El CF Matadepera presenta la temporada 2018/19

Dissabte, 1 de desembre de 2018 a les 14:05

El club local va presentar 21 equips i 329 jugadors

El Pavelló de l'Epic Casino del Comerç va ser l'escenari escollit el passat 17 de novembre pel CF Matadepera per dur a terme la presentació dels seus equips per a la temporada 2018/19.

La desfilada es va iniciar a les 6 de la tarda del dissabte davant la presència de nombrós públic. Els jugadors més petits del club, la categoria Prebenjamina, van ser els primers a desfilar, seguits pels Benjamins, Alevins, Infantils, Cadets, Juvenils i finalment els dos equips Amateurs del Club. I és que el CF Matadepera compta aquesta temporada amb un total de 21 equips, 329 jugadors distribuïts en les següents categories: 3 Prebenjamins, 4 Benjamins, 5 Alevins, 3 Infantils, 2 Cadets, 2 Juvenils i 2 Sèniors. El club compta també amb tres coordinadors: Josep Gutiérrez, Abel Moreno i Bru Figueras.

Un cop finalitzada la desfilada de tots els equips es va donar pas als parlaments per part de les autoritats, representants de la junta directiva i membres federatius presents a l'acte. El president del CF Matadepera, Enric Barrull va donar la benvinguda als assistents agraint la seva presència i la d'autoritats i representants federatius, destacant en el seu discurs l'objectiu principal del club "a través de l'esport adquirim uns valors fonamentals, gaudim d'aquest esport en tots els sentits, gaudiu jugant".

Per part de la Federació Catalana de Futbol, Jacobo Domènech, delegat federatiu de la Delegació Vallès Occidental - Terrassa, també es va referir als valors d'aquest esport, donant molta sort als jugadors del Matadepera per aquesta temporada. El torn de parlaments el va tancar l'alcaldessa de Matadepera, Mireia Solsona, "em sento orgullosa, veure tants jugadors i jugadores que juguen amb el Club Futbol Matadepera, és un club que ha crescut molt i estem treballant tots plegats per poder facilitar aquesta pràctica esportiva".

L'acte de presentació també va comptar amb la presència, a part de membres de la Junta Directiva del Club, amb Quico Sala, regidor d'esports, David Rodríguez i Paco Quesada, sots delegats de la Delegació de la Federació Catalana del Vallès Occidental – Terrassa; Josep Antoni Hernández, delegat arbitral de la Delegació Vallès Occidental - Terrassa de la Federació Catalana de Futbol, i Jaume Pujolar patrocinador del primer equip del CF Matadepera, el Sènior "A".

A la dreta, foto de familia de tots els equips. A sota, les autoritats. 

Darrera actualització: 30.11.2018 | 11:12

Imatges