AIUMA prepara un homenatge a Pompeu Fabra

Dimecres, 8 d'agost de 2018 a les 00:05

Tindrà lloc el 15 de setembre i recorrerà alguns dels escenaris de l'exili del filòleg català. 

AIUMA organitza una nova sortida amb motiu de l’any Fabra, que en aquesta ocasió consistirà en una excursió a Prada i una visita al Museu de l’Exili, prevista pel 15 de setembre.

L’excursió consistirà en un itinerari guiat pels llocs més emblemàtics on va estar Pompeu Fabra durant el seu exili a Prada: es visitaran les dues tombes de Pompeu Fabra al cementiri de Prada, el carrer del Mariscal Jofre, el carrer de l’Hospici, la carretera Nacional, el carrer dels Marxants on hi ha el domicili més representatiu de l’exili, la capella ardent a l’antic Ajuntament ubicat a la Plaça de la República i, finalment, la Plaça de la República, per apreciar també el retaule barroc de l’església de Sant Pere.

La ruta té un cost de 40€ (30€ pels socis de l’ AIUMA ), que inclou el transport, els guies (que seran la Mònica Montserrat i el David Paloma), dinar i les entrades al museu. La sortida serà a les 7:30 hores del matí des de la plaça de l’Ajuntament. I les inscripcions es poden fer tot trucant al telèfon: 629 59 03 48.

Darrera actualització: 02.08.2018 | 17:13