Cavalcada de SSMM els Reis d'Orient

Dissabte, 5 de gener de 2019 a les 01:55

Com cada any hi haurà afectacions al trànsit rodat del centre del poble. 

Un any més, SSMM els Reis d’Orient passaran per Matadepera per fer la tradicional Cavalcada i deixar regals a la nit als minyons que hagin fet bondat. Serà el dissabte 5 a les 6 de la tarda quan s’iniciarà la comitiva des del Pavelló, per continuar per la plaça Sant Jordi, carrer Sant Llorenç, Sant Isidre, plaça de Cal Baldiró, carretera de Terrassa, carrer Joan Paloma i plaça de l’Ajuntament, on els Reis seran rebuts per les autoritats i sortiran al balcó per saludar a tots els matadeperencs presents a la plaça.

La cavalcada seguirà llavors pels carrers Montserrat, i Sant Joan, on faran una parada davant de l’església per dirigir-se a peu fins a la plaça de casal per fer la tradicional ofrena al pessebre vivent que organitzen els Amics del Teatre de Matadepera. Llavors es reprendrà la cavalcada pels carrers Sant Joan, Sant Llorenç, i plaça Sant Jordi, per finalitzar al pavelló, on els Reis lliuraran una joguina als nens i nenes menors de 7 anys empadronats a Matadepera. Les portes del Pavelló s’obriran a partir de les 20:30h, i a partir de les 9 del vespre o quan Reis hagin recuperat les forces, atendran a tots els nens i nenes personalment.

Com cada any, el trànsit rodat patirà diverses restriccions entre 3/4 de 6 de la tarda i les 9 del vespre, i no es podrà estacionar des de les 3 de la tarda pels carrers per on passarà la cavalcada: Plaça Sant Jordi, Sant Llorenç, Sant Isidre, Carretera de Terrassa, Joan Paloma, Plaça de l'Ajuntament, carrer Montserrat, i Sant Joan. Tanmateix, l'accés als garatges dels carrers afectats també restarà prohibit durant el pas de la cavalcada.

Darrera actualització: 04.01.2019 | 08:26