250.000 €uros en un dia pels processats per l’1-0

Dijous, 11 d'abril de 2019 a les 21:20

El matadeperenc Aleix Villatoro és un dels 30 investigats

Vint-i-quatre hores després d’anunciar-se el processament d’una trentena d’investigats en relació al referèndum de l’1-0, la Caixa de la Solidaritat ha recaptat 250.000 €uros. La idea és fer front a la fiança solidària de 5,8 milions fixada pel jutjat número 13 de Barcelona, una quantitat que es correspon amb la xifra suposadament malversada pels processats en l'organització del referèndum. En cas de no abonar la fiança, els acusats podrien veure com els són embargats els seus béns.

Aleix Villatoro és un dels 30 investigats per càrrecs majoritàriament intermedis del govern de Carles Puigdemont. D’entre els investigats, la presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Núria Llorach; el director de TV3, Vicent Sanchis; el de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, i el director de Comercial i Màrqueting de la CCMA, Martí Patxot. Villatoro, ex-secretari general del Departament d'Exteriors , és a qui se li atribueixen més delictes: malversació, desobediència, revelació de secrets i prevaricació.

La Caixa de Solidaritat estava gestionada inicialment per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural i ara és assumida per l’Associació de Foment de la Caixa de Solidaritat.

Darrera actualització: 12.04.2019 | 09:42