Mercè Sampietro a la Temporada d'Arts Escèniques

Divendres, 3 de novembre de 2017 a les 15:00

La Regidoria de Cultura continua el segon cicle de la temporada d’arts escèniques i música a Matadepera que es perllonga fins al desembre i que inclou teatre, poesia, música, dansa, i fins i tot circ.

La quarta actuació tindrà lloc aquest divendres 3 de novembre a les 8 del vespre a la Sala d’Actes del Casal de Cultura i el preu és de 5 €uros. Es tracta d’un espectacle de música i poesia que porta per nom “Sensualitats” i que serà interpretat per Mercè Sampietro.

La seducció, les inesgotables formes del desig, el plaer dels sentits... conformen l'eix de l'espectacle, un recital poètic i musical amb l'actriu Mercè Sampietro, el compositor i instrumentista Eduard Iniesta i els textos de Joan Vinyoli, Vicent Andrés Estellés, Maria Mercè Marçal, Enric Casasses, Estel Solé, Josep Palau i Fabre, Gil de Biedma, Joan Brossa, Garcia Lorca i Joan Margarit, entre molts d'altres. 

Dirigit per Antonio Calvo, aquest és un espectacle íntim i proper, una construcció efímera d'estructures poètiques i d'harmonies sonores amb ressonàncies del Mediterrani, una petita casa de paraules i cançons davant del mar, per deixar-se seduir.

Darrera actualització: 02.11.2017 | 15:04