Assessoria de Mobilitat Internacional al Punt Jove

Diumenge, 30 de desembre de 2018 a les 00:15

Es torna a oferir L'Hotel Espai Jove i és un servei gratuït d'atenció directa i personalitzada. 

L’Hotel Espai Jove torna a comptar amb l’Assessoria de Mobilitat Internacional per a joves i entitats juvenils interessades a tenir una experiència de mobilitat internacional.

Es tracta d’un servei gratuït d’atenció directa i personalitzada d’informació i orientació juvenil en matèria de mobilitat internacional de la mà d’una persona experta en mobilitat internacional de l’associació TACC. L’assessoria està oberta a tot tipus de demandes de mobilitat internacional: Servei de Voluntariat Europeu, Intercanvis Juvenils, Camps de Treball / Voluntariat, Au Pair, Programa Eurodyssea, entre d’altres. A banda d’informació, en els casos necessaris es farà un seguiment i acompanyament en tot el procés.

L’Assessoria funciona tots els dimarts (tret del darrer de mes) a la tarda de 16:30h a 20h al Punt Jove, a l’Hotel, al c/ Sant Isidre, 35, tot i que és millor demanar cita prèvia. Si es vol més informació o es vol reservar hora per un assessorament personalitzat: 93 787 02 58, a través de www.matadeperajove.cat, a puntjove@matadepera.cat o a @puntjove.

Darrera actualització: 27.12.2018 | 08:35