Cavalcada de Reis a Matadepera

Divendres, 5 de gener de 2018 a les 00:00

El recorregut serà igual que el de l'any passat. 

Un any més, SSMM els Reis d’Orient passaran per Matadepera per fer la tradicional Cavalcada i deixar regals a la nit als minyons que hagin fet bondat. Serà el divendres 5 a les 6 de la tarda quan s’iniciarà la comitiva des del Pavelló, per continuar per la plaça Sant Jordi, carrer Sant Llorenç, Sant Isidre, plaça de Cal Baldiró, carretera de Terrassa, carrer Joan Paloma i plaça de l’Ajuntament, on els Reis seran rebuts per les autoritats i sortiran al balcó per saludar a tots els matadeperencs presents a la plaça.

La cavalcada seguirà llavors pels carrers Montserrat, i Sant Joan, on faran una parada davant de l’església per dirigir-se a peu fins a la plaça de casal per fer la tradicional ofrena al pessebre vivent que organitzen els Amics del Teatre de Matadepera. Llavors es reprendrà la cavalcada pels carrers Sant Joan, Sant Llorenç, i plaça Sant Jordi, per finalitzar al pavelló, on els Reis lliuraran una joguina als nens i nenes menors de 7 anys empadronats a Matadepera. Les portes del Pavelló s’obriran a partir de les 20:30h, i a partir de les 9 del vespre o quan Reis hagin recuperat les forces, atendran a tots els nens i nenes personalment.

Consells de Seguretat

La Direcció General de Protecció Civil ha tramès uns bàsics consells de seguretat, l'objectiu dels quals és és minimitzar els riscos que es poden derivar, com per exemple la invasió de l’espai al pas de les carrosses; enfilar-se a sobre d’objectes de la via pública; la saturació d’espais; i fer-ho compatible amb les tradicions i celebracions habituals d’aquests actes com el llançament de caramels. 

Trobareu una relació d'aquestes mesures al document adjunt a la notícia. 

Darrera actualització: 11.01.2018 | 11:11

Documents

Vídeo - Àudio