una nova edició del “Matadepera Grindhouse”, el cicle de cinema a la fresca de fantàstic i de terror, amb petites joies del cinema més freak i underground . Les sessions, dobles, tenen lloc darrera el Cau, a l'antic escorxador de Matadepera durant els diumenges de juliol i agost a partir de les 10 de la nit. Per al diumenge 9 de juliol s’ha programat una sessió que amb el genèric títol “sessió infernal” inclourà “La núvia del diable” (“The devil rides out”, dirigida al 1968 per Terence Fisher), i “Les urpes de Satan” (“Blood on satan’s claw”, dirigida per Piers Haggard l’any 1971).
 • garrid2.jpg 9 de juliol de 2017 Andrea Garrido al Trofeu d'A Coruña d'halterofília
 • expoteresapina1.jpg 8 de juliol de 2017 Una exposició sobre dones del Camerun
  El Casal de Cultura acollirà del 8 al 17 de juliol (ambdós inclosos) una exposició de l’artista Teresa Piña, membre del Col·lectiu d’Art . La mostra, titulada “Tocant el cel: Dones de Fotouni (Camerun)” és una selecció de retrats de dones amb les quals va conviure la mateixa autora durant l’estada que va fer durant un mes al poblet de Fotouni del Camerun, com a voluntària de l’ONG Setem . Tots els quadres, fets amb pintura acrílica sobre fusta, estan acompanyats d’un breu escrit amb l’explicació sobre cadascuna de les dones retratades. La inauguració de l’exposició serà el dilluns 10 de juliol a les 7 de la tarda, a la sala d’actes del Casal de Cultura i comptarà amb la presència de l’alcaldessa Mireia Solsona i representants de l’ONG Setem . L’exposició es podrà visitar tots els dies entre setmana, de 19 a 21 hores i, els diumenges, al matí.
 • the-devils-rides-out.jpg 8 de juliol de 2017 Sessió infernal al Matadepera Grindhouse
 • endesa-2017-4.jpg 7 de juliol de 2017 Avís d'interrupció de subministrament elèctric
  A causa de la realització d'uns treballs de manteniment a les xarxes de distribució, Endesa ha anunciat que el divendres 7 de juliol de 8 a 11 del matí hi haurà una interrupció del subministrament d'energia elèctrica. Concretament, el tall afectarà el carrer Mateu Turu. Us podeu descarregar a la dreta de la pàgina més informació sobre els números dels carrers afectats.
 • anna-quiroga-2017.jpg 7 de juliol de 2017 L'arpista Anna Quiroga, al World Harp Congress
 • miras_rococont1.jpg 7 de juliol de 2017 Txell Miras, a la 080 Barcelona Fashion
 • estiu-radio.jpg 7 de juliol de 2017 Comença la programació d’estiu de la ràdio
 • qcln-17.jpg 6 de juliol de 2017 Comença una nova edició del QCLN
  Un any més, arrenca un nova edició, la que fa la número 17, del cicle de música jove Quan Cau La Nit , que organitzen un any més Decibel Produccions i el Punt Jove de Matadepera . La plaça de l’Antic Escorxador, seu de l’ Agrupament Escolta i Guia Abat Escarré , torna a ser l’epicentre dels concerts d’estiu, que tenen lloc tots els dijous de juliol, a les 11 de la nit. Per aquest primer dijous, 6 de juliol, s'ha programat l'actuació de "Caseta”.
