Teatre amb Maria Aurèlia Capmany i “Carola”

Diumenge, 10 de març de 2019 a les 19.00 h

La temporada estable d’arts escèniques i música organitzada per la Regidoria de Cultura amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona continua aquest diumenge 10 de març amb “Carola”, adaptació de la novel·la de Maria Aurèlia Capmany “Feliçment sóc una dona”, que serà representada al Casal de Cultura a partir de les 7 de la tarda.

“Carola” és un homenatge a Capmany, a la literatura i a totes les dones que van haver de lluitar per la llibertat i la igualtat. La protagonista és una dona inconformista que busca independència i seguretat econòmica criticant una societat hipòcrita plena de normes absurdes. Buscant la llibertat, allunyant-se del destí que la persegueix per ser dona i formar una nova identitat, forjarà la seva biografia sobrevivint per necessitat a per conveniència en les diverses èpoques del segle. Carola no és una dona heroica, que combat militant, és una supervivent. Dirigida per Francesca Piñon, l’obra està interpretada per Anna Güell.  

El preu és de 5 €uros, tot i que per la compra d’entrades per a 3 espectacles, hi ha una invitació per un quart espectacle del mateix cicle, una oferta que no és acumulable. La venda i reserva d’entrades es fa al mateix Casal de Cultura, i el mateix dia de l’espectacle des d’una hora abans.

Quin cost té:

5 €uros

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Correu electrònic: cultura@matadepera.cat
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 23.01.2019 | 08:53