ADF i GIAM fan balanç de la temporada d’estiu

Dimecres, 10 d'octubre de 2018 a les 00:25

L’entitat ja prepara la propera campanya per a l’estiu del 2019

ADF Matadepera i GIAM (grup d'intervenció de l'ADF Matadepera) han tancat fa pocs dies la campanya d'estiu, uns mesos en els que han dut a terme múltiples tasques preventives i d'extinció. Fonts de l’entitat han destacat que, tot i ser una campanya molt tranquil·la, s’ha participat en 49 jornades de vigilància per risc d'incendi i l'extinció de 4 incendis al municipi o punts molt propers.

A partir d’ara, cal posar-se a treballar en tasques de prevenció d'incendis per tenir l'entorn en les millors condicions possibles de cara la propera campanya, de manera que als propers dies es treballarà en diferents zones verdes urbanes del municipi fent aclarides d'arbres, com a les zones verdes del carrer Coll d'Estenalles i del Carrer Rossinyols.

També s’iniciaran els treballs de manteniments dels camins del la zona del Pujol, que inclou el formigonat d'un tram que presenta moltes dificultats d’accés pels camions, camins de la Costa del Tet i el Montrodon, així com la franja de prevenció de grans incendis forestals compresa en la zona del Camí Moliner, entre Can Torres i el Camí dels Monjos.

ADF espera causar un mínim de molèsties en la realització de treballs i demana que per a qualsevol dubte o suggeriment, es truqui al 647 55 56 29 o amb un correu a giam.matadepera@gmail.com.

Darrera actualització: 09.10.2018 | 10:53