E-Biblio: nou servei de pel·lícules en línia

Dijous, 13 de setembre de 2018 a les 19:15

Disponibles més de 2.300 títols, entre pel·lícules, documentals i concerts. 

La Biblioteca Àngel Guimerà ha anunciat la posta en marxa fa pocs dies d’un nou servei, gestionat conjuntament pel Ministeri de Cultura, la Generalitat, la Diputació de Barcelona i el Consorci de Biblioteques de Barcelona, anomenat "ebibliocat.efilm"

"Ebibliocat.efilm" ofereix la possibilitat de visualitzar en línia més de 2.300 títols d’un catàleg que inclou pel·lícules, curtmetratges, concerts i documentals triats per una comissió de bibliotecaris especialistes de la XBM a partir dels fons distribuïts per Filmin.

Els continguts estan integrats parcialment a la plataforma, en el sentit que es poden trobar pel cercador d’eBiblio Catalunya i també dins l’apartat “Matèria” sota l’epígraf “Pel·lícules”, però el préstec i la visualització es fa des de la plataforma “ebibliocat.efilm” amb un espai personal propi, pel que l’usuari caldrà que es validi primer a l’”eBiblio Catalunya” i després a “ebibliocat.efilm”, com sempre amb el numero de carnet de biblioteca i el PIN.

Cada usuari podrà tenir en préstec dues pel·lícules simultàniament amb un màxim de 8 títols al mes. El  temps de visualització de cada pel·lícula és de 72 hores i amb la mateixa validació s’hi podrà accedir des de diferents dispositius.

 

A la plataforma “eBiblio Catalunya”, a l’apartat de “Com funciona ebiblio?” hi ha un subapartat amb la informació d’aquest servei i també dins la mateixa plataforma “ebibliocat.efilm”. L’adreça d’atenció a l’usuari és la mateixa que per el préstec de llibres electrònics: e-biblio.cultura@gencat.cat.

 

 

Darrera actualització: 13.09.2018 | 16:12