Gran Concurs de Grimpaires

Dissabte, 19 de gener de 2019 a les 10.00 h

El Gran Concurs de Grimpaires a la Plaça de Cal Baldiró és un dels actes centrals de les festes. Un concurs que es realitza des del 1975 i que amb agilitat, tècnica i experiència tothom busca el mateix: el pernil. A les 10 del matí s'obriran les inscripcions que es tancaran a l'arribar el centenar d'inscrits.

Al concurs, es començarà amb els deu millors grimpaires classificats en el concurs infantil de la setmana anterior. A continuació, la resta de categories, i s'acabarà amb els millors grimpaires dels anys anteriors. Les categories són: 10-15 anys (categoria mixta) i els guanyadors del pi dels nens; a partir de 15 anys (masculina) i a partir de 15 anys (femenina). El primer classificat de cada categoria rebrà un pernil. Els grimpaires estaran encordats i assegurats pels experts alpinistes. 

Com en altres anys la Germandat oferirà durant tot el matí el reconfortant “caldo de Sant Sebastià” i un petit tast de “menuts de porc”. D’aquesta manera passarem millor el fred i recordarem aquests menjars que eren tan tradicionals anys enrere. En aquestes dates en moltes cases es matava el porc i aquests dos plats eren part de l’esmorzar habitual.

Quin cost té:

Activitat gratuïta

Plaça de Cal Baldiró

Plaça de Cal Baldiró - 08230 Matadepera - Barcelona (Catalunya)
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 21.12.2018 | 09:33