Concurs de la portada de Festa Major

Dimarts, 3 d'abril de 2018 a les 01:15

Es podran presentar originals fins al proper 18 d'abril.

La Regidoria de Festes ha posat en marxa la 21a edició del concurs per triar la portada de programa de Festa Major, que se celebrarà entre el 30 d’agost i el 3 de setembre i de la qual el guanyador serà guardonat amb un premi en efectiu de 300 €uros.

Cada participant podrà presentar al concurs un disseny original i inèdit, realitzat seguint qualsevol tècnica i d’estil totalment lliure. Això sí, la imatge haurà de mantenir un format horitzontal amb unes mesures de 22 cm d’alçada i 24 cm d’amplada. El disseny ha incloure obligatòriament el text “Del 30 d’agost al 3 de setembre de 2018” i pot incorporar, opcionalment, un eslògan representatiu de la Festa Major. Tots aquells que vulguin participar-hi, poden presentar les seves creacions a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) fins al 18 d’abril de dilluns a divendres de 8:15h a 14h i tardes de dimecres de 16h a 19h. Un cop tancat el concurs, un jurat triarà la millor portada, seguint els criteris de disseny, originalitat i la capacitat de comunicar l’esperit de la Festa Major.

La imatge escollida, que representarà les festes d’aquest any, es donarà a conèixer en el transcurs del lliurament de premis dels Jocs Florals, que tindran lloc a la Plaça de Cal Baldiró el proper 23 d'abril. Com sempre, totes les obres presentades s’exposaran durant uns dies al Casal de Cultura a partir de la data del veredicte del jurat.

Tota la informació sobre aquest concurs es pot trobar al banner que ja està penjat a la dreta de la pàgina principal de Matadepera.cat i a l’enllaç que trobareu a la dreta de la pàgina.

A la dreta, el cartell guanyador de l'any passat.

Darrera actualització: 26.03.2018 | 12:29