Comencen les preinscripcions pel curs 2018/19

Divendres, 13 d'abril de 2018 a les 09.00 h

Aquest divendres 13 d’abril comencen les preinscripcions per als diferents centres del sistema educatiu, tant per als alumnes que volen ser admesos per primera vegada en un centre sostingut amb fons públics com per canviar de centre. Com és habitual, les preinscripcions a l’educació obligatòria mobilitzaran el gruix de sol·licituds.

Enguany s’ha reduït el calendari gairebé un mes, per facilitar que un major nombre d’alumnes nouvinguts o en situacions de canvis (per exemple de domicili) puguin participar en el procés de preinscripció de manera ordinària. El termini anirà del 13 al 24 d’abril. Concretament, durant aquest període es podran presentar les sol·licituds per al segon cicle d’educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria (ESO). En el cas del Batxillerat, els cicles de grau mitjà de formació professional i d’arts plàstiques i disseny, el període de preinscripció serà del 14 al 24 de maig.

Pel que fa a altres estudis, enguany el període de presentació de sol·licituds s’iniciarà el 4 d’abril, per als ensenyaments professionals de música i dansa, i acabarà el 16 d’abril. Del 15 d’abril al 4 de juny serà el torn dels cicles d’animació en circ i de tècniques d’actuació teatral. Del 8 de maig al 6 de juny, per als ensenyaments esportius (primer període). Del 14 al 25 de maig, per als programes de formació i inserció. Del 29 de maig al 7 de juny, per als cicles de grau superior de formació professional i d’arts plàstiques i disseny. Del 18 al 26 de juny, per als ensenyaments d’educació d’adults. Del 2 al 6 de juliol, per al curs de formació específic per a l’accés a cicles de grau mitjà (excepte els que s’imparteixen en centres de formació d’adults que segueixen el seu calendari).

Darrera actualització: 26.03.2018 | 13:04