Campionat de golf de Sant Sebastià

Dijous, 17 de gener de 2019 a les 19:40

Va tenir lloc el passat cap de setmana dels dies 12 i 13 de gener

Malgrat el temps marcat pel fred, el passat cap de setmana va tenir lloc al Camp Municipal de Golf el Trofeu Campionat de Sant Sebastià 2019. En modalitat individual Stableford, els jugadors van sortir tots a Shot Gun els dos dies, dissabte a 2/4 d’11 i diumenge a les 10. No es va sortir abans degut a les previsions de gelor del camp.  

Els inscrits van ser obsequiats amb un fuet, detall de la Germandat de  Sant Sebastià,  i d’un val descompte de Solmanía , per utilitzar en qualsevol establiment de la marca. Al finalitzar la primera volta, com ja es habitual en els nostres campionats, els esperava un refrigeri a Can Vinyers, per, tot seguit, continuar la partida. I l’endemà, a quarts de 6 de la tarda es va fer lliurament de trofeus dels guanyadors d’aquest any, i sorteig de green fees entre els assistents dels camps col·laboradors per aquest torneig, en un acte presidit pel regidor d’esports Quico Sala.  

Els guanyadors van ser Àngels Lario Casabayo (hcp inferior femení); Miguel Ángel Hidalgo Guirado (hcp inferior masculí): Maria Teresa Sorrosal Navarra (hcp superior femení); Francisco Pelayo Osuna (hcp superior masculí); Albert Martí Borrell (hcd individual infantil / cadet); Xavi Yagüe Cuadros (hcd individual aleví / benjamí); i Manual Alfonso Amo (scratch indistint).

A la dreta, un moment del repartiment de premis amb el regidor Quico Sala i els membres de la junta de la Germandat Pere Martínez, president d’honor, Dolors Martí i Isidre Martínez.

Darrera actualització: 17.01.2019 | 16:36