Continuen les convocatòries del Filmat 2019

Dimarts, 19 de novembre de 2019 a les 18:50

La mostra tindrà lloc fins aquest diumenge 24 de novembre

El Casal de Cultura acull des d’aquest dilluns i fins al diumenge 24 de novembre els tallers i les projeccions que conformen el programa del Filmat 2019, la Mostra de Creació Audiovisual de Matadepera.

Tenint com a eixos vertebradors el feminisme i els drets socials, s’han organitzat tallers de narrativa cinematogràfica, projecció de curts i documentals, tallers de pixelation, tallers de mapping, tallers fotogràfics participatius, i el recuperat “El meu primer festival” per a tota la família el diumenge en sessions de matí i tarda. Els tallers són impartits per especialistes en la matèria, com Lula Gómez o Iaco Subirats.

Per aquest dimecres 20 de novembre a les 4 de la tarda s’ha programat un altre taller de narrativa cinematogràfica que anirà a càrrec de Iaco Subirats, de l’Associació Méliès. I a 2/4 de 8 de la tarda s’ha programat la projecció del documental “En femme”, d’Alba Barbé. A l’acabar la projecció hi haurà un col·loqui amb la directora i els protagonistes del film.

El programa complet d'activitats el trobareu a l'agenda d'aquesta mateixa web, però en aquesta notícia, trobareu el cartell amb totes les convocatòries. D'altra banda, totes les activitats són gratuïtes, però les places són limitades. Per això, cal inscripció prèvia al correu mtv@matadepera.cat.

A la dreta, un dels actes d’aquest dilluns, on el Casal va acollir la projecció del documental “Bunda Sorong”, dirigit pels matadeperencs Joel Kashila i Marta Pujade i posteriorment un col·loqui amb els periodistes Martí Albesa i Sara Montesinos.

Darrera actualització: 19.11.2019 | 13:51

Imatges