Campionat d’Europa Màster amb halteres locals

Dimecres, 11 de juliol de 2018 a les 19:05

Lorenzo Roldán i Dámaris Sosa van ser els representants locals. 

El Club Halterofília Matadepera va participar el passat mes de juny al Campionat d’Europa Màster que va tenir lloc a Budapest. Com a representants del club hi van participar Lorenzo Roldán, que va competir en la categoria M45 (homes de 45 a 49 anys); i Damaris Sosa, en la categoria W35 (dones de 35 a 39 anys).  

Roldán va competir el dimecres 20 i va guanyar una medalla de plata, realitzant una arrencada de 65 quilos i 86 en dos temps, el que ha significat un nou rècord a Espanya. A més, la seva marca de total olímpic va fer que aconseguís ser sotscampió d’Europa Màster en la seva categoria.

Dámaris Sosa, per altra banda, va competir la vigília de Sant Joan, guanyant la medalla d’or en la seva categoria, ja que va realitzar 72 quilos en arrencada, 96 en dos temps i un total olímpic de 168 quilos, el que va permetre conquerir el títol de campionat d’Europa Màster en la seva categoria.  

Ara el següent objectiu serà el Campionat del Mon Màster que es realitzarà els dies 17 a 27 del  proper mes d’agost a L’Hospitalet.  Els halteres del club que hi participaran seran Dámaris Sosa, Lorenzo Roldán i Juan Muñoz.

A les imatges, diverses imatges de la competició.

Darrera actualització: 10.07.2018 | 09:32

Imatges

. .