Actes de l'11 de Setembre i de l'1 d'Octubre

Dimecres, 12 de setembre de 2018 a les 15:05

Aquesta tarda el Casal acull dues conferències i la inauguració d'una exposició.

Els actes commemoratius de la Diada de l'11 de Setembre han coincidit amb els actes reivindicatius del primer aniversari de l'1 d'Octubre, i el Casal de Cultura acollirà aquesta tarda dues conferències i la inauguració d'una exposició que s'afegeix a la que es pot veure des d'aquest dilluns i que porta per nom "El regne de Catalunya fins a 1714. Fets de la nostra història acceptats pels acadèmics però desconeguts pel públic".

La primera de les dues conferències està organitzada per la Regidoria de Cultura. Anirà a càrrec de Memorial 1714  i portarà per nom "Enric Prat de la Riba, la Mancomunitat de Catalunya". Tindrà lloc a les 7 de la tarda i la protagonitzarà Carles Camp (Granollers 1960), llicenciat en Enginyeria Química, i President de la Fundació d'Estudis Històrics de Catalunya. A l'acabar, a quarts de nou i al mateix espai, La Comissió 1 d'Octubre ha organitzat una xerrada que anirà a càrrec de Jordi Borràs.Jordi Borràs (Barcelona, 1981), el fotògraf i il·lustrador que als darrers mesos ha estat notícia quan el passat mes de juliol va ser agredit a cops de puny al barri Gòtic de Barcelona per un inspector de la brigada d'informació de la policia espanyola. Presentarà el seu llibre "Dies que duraran anys".

Paral·lelament, als dos actes, la mateixa comissió ha organitzat una exposició al Casal que s’inaugurarà també aquesta tarda i que és un recull de fotos que amb el nom “Junts som invencibles” anirà itinerant per altres indrets del poble. 

Darrera actualització: 14.09.2018 | 08:37