El "Documental del Mes" projecta "L'hora dels deures"

Dimarts, 13 de febrer de 2018 a les 14:20

El documental tracta la iniciativa d’un pare a l’hora de filmar l’esforç i el patiment diaris del seu fill per fer els deures.

La  Regidoria de Cultura  continua organitzant "El Documental del Mes", una prolongació del festival  DocsBarcelona  que ofereix cada mes un documental de procedència internacional, en versió original, subtitulada en català i amb entrada gratuïta. Les sessions tenen lloc al Casal de Cultura a 2/4 de 8 del vespre.

La sessió del febrer tindrà lloc aquest dimarts 13 i portarà per nom “L’hora dels deures”. Dirigida per Ludovic Vieuille l’any 2016, tracta la iniciativa d’un pare a l’hora de filmar l’esforç i el patiment diaris del seu fill per fer els deures. A partir d’aquest plantejament es generen qüestions com el fet de si la intel·ligència d’un nen es mesura a partir de  la seva habilitat per fer els deures que li imposen des del col·legi, i de com això pot afectar a la seva autoestima i al seu futur desenvolupament emocional. “L’hora dels deures” és una petita perla cinematogràfica que mostra com es poden enfortir o debilitar els vincles entre un pare i un fill amb el simple fet de dedicar una estona per fer els deures amb ell.

Darrera actualització: 12.02.2018 | 15:31