Torna l’Esmolat (i aquest any, amb estil trap)

Dissabte, 4 de maig de 2019 a les 21.15 h

Un any més, el que fa sis, JAM (Joves Agrupats de la Muntanyeta), amb el suport de la Regidoria de joventut, programen una nova edició del festival de música “Esmolat” que tindrà lloc en aquesta ocasió el dissabte 4 de maig. A diferència, però, de les passades edicions, centrades en els gèneres rock i pop, aquest any la programació estarà protagonitzada pel trap, motiu pel qual el festival es titula “Esmolat Trap”. Una altra de les novetats és el canvi d’ubicació, ja que es desplaça al Pavelló Primer d’Octubre, de 21:15 a 1 de la matinada.

D’entre els artistes convidats, figuren Lildami, un cantant nascut a Terrassa, conegut pels àlbums “10 vos Guard” o “Flors mentre visqui” i per l’exitós tema “Pau Gasol”; i 31 Fam, un grup de sis nois procedents de Sabadell que fan música d’estil trap, dancehall i mainstreamR&B. També hi participaran Sr. Chen i Emotional Goku, a banda d’un Dj local que tancarà la nit.

Al llarg de la nit, la JAM oferirà menjar i beguda.  Podeu contactar amb l’entitat organitzadora via Instagram (@jammatadepera), o bé, per correu: jam.entitat@gmail.com.

Quin cost té:

Activitat gratuïta

Pavelló Primer d'Octubre

Carrer Enric Genescà, s/n - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 06 94
Correu electrònic: esports@matadepera.cat
Horari:  
Dilluns i divendres de 8:00 a 11:00. Tardes de dilluns a divendres de 16:00 a 23:00. Caps de setmana segons partits federats.
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 16.04.2019 | 09:52