Consells per a una revetlla segura

Dimarts, 15 de juny de 2021 a les 06:50

Aquest any continuen en vigor algunes mesures a causa la Covid.

Malgrat que sembla que en aquest San Joan recuperarem bona part de la normalitat que teníem abans de la pandèmia, Protecció Civil vol recordar tota una sèrie de consells que cal tenir en compte per gaudir d’una revetlla segura.

Pel que fa a mesures sanitàries, es recomana celebrar el Sant Joan en grups reduïts de persones (familiars i amics) i en espais lliures sempre que sigui possible. Cal evitar les aglomeracions de gent, així com compartir menjar i estris a l’hora dels àpats. És recomanable també mantenir les mesures de protecció i higiene per evitar contagis.

Si es fa ús de la pirotècnia, no s’ha de fer servir gel hidroalcohòlic. Comprem productes pirotècnics homologats i demanem cita prèvia als establiments que en venen per evitar aglomeracions.

Pel que fa a Matadepera, i degut a que tot el terme municipal està a menys de 500 metres de terreny forestal, està prohibida l’encesa de fogueres així com el llançament de coets, focs d’artifici i altres artefactes que tinguin foc.  

Podeu trobar el ban de l’Ajuntament adjuntat en aquesta notícia, així com un enllaç al web de la Generalitat de Catalunya amb més recomanacions.

Darrera actualització: 09.06.2021 | 10:16