XIV Festa del Reciclatge a Matadepera

Dissabte, 4 de maig de 2019 a les 11.00 h

Un any més, el que fa catorze, la Regidoria de Serveis ha organitzat una nova Festa del Reciclatge per commemorar el dia en què es va posar en marxa la recollida selectiva d’escombraries (el 5 de maig de 2005) que ha fet de Matadepera el municipi que més recicla d’arreu del país.

En aquesta ocasió, la festa tindrà lloc el dissabte 4 de maig a la Plaça del Casal de Cultura i hi haurà diverses activitats programades. A partir de les 11 i fins a les 14:00, un Taller de Reciclatge amb els Amics del Pessebre; un Taller de Gegants amb els Amics dels Gegants; i un Taller d’Estampació de roba i stand amb pintura tèxtil utilitzant plantilles, retoladors i pinzells; jocs infantils gegants construïts amb fusta. També hi haurà un Punt Informatiu de l’Ajuntament amb informació sobre recollida selectiva i lliurament gratuït de material per afavorir la recollida selectiva; Jocs de Reciclatge per ensenyar als nens i nenes a reciclar residus; un punt d’informació de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental i de les entitats XES Catalunya; una acció de recollida d’oli domèstic, i l’exposició “Un planeta plastificat”, del Consorci de Residus del Vallès Occidental.

I per acabar, dos concerts dins el cicle "Viu el Parc!": A ¼ de 12, “Corrandes són corrandes”, cançó improvisada; i a 2/4 d’1, un concert de cloenda amb la Banda de Música de Matadepera.

Podeu descarregar-vos a la dreta d’aquesta pàgina el díptic informatiu.

Quin cost té:

Activitat gratuïta

Plaça del Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - 08230 Matadepera - Barcelona (Catalunya)
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 29.04.2019 | 12:45

Documentació

pdf .
501,09KB

Imatges

. . .