Radioteatre: “Volem anar al Tibidabo”

Dimecres, 28 de novembre de 2018 a les 22.00 h

Matadepera Ràdio continua aquest dimecres una nova temporada de Radioteatre, la setena. Els arranjaments musicals són de Nina Mataix, el control tècnic de Nil López, la presentació i el muntatge de l’Albert Beorlegui, i la direcció és de Maria Glòria Farrés. El que es presenta aquest dimecres 28 de novembre és “Volem anar al Tibidabo”, que serà interpretada per Montserrat Santamaría, Maria José Carim, i Àngels Closa.

L’obra que es presenta és “Volem anar al Tibidabo” de Cristina Clemente (Barcelona, 1977), autora barcelonina formada a l’Institut del Teatre que ha treballat també en cinema i televisió, on ha exercit de guionista en sèries com “El cor de la ciutat”, “La Riera”, “Sin identidad” i “Com si fos ahir”.

“Volem anar al Tibidabo”  reuneix alguns dels elements més característics de Clemente: el fet de col·locar-nos davant d’un mirall i parlar dels temps actuals amb intel·ligència i sensibilitat. Darrere la quotidianitat de les situacions narrades, s’amaga una reflexió complexa sobre les relacions humanes amb el compromís social com a teló de fons. L’obra es converteix en un cant d’amor d’unes filles cap als seus pares quan decideixen amagar-los la malaltia de la mare perquè puguin ser feliços en la ignorància.

A la dreta, foto de família dels actors d'aquest radioteatre. 

Darrera actualització: 25.10.2018 | 18:08