Acaben les obres de millora del cementiri

Dijous, 11 de gener de 2018 a les 14:00

El 22 de desembre es va signar l'acte final d'obra que va incloure una visita al cementiri. 

L’Alcaldessa de Matadepera Mireia Solsona, acompanyada de diversos regidors del Consistori van visitar el passat 22 de desembre al matí les obres, ja finalitzades, d’ampliació i millora del Cementiri de Can Roure. La visita va comptar també amb Josep Val, arquitecte redactor del projecte i director d’obra, i Jose Ignacio Villegas, director general de Civil Stone S.L., l’empresa constructora.

L’objectiu inicial era solucionar les mancances en infraestructures i construir un parell de mòduls de 12 nínxols cadascun. El projecte ha tingut un cost de 132.808 €uros.

D’entre les obres que s’han realitzat, cal destacar una nova pavimentació i xarxa de clavegueram, i una millora en l’accés per a vehicles, que permetrà que hi pugui haver un espai públic previ a l’accés al cementiri. Pel que fa als nous nínxols, s’han disposat de forma que estiguin més integrats al paisatge, entremig de la vegetació, buscant a la vegada la uniformitat en les làpides.  

“Actualment la majoria del nínxols existents al cementiri municipal de Matadepera, estan compromesos, quedant-ne molt pocs de disponibles” ha declarat el regidor d’urbanisme i obres Nil López. “Això comporta una problemàtica de cara al futur i es per aquesta raó que calia construir-ne de nous. De totes maneres, aquesta actuació és la primera fase del pla d'actuació del cementiri i es preveu realitzar una segona fase de cara en pocs mesos". 

A la dreta, moments de la visita al Cementiri amb l’alcaldessa, regidors i tècnics.  

Darrera actualització: 10.01.2018 | 15:41

Imatges

. .