Nova ballada de sardanes a la Plaça del Casal

Dimecres, 31 de juliol de 2019 a les 14:15

Es va ajornar per la pluja el passat dia 17 i s'ha traslladat a avui a la nit. 

Fidels a la cita anual, l’Agrupació Sardanista La Mola ha organitzat un nou cicle de “Sardanes a l’Estiu” que tenen lloc durant alguns dimecres de juliol i agost a la Plaça del Casal de Cultura a les 10 de la nit. La segona sessió havia de tenir lloc el passat dimecres 17 de juliol amb la Cobla Ciutat de Terrassa però es va suspendre a causa de la pluja i s'ha traslladat al darrer dimecres de juliol a la mateixa hora amb la mateixa cobla, que commemora aquest 2019 els primers 40 anys de la seva fundació.  

Trobareu més informació sobre el programa de cada sessió al document que us podeu descarregar en aquesta mateixa pàgina on s’inclou la fotografia de la font del Llor que forma part de la col·lecció que es va editant en cada una de les audicions.

A la dreta, la sessió del passat 24 de juliol va comptar amb l’assistència la compositora Montserrat Pujolar, a qui se li va fer un homenatge per ser l’autora de la sardana “L’aplec del vespre” estrenada el 1996, i dedicada a l’Agrupació Sardanista La Mola. A la imatge, amb la regidora de cultura Núria Garcia i el president de l’entitat, Joan Ríos.   

Darrera actualització: 29.07.2019 | 13:29