Roger Pera ens porta ‘Quina feinada!” al Casal

Diumenge, 7 d'abril de 2019 a les 19.00 h

La temporada estable d’arts escèniques i música organitzada per la Regidoria de Cultura continua aquest diumenge 7 d’abril amb l’obra de teatre “Quina feinada!”, de Becky Mode, dirigida per Ventura Pons i interpretada per Roger Pera. Tindrà lloc a la Sala d’Actes del Casal de Cultura a les 7 de la tarda.

Si a EE.UU aquest èxit novaiorquès el protagonitza en Jesse Tyler Ferguson, el pèl roig de la sèrie “Modern Family”, a l’adaptació catalana és en Roger Pera el que es posa a la pell d’aquest agent de reserves d’un modern i luxós restaurant de moda a la ciutat comtal. Per ell passen totes les trucades, totes les reserves i totes les històries al llarg d’una tarda freda d’hivern on ell és tots els personatges. Un treball d’orfebreria doctoral i un esforç vocal sense precedents que ens deixarà bocabadats, ens farà riure i ens emocionarà.

El preu és de 5 €uros, tot i que per la compra d’entrades per a 3 espectacles, hi ha una invitació per un quart espectacle del mateix cicle, una oferta que no és acumulable. La venda i reserva d’entrades es fa al mateix Casal de Cultura, i el mateix dia de l’espectacle des d’una hora abans.

Quin cost té:

5 €uros

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Correu electrònic: cultura@matadepera.cat
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 23.01.2019 | 09:27