Torna el sopar solidari de Petits Detalls

Divendres, 30 de novembre de 2018 a les 21.30 h

Petits Detalls, l'organització no governamental matadeperenca que desenvolupa projectes d'ajuda humanitària a Uganda, est d’Àfrica, torna a organitzar un sopar solidari degustació amb l'objectiu de recaptar fons. Aquest any, l’esdeveniment tindrà lloc el divendres 30 de novembre, al Restaurant Terrassa Les Pedritxes a 2/4 de 10 de la nit.

Enguany, la cuina del restaurant tornarà a comptar amb l'experiència de la tercera finalista de la tercera edició del programa MasterChef, Andrea Vicens. A més a més, en el sopar, hi assistirà Quico Germain, President i Fundador de l'ONG i hi haurà música en directe i diverses sorpreses. Per a reserves, enviar un Whats App al telèfon 658 98 55 19 (Anna Borrell). 

Actualment, Petits Detalls desenvolupar tres projectes a Uganda. Mupenzi Children's Home, un orfenat amb 40 nenes i nens, i el motiu principal pel qual es va fundar l'organització; Smiles for Luuka, un projecte de desenvolupament d'escoles d'educació primària; i Gomesi, la novetat de l'any, un projecte de desenvolupament socioeconòmic de la dona rural per apoderar-la.

C.D.Terrassa Hockey

Crta. Talamanca, Km 5.6 - O8230 Matadepera - Barcelona
Nom de contacte: Lídia Martí Garbayo
Telèfon: 93 787 05 02
Correu electrònic: cdterrassa@cdterrassa.cat
Lloc web: www.cdterrassa.cat/el-club/
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 23.10.2018 | 09:40