El projecte de recuperar “Els Pastorets” tira endavant

Dimarts, 12 de març de 2019 a les 10:50

Aquesta setmana i la propera ja es fan proves al Casal.

Capitanejats per Vicenç Pujol, els Amics del Teatre volen recuperar “Els Pastorets”, la clàssica obra d’en Folch i Torres que ha estat posada en escena en diverses ocasions al poble, dirigida per Delfí Busqueta i més cap aquí, pel recentment desaparegut Albert Novellon. És per aquest motiu que l’entitat va publicar fa dies i a les xarxes un anunci amb la idea d’engrescar tothom qui vulgui interpretar algun personatge o col·laborar-hi en qualsevol de les moltes feines que hi ha a l’hora de muntar un espectacle d’aquestes característiques.

La resposta ha estat molt bona, i és per aquest motiu que durant aquesta setmana i la propera, de dimarts a divendres i de 19:00 a 20:30 al Casal de Cultura, es faran sessions de lectura d'alguns passatges dels Pastorets per acabar de centrar els papers dels possibles col·laboradors. Aquelles persones doncs que vulguin intervenir al muntatge és imprescindible que passin pel Casal per aquesta lectura, així com aquells que també s’hi vulguin apuntar a última hora.

Per a més informació, us podeu adreçar al correu pastorets.matadepera@hotmail.com, per instagram a @pastoretsmatadepera, o per facebook.

A la dreta, una de les representacions dels “Pastorets” al Pavelló amb Marc Novellon com a líder de les forces del mal.

 

Darrera actualització: 12.03.2019 | 10:52