Noves incorporacions al CF Matadepera

Dilluns, 12 de febrer de 2018 a les 13:35

Van debutar el primer diumenge de febrer en jornada de lliga. 

El primer equip del CF Matadepera incorpora tres nous jugadors en les seves files per pal·liar les recents baixes produïdes per diferents motius. Arnau Guitart i Dani Caballero marxen d’Erasmus i Roger Roure amb una lesió dels lligaments del genoll. Les noves incorporacions es van produir fa un parell de jornades de lliga, el passat diumenge 4 de febrer, quan el tècnic del conjunt vallesà, David Comellas, va comptar amb tres nous jugadors en les seves files, Daniel Toro, Joan Paüls i Aitor Platero.

Daniel Toro Perarnau prové del Rubí, grup 3 de la segona catalana; Joan Paüls Vergés prové de jugar amb un equip de la Comunitat de Madrid, el San Agustín, en una categoria equivalent a la segona catalana; i finalment, Aitor Platero Rangel prové del Juventud 25 de Septiembre, de la tercera catalana.

El Sènior “A” del CF Matadepera milita en el grup 4 de la Segona Divisió Catalana, categoria en la que va debutar per primera vegada en història del Club la darrera temporada, i ocupa la cinquena posició en la taula.

A la imatge, David Comellas (entrenador CF Matadepera); Dani Toro; Joan Paüls; Aitor Platero i Albert Contreras (segon entrenador CF Matadepera).

Darrera actualització: 09.02.2018 | 09:20