‘Jewish life, portraits of the past’ al Casal de Cultura

Diumenge, 18 de novembre de 2018 a les 19.00 h

En el marc del segon cicle de la temporada estable d’arts escèniques i música que organitza un cop més la  Regidoria de Cultura, el diumenge 18 de novembre a les 7 de la tarda el Casal de Cultura acollirà l'obra "Jewish life, portraits of the past" que serà interpretada per Tolo Genestar (clarinet) i Marc Sumsi ( piano).

"Jewish life, portraits of the past" és un projecte singular entre la fusió de la música clàssica i el klezmer, on ambdós gèneres conviuen mostrant una música variada però amb una temàtica comuna com és la història de la comunitat jueva contemporània. Basant-se en la idea de com les músiques constitueixen cultura, ‘Jewish Life’ incursiona en la identitat i la història jueves explorant alguns romanents que va deixar l'esdevenir de la cultura jueva al llarg del segle XX. Des de la música present en la cruesa dels murs d'un camp de concentració o aquella latent en la memòria d'un jove exiliat de la seva pàtria.

L'espectacle té un preu de 5 €uros, tot i que per la compra d'entrades per a 3 espectacles, hi ha un invitació per a un quart del mateix cicle. L'oferta no és acumulable. La venda i reserva de localitats es fa al Casal de Cultura i al mateix dia de l'espectacle des d'una hora abans.

Darrera actualització: 26.06.2018 | 09:31