 • 0023707mb.jpg 6 de juliol de 2017 Últim concert del Pòdium: Un d’exuberant
  Una de les propostes més que consolidades del Festival Internacional de Música és el Pòdium Internacional, una iniciativa que forma part de la nova generació de festivals de música clàssica, on s'aporten noves maneres de veure i sobretot de sentir el concert tradicional. La proposta del Pòdium Internacional Matadepera 2017 es concreta en una sèrie de assaigs que han tingut lloc entre el 28 de juny i el 5 de juliol, i els seus concerts corresponents, que són entre fins aquest 6 també de juliol. Aquest últim concert del Pòdium té un preu de 5 €uros. Al lloc del concert es vendran també localitats el mateix dia del concert des d'una hora abans. El concert tindrà lloc el dijous 6 de juliol a les 8 del vespre a la Sala d’Actes del Casal de Cultura. Portarà per nom “El Pòdium exuberant” i constarà d’obres de Fauré, Teppo Hauta-aho i Mendelssohn. Per a més informació, 93 730 01 32 (de dilluns a divendres de 9 a 2) i al banner que trobareu a la pàgina principal.
 • 0023693-3cmb.jpg 6 de juliol de 2017 Onzè i darrer assaig obert del Pòdium Matadepera
  Una de les propostes més que consolidades del Festival Internacional de Música és el Pòdium Internacional, una iniciativa que forma part de la nova generació de festivals de música clàssica, on s'aporten noves maneres de veure i sobretot de sentir el concert tradicional. La proposta del Pòdium Internacional Matadepera 2017 es concreta en una sèrie de assaigs oberts al públic a la Sala d’Actes del Casal de Cultura i amb entrada gratuïta que compten amb les actuacions de Roman Patocka, Felipe Rodríguez, i Raquel Castro (violins); Noelia Gómez i Isabel Villanueva (violes); Erica Wise i Peter Schmidt (violoncels); Ander Perrino (contrabaix); Marianna Prjevalskaya i Katia Michel (piano); María Martínez (oboè); Miguel Pérez Iñesta (clarinet); Maria Wildhaber (fagot), i Merav Goldman (trompa). Un nou assaig tindrà lloc el dijous 6 de juliol de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia. Per a més informació, 93 730 01 32, a cultura@matadepera.cat , i al dossier que trobareu a la dreta de la pàgina principal.
 • feina7.jpg 6 de juliol de 2017 L’atur torna a baixar a Matadepera al juny
 • 595cad4894f16nil-solans.jpg 6 de juliol de 2017 Nil Solans es consolida al Mundial Júnior
 • mireia-solsona-2017.jpg 6 de juliol de 2017 L'Alcaldessa Mireia Solsona, al "MTD Notícies"
 • 595ccf9a04634p7012305.jpg 6 de juliol de 2017 Últims assajos i concerts del Pòdium
 • 0023700mb.jpg 5 de juliol de 2017 Un Pòdium amb obres de Schubert
  Una de les propostes més que consolidades del Festival Internacional de Música és el Pòdium Internacional, una iniciativa que forma part de la nova generació de festivals de música clàssica, on s'aporten noves maneres de veure i sobretot de sentir el concert tradicional. La proposta del Pòdium Internacional Matadepera 2017 es concreta en una sèrie de assaigs que tenen lloc entre el 28 de juny i el 5 de juliol, i els seus concerts corresponents, que són entre l’1 i el 6 també de juliol. Aquest cinquè concert del Pòdium té un preu de 5 €uros. La venda d'entrades es fa, des d'una setmana abans, al Casal de Cultura. Al lloc del concert es vendran també localitats el mateix dia del concert des d'una hora abans. El concert tindrà lloc el dimecres 5 de juliol a 2/4 de 7 de la tarda a la Sala d’Actes del Casal de Cultura. Portarà per nom “El Pòdium Schubert” i anirà precedit d’una introducció del periodista musical Joan Vives que parlarà de les obres del compositor austríac. Per a més informació, 93 730 01 32 (de dilluns a divendres de 9 a 2) i al banner que trobareu a la pàgina principal.
