Presentació de la Cursa Montrodon 2019

Dimecres, 21 de novembre de 2018 a les 20.00 h

El Casal de Cultura acollirà aquest dimecres 21 de novembre a les 8 del vespre i en una convocatòria oberta a tothom, la presentació de la Cursa de Mont-rodon, que arriba a la seva 12ª edició i que tindrà lloc el proper 3 de febrer. L’acte, que estarà presidit per l’alcaldessa Mireia Solsona i el regidor d’esports Quico Sala també inclourà la presentació de l’obsequi de la cursa Cortex on s’aposta per la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient.

La convocatòria, organitzada per la Unió Excursionista de Matadepera, consisteix en un recorregut d’uns 13 kms i 600 metres de desnivell positiu per corriols tècnics del massís del Mont-rodon i la costa del Tet en un recorregut 90% corriol. A l’acte també hi haurà un reconeixement del poble i autoritats als esportistes campions del món Ragna Debats i Pere Aurell, així com la projecció d’uns audiovisuals de resum de les seves curses. 

A la dreta, el podi de la Mont-rodon de l’any passat, amb Ragna Debats i Pere Aurell precisament els guanyadors de l’any passat de la Mont-rodon, acompanyats de l’alcaldessa Solsona i el regidor Sala.

Darrera actualització: 16.11.2018 | 13:25