Destacada participació local a la Garmin Trail

Dimarts, 18 de juny de 2019 a les 18:25

Els dos equips de Matadepera van quedar en tercera i setena posició

La tercera edició de la cursa de muntanya Garmin Team Trail, que va tenir lloc el passat cap de setmana va tornar a comptar amb participació matadeperenca. I amb un resultat ben notable per part dels dos equips. D’una banda, el Matadepera Team (format per Santi Pérez, Marc Otero, Mia Alonso i Marc Gutés), van quedar classificats en tercer lloc en la seva categoria i sisens a la classificació general amb un temps de 19 hores, 55 minuts i 27 segons, “per sota de les 20 hores, tal i com ens havíem marcat”, tal i com han declarat.

De l’altra, el Matadepera 8 Team format per Oriol Font, Susanna Cabratosa, Carme Fernández, Montse Busqueta, Xavi Bel, Pere Vinyals, Josep Serrano i Quim Sánchez i que debutava aquest any van quedar setens amb un temps de 23 hores, 33 minuts i 34 segons. Val a dir, però, que l’equip participava a la categoria mixta, on només s’exigeix que un corredor de tot l’equip sigui de l’altre sexe. L’equip Matadepera 8 Team estava format per 5 homes i 3 dones.

Igual que a les dues darreres edicions, la Garmin va travessar el país de nord a sud, des de Castellar de N’Hug fins a Sant Cugat del Vallès, de forma individual o en equips de 2 a 8 corredors/es. El recorregut va ser de 200 km, dividits en 8 etapes diferents (d’entre 20 i 30 km cadascuna), que es van fer per relleus als controls de pas indicats i en un màxim de 36 hores. La participació aquest any ha comptat amb més de 600 participants, un 20% més que l’edició anterior.

A la dreta, dues imatges de la Garmin: el Matadepera Team i l’arribada a la meta de Susanna Cabratosa, del Matadepera 8 Team, seguida de tot l'equip.

Darrera actualització: 18.06.2019 | 11:23