 • 0023689-1cmb.jpg 5 de juliol de 2017 Desè assaig obert del Pòdium Matadepera
  Una de les propostes més que consolidades del Festival Internacional de Música és el Pòdium Internacional, una iniciativa que forma part de la nova generació de festivals de música clàssica, on s'aporten noves maneres de veure i sobretot de sentir el concert tradicional. La proposta del Pòdium Internacional Matadepera 2017 es concreta en una sèrie de assaigs oberts al públic a la Sala d’Actes del Casal de Cultura i amb entrada gratuïta que compten amb les actuacions de Roman Patocka, Felipe Rodríguez, i Raquel Castro (violins); Noelia Gómez i Isabel Villanueva (violes); Erica Wise i Peter Schmidt (violoncels); Ander Perrino (contrabaix); Marianna Prjevalskaya i Katia Michel (piano); María Martínez (oboè); Miguel Pérez Iñesta (clarinet); Maria Wildhaber (fagot), i Merav Goldman (trompa). Un nou assaig tindrà lloc el dimecres 5 de juliol de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia. Per a més informació, 93 730 01 32, a cultura@matadepera.cat , i al dossier que trobareu a la dreta de la pàgina principal.
 • belgrat-1.jpg 5 de juliol de 2017 60 nens i nenes al Campus de Bàsquet
 • 595b747a04e76skatepark-despres-obres-1116.jpg 5 de juliol de 2017 Comença la segona fase de les obres de l’Skatepark
 • qcln-17.jpg 5 de juliol de 2017 Comença una nova edició del Quan Cau La Nit
 • 0023706mb.jpg 4 de juliol de 2017 Un Pòdium improvisant a la Sala d’Actes
  Una de les propostes més que consolidades del Festival Internacional de Música és el Pòdium Internacional, una iniciativa que forma part de la nova generació de festivals de música clàssica, on s'aporten noves maneres de veure i sobretot de sentir el concert tradicional. La proposta del Pòdium Internacional Matadepera 2017 es concreta en una sèrie de assaigs que tenen lloc entre el 28 de juny i el 5 de juliol, i els seus concerts corresponents, que són entre l’1 i el 6 també de juliol. Aquest quart concert del Pòdium és de franc. La venda d'entrades es fa, des d'una setmana abans, al Casal de Cultura. Al lloc del concert es vendran també localitats el mateix dia del concert des d'una hora abans. El quart concert tindrà lloc el dimarts 4 de juliol a les 8 del vespre a la Sala d’Actes del Casal de Cultura. Portarà per nom “El Pòdium improvisant” i serà amb obres de Riley. Per a més informació, 93 730 01 32 (de dilluns a divendres de 9 a 2) i al banner que trobareu a la pàgina principal.
 • 0023694-4bmb.jpg 4 de juliol de 2017 Novè assaig obert del Pòdium Matadepera
  Una de les propostes més que consolidades del Festival Internacional de Música és el Pòdium Internacional, una iniciativa que forma part de la nova generació de festivals de música clàssica, on s'aporten noves maneres de veure i sobretot de sentir el concert tradicional. La proposta del Pòdium Internacional Matadepera 2017 es concreta en una sèrie de assaigs oberts al públic a la Sala d’Actes del Casal de Cultura i amb entrada gratuïta que compten amb les actuacions de Roman Patocka, Felipe Rodríguez, i Raquel Castro (violins); Noelia Gómez i Isabel Villanueva (violes); Erica Wise i Peter Schmidt (violoncels); Ander Perrino (contrabaix); Marianna Prjevalskaya i Katia Michel (piano); María Martínez (oboè); Miguel Pérez Iñesta (clarinet); Maria Wildhaber (fagot), i Merav Goldman (trompa). Un nou assaig tindrà lloc el dimarts 4 de juliol de 4 a 7 de la tarda. Per a més informació, 93 730 01 32, a cultura@matadepera.cat , i al dossier que trobareu a la dreta de la pàgina principal.
Pàgina 2 de 72
Darrera actualització: 24.08.2017 | 10:43

Opcions

Darrera actualització: 24.08.2017 | 10:43