19a edició del Torneig Europeu d’Escoles d’Hoquei

Divendres, 5 de juliol de 2019 a les 12:05

Tindrà lloc al Terrassa fins aquest diumenge

Des d’aquest divendres al matí i fins aquest diumenge al migdia es disputa a Les Pedritxes la 19a edició del TEEH, el Torneig Europeu d’Escoles de Hockey organitzat pel Club Deportiu Terrassa.

En aquesta edició es comptarà amb la presència de clubs europeus de tres països diferents. D’Anglaterra, el Saint Albans Hockey Club; l’US Cagnes Hockey  de França i el Genova Hockey Club italià. També hi participen equips nacionals de Donosti, Benalmádena, València i Madrid.

Jugaran els equips de totes les categories de l'escola del CD Terrassa, l'equip amfitrió, i també en formaran part el col·legi Bisbat Egara i Rossella, l’Atlètic, el Linia 22, el Matadepera 88, el FC Barcelona, i la Selecció Catalana femenina i masculina sots-15.

En aquesta edició s’esperen més de 1.000 persones durant els 3 dies de torneig. Hi participaran uns 700 nens i nenes acompanyats pel seu equip, hi ha uns 150 voluntaris i 76 equips inscrits. Se serviran més de 3.000 menús entre dinars, sopars, pícnics i esmorzars. Hi ha uns 130 nens i nenes que dormen acampats al Club.

A banda del torneig, hi ha programades altres activitats com una Botifarrada, una Americana de Pàdel per als acompanyants, un campionat de Futbolí humà, una desfilada d'equips, un sopar de jugadors, i un concert amb el grup egarenc HitThrow entre d’altres.

Darrera actualització: 05.07.2019 | 09:16